Jack Wilshere búcsúüzenete
2018-06-20 21:57 | Írta: syddy1 | Kategória: Egyéb

"Megerősíthetem, hogy június végén, amikor lejár a szerződésem, elhagyom az Arsenal Football Clubot.

Számos hosszú tárgyalás után a klub képviselőivel, és az új menedzserrel, Unai Emeryvel, úgy éreztem, hogy nem maradt más választásom, mint hogy szigorúan szakmai szempontok miatt távozzak.

Mint azt számos helyen írták, és az ügynököm is nyilatkozta, hónapok óta tárgyaltunk a klubbal a hosszabbításomról, hogy az Emiratesben maradhassak.

A szándékom mindvégig egyértelműen az volt, hogy az Arsenal játékosa maradjak. 17 éve tartozom a csapat kötelékébe, és mindig is egynek éreztem magam a klubbal. Olyan elszántan akartam maradni, hogy egy kevesebbet fizető szerződésbe is belementem a csapattal.

Sajnos azonban az új menedzserrel való megbeszélés során tudatták velem, hogy a csökkentett fizetésű szerződés továbbra is az asztalon van, ha maradok, a várható pályán töltött időm jelentősen csökkenni fog.

Biztos vagyok benne, hogy mindenki megérti, hogy az életem és karrierem ezen pontján folyamatos játéklehetőségre van szükségem, és a Mr Emeryvel való beszélgetések után úgy éreztem, hogy ez csak nagyon nehezen valósulhat meg az Arsenalnál.

Ennek fényében úgy érzem, nem volt más lehetőségem, mint hogy más lehetőségek után nézzek, hogy a pályán lévő karrieremet tovább építhessem.

Hihetetlen időket éltem át az Arsenalnál, és olyan barátságokra tettem szert, amik életre szólóak. Számos emléket magammal viszek az itt töltött időkről. A bemutatkozásom a felnőtt csapatban olyan fiatal koromban, a BL-szereplések és természetesen az egymást követő években megnyert FA Kupák, fel sem lehet sorolni, annyi mindent ki lehetne emelni.

Eljön majd az idő, amikor ennél bővebben is beszélhetünk erről, de most csak szeretném megköszönni mindenkinek a klubnál az elmúlt 17 évet, kifejezetten Arséne Wengernek és a stábjának, minden csapattársamnak az évek során, mindenkinek az Akadémián, akik segítettek nekem elérni az álmomat, és természetesen a szurkolóknak, akikkel mindig is különleges kapcsolatunk volt. Sosem fogom tudni eléggé meghálálni a szeretetet és a belém fektetett hitet, amit tőlük kaptam. Rengeteget jelentett számomra és a családom számára az évek során, és remélem, hogy a következő években sok sikert ünnepelhetnek majd, amit megérdemelnek. Köszönöm.

Szeretném kifejezni a tiszteletemet Mr Emery irányába, és megköszönni neki az őszinteségét és nyíltságát, és a legjobbakat kívánom neki és a klubnak a jövőben.

Egészségesnek, élesnek és erősnek érzem magam, és fáradhatatlanul azon fogok dolgozni, hogy csúcsformában vághassak neki a következő szezonnak.

A továbbiakban megfelelően mérlegelni fogom a lehetőségeimet, mielőtt döntést hoznék a karrierem következő szakaszáról.

JW"

 

