Arsenal - Brentford - Mérkőzés utáni nyilatkozatok
2018-09-27 13:03 | Írta: GoldHand | Kategória: Interjúk

Az Arsenal labdarúgó csapata szerdán a Brentford gárdáját győzte le 3-1-re hazai pályán a Ligakupában (Carabo Cup), és így bejutott a legjobb 16 csapat közzé. Az Ágyúsoknál Danny Welbeck duplázott, majd Lacazatte a hajrában volt eredményes, míg a túloldalon Alan Judge szerzett gólt szabadrúgásból. A mérkőzés után nyilatkozott a duplázó Welbeck, Unai Emery, és Mkhitaryan is.

Danny Welbeck

Először a spanyol szakvezető Unai Emery értékelte a találkozót a lefújást követően, aki beszélt a mutatott játékról, a második félidőben igen jól játszó Brentford csapatáról, és Welbeckről is.

„Igen, nagyon boldogok vagyunk. Szerintem nagyon jó mérkőzést játszottunk, jó 90 perc van mögöttünk. Nagyszerű mérkőzés volt, hogy 1-2 fiatal is megmutassa a tudását, gyakorolja a taktikai elemet, és olyan játékosok is pályára lépjenek, akik kevesebb lehetőséget kapnak. Nagyon fontos ez győzelem számunkra, és nagyon hasznosak azok a dolgok, amit itt ma este a 90 perc alatt tanultunk. Jó mérkőzés volt arra, hogy egyes játékosok nagyobb önbizalmat kapjanak, legyen lehetőségük a felnőtt csapatban szereplő játékosokkal együtt játszani. Véleményem szerint mindent megtettünk ma a győzelemért.

„Dicséret illeti a Brentford gárdáját, hisz egy kiváló csapatról van szó. Jól teljesítenek a másodosztályban, emlékszem az előszezonban játszottunk velük, és akkor 2-1-es vereséget szenvedtünk. A mérkőzés előtt kielemeztük a játékukat, tudtuk, hogy nagyon szervezettek, jól védekeznek, és nagyon veszélyesek a szabadrúgásaik. Az egész mérkőzésen keményen védekeztek, és nem sok lehetőséget adtak arra, hogy a tizenhatoson belülre jussunk. Összeségében nagyon jó mérkőzés volt, küzdöttek az utolsó pillanatig, dicséret illeti őket” – így Emery az ellenfél csapatáról.

„Boldog vagyok, hogy Danny Welbeck a csapatunk tagja. Minden nap keményen dolgozik, és nagyon elkötelezett, és ha lehetőséget kap, akkor meg is hálálja, úgy, mint tette azt ma este is. Örülök, hogy ilyen jó teljesítményt képes nyújtani, számolok vele a következő időszakokban is.

Danny Welbeck heads in the opening goal

Az eddig a szezonban kevés lehetőséget kapó Danny Welbecknek köszönhető is nyert a csapat 3-1-re, lássuk mit mondott a lefújást követően az angol támadó.

„Boldog vagyok, hogy két gólt szereztem, de ami ennél is fontosabb, hogy győztünk egy nagyszerűen játszó csapat ellen, és ott vagyunk a következő fordulóban. „

„Sokat elemeztük a játékukat, egyálltalán nem számítottunk könnyű mérkőzésre. Nagyszerűen játszottunk, gyorsan szereztünk két gólt, ezután sikerült szépíteniük, de mindent megtettünk, hogy ne tudjanak egyenlíteni. A mérkőzés vége fele aztán eldöntöttük a találkozót, így boldogok vagyunk, hogy megnyertük ezt a nehéz mérkőzést, és folytatni szeretnénk a jó formánkat”

https://www.arsenal.com/sites/default/files/styles/large_16x9/public/images/mkhitaryan.jpg?itok=V76GIW11

Végül Henrikh Mkhitaryan nyilatkozatát olvashatjátok:

„Fontos volt ez a mérkőzés számunkra, nem szorul háttérbe ez a kupasorozat sem. Az első félidő kicsit könnyebb volt, mint a második, de harcoltunk, és továbbjutottunk, végül szereztünk egy harmadik gólt is, és ez mindent eldöntött. Gratulálok az ellenfélnek.”

