Nem tervezünk újabb igazolást - Emery
2018-07-12 17:22 | Írta: GoldHand | Kategória: Interjúk

A csapat idén kinevezett spanyol edzője, Unai Emery először edzést vezényelt a jelenleg edzésben lévő játékosoknak, majd hivatalos sajtótájékoztató tartott, amelyből idézünk. A média képviselői az átigazolásokra voltak kíváncsiak, illetve, hogy vérható-e még újabb játékos, és hogy van e valóságalapja az N’Zonzi pletykáknak.

https://imagesvc.timeincapp.com/v3/fan/image?url=https%3A%2F%2Ffansided.com%2Fwp-content%2Fuploads%2Fgetty-images%2F2017%2F07%2F962016978.jpeg&c=sc&w=850&h=560

Arról, hogy várható-e újabb játékos igazolása az átigazolási ablak lezárta előtt?

„Álltalában a nagyobb klubok karrierem során soha nem zárják ki, hogy legyen egy újabb igazolás. Jelenleg rendben vagyunk átigazolások terén, de ha találunk egy olyan játékost, aki hasznára lehet a klubnak, illetve beleillik a csapat játékába, akkor bármi megtörténhet. A klub nagyszerű munkát végzett az átigazolási szezonban, így elégedett vagyok.”

„Leigazoltuk azokat a játékosokat, akikre szükségünk volt. Ha lesz egy nagy lehetőség számunkra, és jó játékosról van szó, akkor cselekedni fogunk. Álltalában a fiatal játékosokban is gondolkodunk, akik bekerülhetnek az első csapatba, vagy kölcsönbe kerületnek más csapatokhoz, emellett vizsgáljuk azokat a játékosokat is, akik tavaly a csapatnál voltak, hogy szükségünk lesz rájuk, és így lesz teljes a csapat. Nem nagyon tervezünk újabb igazolást, csak akkor, ha tényleg nagy lehetőség a csapat számára.”

És végül, hogy igazak-e azok a pletykák, miszerint N’Zonzi érkezhet.

„Ismerem őt, de nem tervezük szerződtetni.”

Forrás: Arsenal.com

 


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Makaveli1971 véleménye:
2018-07-13 17:49
Roszko: latszik h eletedben nem sportoltal.. Ha az edzéseken nem halsz meg akkor sajnos a palyan fogsz.. De frankon. Minden egyes futas, fekvotamasz es faszveres szamit a meccsen. Az nyer aki tobbet tesz bele. Nem az akinek szebb a frizuraja. En imadtam, tiszteltem Wengert, de teny, h nem a kondi meg a taktika volt a fo prioritas.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2018-07-13 16:13
:D
 
Profil
Üzenet
finsbury véleménye:
2018-07-13 15:38
Roszko, ne zavard meg a hitüket , azt nagyon utaljak, sajnos eszik a propagandát , ezt látjuk, nap mint nap.Gazisisek ezt használják ki, s tegyek nyugodtan, míg van rá vevő, csak jön majd a bajnokság , azt hiszed, hogy az lesz az igazság pillanata.Ezzel szemben akkor is folytatodn8 fog az új módi, etetés mindhalálig.Most mindenki boldog, hogy jött egy öreg jobb hátvéd, közepes kapus, s tan egy jó, de sajnos súlytalan középpályás , egy kérdéses középhátvéd.Ezzel szemben,ment egy jó középpályás, s kérdés nem megy e a másik, klasszis is.Viszont kitűnőnek az edzések, mi mint szakemberek , ezt a videók bol jól látjuk.Mindegy, meglátjuk, mi van a kirakat mögött, drukkolok, hogy sikeres legyen Emery itt.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2018-07-13 14:52
Az érdekes lenne ha 80-percen egy játékos nem venné a,seggén a levegőt az a,dolga , hogy 90 percben kiadja ami benne van . Viszont mondtam nem érdekel jó vagy rossz régi Arsenal stb . Attól ez piár . Szerintem az a szomorú , hogy felnőtt emberek ennyire bedölnek a,sok hülyeségeknek . Rengeteg szar , féligazságok , közhelyek terjengenek erről a,sportról pl Özil nem edzett aminek van egy teljesen elfogadott magyarázata , és gyakori jelenség ez. Visszakanyarodva ha,elvoltak kényeztetve ha,nem ami egyébként hülyeség de mindenki azt hisz amit akar , de ilyen videokból továbbra,is csak azt fogod látni amit ők sejtetni akarnak . Jelen esteben volt egy váltás , komoly erősités nem történt ezért erre homorítanak rá , hogy most micsoda elszántság van , ide nekem az oroszlánt is . Na most lehet igy is van , csak , hogy ezt minden évben eljátszották csak eddig kurvára leszartátok ezeket a videokat . Értem én , hogy most hinni akartok , kell valami amibe lehet kapaszkodni . De mi nem vagyunk egy hig fos társaság , éppen ezért ne viselkedjünk már ugy mint at agyatlan divatszurkolok az isten szerelmére . Sajnálom , hogy irritáló vagyok de abban is biztos vagyok hogy,aki hisztétikusan nem probálja bemagyarázni magának a dolgokat az érti miről beszélek . Maradjunk annyiba a játékosok ne az edzéseken akarjanak meghalni hanem majd a pályán .
 
Profil
Üzenet
Makaveli1971 véleménye:
2018-07-13 14:17
Roszko: meglepnel ha valamire nem cafolnal ra.. Elhiszem h tajekozodott gyerek vagy, de azert latnok ne legyél mar baszom a szad. Az egyik legnagyobb problemank volt h a jatekosok el voltak kenyelmesedve. Ozil edzeseket hagyhatott ki, mert megtehette. Stb.. Nem egyszer nem ketszer volt h a seggukon vettek a levegot mar a 80.perbe. Az amirol te beszelsz az a regi Arsenal. Ami tartott egeszen 2014 ig kb. Ott vol kondi. Azokban az idokben nyertuk meg sorra a meccseinket az utolso negyedoraban. Kezd irritallo lenni, h minden szituban próbálsz okosabbat mondani a masiknal.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2018-07-13 12:27
Az elmúlt években Arsenal játékosnak általánosságban a kondijával soha nem volt probléma . Az alapozás mióta a világ a világ erről szól .Ezekből a,megvágott piár videokból amik pusztán annyiban különböznek a korábbiaktól , hogy az új arcok vannak pl Emery, őket mutatja be , semmiben se különbözik az eddigiektől . Levonni belőle dolgokat pedig nem igazán lehet . A tudás majd ott fog kezdődni mikor jönnek a kisebb sérülések a,mentális fáradtság akkor , hogy fogják kezelni a,helyzetet . Nekem is nagyon tetszenek ezek a videok de gyakorlatilag semmi különös nem történik bennük. Nem Wenger , nem Emery , nem jobb vagy,rosszabb pusztán semmi jelentősége nincs . Én is azt mondom , hogy jót fog tenni a csapatnak egy kis változatosság de ezt nem a videokból vontam le . :)

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (22 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 12
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design