Forrás: facebook.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2018-07-02 12:23
toloszek: lehet negatív vagyok, de jobb nem igazán lesz. Szerintem a válogatott versenyeknek egyszerűen leáldozott, nem tud versenyképes lenni a klubfocival szemben. És ha megnézzük az idei vb-t, a nemzetközi helyzet fokozódik: rosszul megszervezett selejtezők és válogatott szünetek, hatalmas korrupció, unalmasabbnál unalmasabb meccsek, a nagycsapatok silány teljesítménnyel leszerepelnek, egyes régiókból az egyenlőség jegyében pedig lassan magyar válogatott szintű csapatok jutnak ki, akikre senki sem kíváncsi. És ez a 48 csapatos vb-vel csak rosszabb lesz... Bele lehet szállni a németekbe, franciákba, spanyolokba, argentinokba, stb., de 50-60 meccses szezonok után és előtt én tökre elhiszem, hogy "a mez" "a címer" nem tudja őket meghatni. Szerintem ez egy tök természetes okozat. Ha komoly vb-ket akarnánk, akkor a vb évében márciusban abba kell hagyni a bajnokságot, nem indítani BL/EL-t, a kövi szezon szeptemberben kezdődik és akkor lenne hajtás. De így mindenki (kivéve talán a dél-amerikai csapatokat) a nyári pihenésre fókuszál...
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2018-07-02 09:28
Ez egy kétoldalú dolog , Meyer pl miért vagyunk benne , biztosak , hogy szeretne padozni , valószínűleg több ajánlattal fogják megkeresni amik közül válogatni tud majd . Megnézem a mostani keretünket és a hasonló felfogásban játszó középpályásokat sokadik opció lenne .Jake este kapcsán tisztán látszik , hogy, megvan Unai csapata . Innentől kezdve pedig egy fiatal játékosnak nagyon át kell gondolni , hogy hozzánk szeretne e igazolni . Igy sem igazán látom , hogy Niles pl , hogy lesz felépitve.
 
Profil
Üzenet
arsenal1220 véleménye:
2018-07-02 06:07
Azt egy kicsit nem értem,hogy miért került ki ennyire a kalapbol Max Meyer?Ingyen jöhetne és mi Torreira utan a padra keresünk embert,amire ő is megfelelne.Inkabb középhátvédre és szélsőre költsunk, mint egy csere KK-ra. Nyilvan nem egy Thiago a csávó,de fiatal es fejlodokepes.O es Gelson Martins ingyen keretbovitesre teljesen megfelelne es meg akár Soyoncu is beleférne a büdzsebe eladasokkal.Lucas Vazquez is jó lenne szerintem a szélre,ha valoban menni akar a Madridbol.
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2018-07-01 22:56
Holnap jön a görög addig míg várunk az urukhájra nézzük: [link]
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2018-07-01 22:51
Szerencsétlen dánok.... pedig már q végén nekik szurkoltam.
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2018-07-01 20:16
Azért a sportban -- a csinálásában és a szurkolói részvételben is -- van katarzis. Én ezért szeretem leginkább, nem a zsigeri élvezetekért. Egy kis igazságszolgáltatás a rengeteg igazságtalansággal szemben, amit nap mint nap megélünk: a nagypofájú csalók, a sumákok, a szemfényvesztők fülönfogása, aminek a fotelforradalmár is tud örülni. Sőt, velőkig megráz, egy kicsit még a tisztességben is elkezdek hinni -- na jó, ez egy perc után azért szertefoszlik. A spanyol szuperprofik kiküldték a pályára a mezüket. A tegnapi sajtótájékoztatón még a döntőbeli lehetséges ellenfél kilétét találgatták. Langyos eleganciával, habár a nyelvtani helyesség és a szemantikai hűség követelményeit keményen arcul fosva. (Ahogy a Körúton a nagymenő kiköp egy hegyeset a lámpánál a BMW X5-ből.) LEGYEN MEGÚJULÁS a világfociban. Az nagyon tetszik, hogy a "halhatatlan" őskövületek: Messi, Cr, Ramos (és a mi drága Wengerünk) eltakarodnak a pixába. Szép volt, jó volt, elég volt. Jöjjön valami új, jöjjön valami jobb. Pl. az arab és afrikai "migráncs" szülők gyermeke, Mbappe, aki a válogatottbeli szereplése díját (száz milliós nagyságrend) jótékony célra ajánlja fel, merthogy a "hazáért való játékért nem jár fizetség, az megtiszteltetés és kötelesség". Jó lenne, ha ebbe az irányba menne a futball tovább.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (296 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 13
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design