„Smith Rowe nagyszerűen játszott, és mindenki más is. Mindenki megmutatta, hogy készen áll a játékra, és nem számit, hogy Premier League, Ligakupa, vagy Európa-Liga mérkőzést játszunk. Mindenki készen áll, hogy segítse az Arsenalt.

Forrás: Arsenal.com

 


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2018-09-29 14:25
Nem igazán tudom eldönteni, hogy a csapat buktatja Mourinhot, vagy ő saját magát. Ebből a Fella-Matic-Pogba középpályából ketten képtelenek támadást építeni, a harmadikkal meg nincs beszélőviszonyban. Jó lenne, ha a mi még tudnánk meccselni ezzel a ManU-val, mert Zidane gyorsan megoldja majd itt a problémákat...
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2018-09-29 14:21
Ha valaki tud valami melót , tényleg bármit akár hosteszkedés is megfelel . Kérem szoljon !!! Az egyik barátomnak sürgősen szüksége lenne valami munkára , ugy hívják JÓZSIKRVNYD !!! ;) :D : D
 
Profil
Üzenet
Sipoczky véleménye:
2018-09-29 14:20
Londonban van Ramseyre a megoldas! Ramsey - F. Anderson csere, ugy is paran oda igazoltak mar nyaron, west ham ia nyer, mi is!
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2018-09-29 14:09
Arsenal1220 amit mondasz el is tudom fogadni , annyi , hogy szerintem nem erről van szó .Emery majdnem szó szerint az nyilatkozta , hogy ő elmondta a vezetőségnek hogy számol Ramboval . Azonban nincs beleszolása a pénzügyekbe , a játékos és vezetésre tartozik csak . Mindegy igy amúgy, 3 nap alatt már kezdek lenyugodni , simán feltudnék dugni nekik egy vállfát de oda teszem a,dolgot ahová való , a többi mellé . :) Ma meg myerni kell Ramboval és Rambo nélkül is . Béke veletek :)
 
Profil
Üzenet
arsenal1220 véleménye:
2018-09-29 13:23
finsbury: Nem mondanám ezt most annyira amatőr dolognak a csapat részéről.Nem akarta eladni Emery , mert alapemberként számolt vele érkezésekor és gondolom bízott a csapat iránti elkötelezettségében.Idővel szerintem rájött a spanyol,hogy nem annyira jó játékos ahhoz,hogy ilyen brutális összeget tegyen zsebre hetente, mert ilyet max egy Hazard féle játékosnak lenne értelme fizetni.Közben pedig évek óta nem volt képes a walesi konstans jó teljesítményre, szóval télen valahogy értékesíteni kell 20-25 millió körüli összegért.Felőlem riválishoz is mehet, egyáltalán nem lesz akkora érvágás...Játékperceit nyugodtan megkaphatja majd Niles és jöhet a helyére egy szélső.Nyáron lett volna az igazi eladni, de akkor még bíztak szerintem hogy normális feltételek mellett sikerül a megegyezés , mondjuk Mkhitaryan féle összegben (az is elég magas!) + mondom nem ismerte teljesen közelről Emery.Őszintén szólva az utóbbi 2 évben nem tett le többet az asztalra,mint pl Xhaka és ő mégis 120 ezer körüli összegért hosszabbított.Mislintat a télen igazán előhúzhatna valamit abból a bizonyos kalapból ha eladjuk Aaront :D
 
Profil
Üzenet
Sipoczky véleménye:
2018-09-29 11:33
Nem tudom, hogy ti mikent vagytok ezzel de ha ma kezdo lesz Ramsey, akkor az egesz csak egy nagy felhajtas, hogy legyen min csámcsogni

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (87 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 22
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design