Az Arsenal 4-1-re győzött az EL első mérkőzésén
2018-04-06 08:41 | Írta: GoldHand | Kategória: Interjúk

Mint ismeretes az Arsenal tegnap magabiztosan, nagyszerű játékkal, 4-1-re győzte le a CSKA Moszkva csapatát az Európa Liga negyeddöntőjének első mérkőzésén. A mérkőzésen az Arsenal szerzett vezetést Ramsey góljával, majd a vendégek büntetőből hamar egyenlítettek. A 23. percben az Ágyúsok is tizenegyeshez jutottak, és a megítélt büntetőt Lacazette magabiztosan értékesítette, majd 5 perccel később jött ismét Aaron Ramsey és nagyszerű góllal, már 2-re növelte a hazaiak előnyét. A 35. percben érkezett az újabb Arsenal gól, Lacazette ismét betalált, így egy félidő alatt eldöntötte a mérkőzést Arséne Wenger csapata.

Lássuk, mit nyilatkoztak Arséne Wenger a lefújást követően.

„Nagyon nehéz mérkőzés volt ez a számunkra, hísz az ellenfél nagyszerű támadósorral rendelkezik, és igazán jó futballt játszanak, emellett gyors kontrákat vezettek, amikor elvesztettük a labdát. Úgy gondolom nagyszerű első félidőt játszottunk, annak ellenére, hogy szereztük négy gólt, egy percig sem voltam nyugodt, hisz a Moszkva végig veszélyesen játszott, és minden támadásukban ott volt a gól. Az első félidőben a csapat nagyszerű technikai megoldásokat választott, és csodálatos gólokat szerzetek a srácok. A második félidőben visszavettünk az iramból, igaz hogy szereztünk négy gólt, de még a munka másik fele hátra van. Lesz egy visszavágó Moszkvában, ahol igen kemény mérkőzésre számítok. Tudjuk, hogy nem dőlt el a párharc, de szeretnénk a visszavágót is megnyerni, és tovább jutni a párharcból.” – nyilatkozta Arséne Wenger a mérkőzésről a lefújást követően.

Mesüt Özil nagyszerű napot fogott ki, gyönyörű labdákkal látta el társait, emellett kiosztott két gólpasszt is.

Arsenal celebrate against CSKA

„Természtesen láthatóan nagyon élvezet a játékot. Nagyszerű játékosról van szó. Ha szereted a futballt, akkor ilyen teljesítményre is képes vagy.”

Wengert kérdezték természetesen egy esetleges Európa-Liga győzelemről is.

„Jelenleg csak a negyeddöntőben vagyunk, és hosszú út áll előttünk. Még nem vagyunk az elődöntőben, így korai lenne erről beszélni. Az elmúlt időszakban nem vagyunk jó formában, de alázatosan dolgozunk, és megpróbáljuk jól végezni a munkánkat.”

A francia menedzser beszélt Ospina, és Mkhitaryan állapotáról is,

„Nagyon féltünk tőle, hogy súlyos sérülés szenvedett, de a vizsgálatok megmutatták, hogy kisebb sérülésről van szó. Előreláthatólag 2-3 hetet kell kihagynia.” – így Ospina állapotáról.

„Jelenleg térdproblémákkal küzd, holnap reggel tudunk pontosabbat mondani.” – így Mkhitaryan sérüléséről.

Forrás: Arsenal.com

 


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2018-04-07 10:55
A Napoli a bajnokságra koncentrált, hiszen akkor még vezette, a keretük meg vékony lett volna a kettős terhelésre. A Dortmund pedig szimplán egy szar. Már eleve, hogy nevezhették ki Stögert, mikor a Kölntől is azért rúgták ki, mert tök utolsó helyen álltak. Dehát biztos ez volt "költséghatékony"... :D Egyetértek Gordonnal, úgy tűnik valóban reális esélyünk lehet most megnyerni az EL-t. Jó lenne ha Mkhitaryan felépülne minél előbb, de azt gondolom, hogy akár nélküle is lehet esélyünk. Az Atleticotól én is tartok, nem nagyon van tapasztalatunk ellenük, de butaság lenne akár a Lipcsét, akár a Laziot lebecsülni. Minden meccsen bele kell adni mindent, és akkor lehet esélyünk.
 
Profil
Üzenet
Gordon véleménye:
2018-04-07 10:34
Miki-re nagy szükség lesz, majdcsak rendbe jön 3 hét alatt. Azért az érdekes hogy amikor elindult az EL a Napolit és a Dortmundot is nagyon esélyesnek tartották a végső győzelemre. Ehhez képest még a legjobb 8 közé se jutottak mi pedig már fél lábbal az Elődöntőben vagyunk. Atletico-tól bevallok fosok rendesek. De ezt a kupát reálisan nézve is tényleg megnyerhetjük :))
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2018-04-07 09:10
Gold@ Az én tévémen Golovin szabadrúgásból büntetett, nem büntetőből. :D Egyébként nagy öröm volt látni, hogy gurul a labda. Remélem nem röpke időutazás, hanem a hátralévő hetek valósága. Grat fiúk!
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2018-04-07 08:50
Miki-t nagyon sajnálom. Nélküle semmi esély megnyerni a EL-t. Mocskos geci orosz aki felbaszta ott rohadjon meg a sztyeppén. Erre nem lehet felkészülni sajna. A lényeg hogy a rehab ne 2 hónap legyen. Abban az esetben ha a moszkva elleni kezdőben szerepelt mind a 11 játékos csúcson van járatva akkor az elődöntöben a Laziót és a döntőben a atletikót is meg tudjuk verni. De ha bárki hiányzik a 11-ből és nincs csúcson a gépezet akkor nagy valószínűséggel baszhatjuk. PL-t leszarnám. 6. hely meglesz. Ha meg nem akkor jövőre megnyerjük a Pl-t. Mert semmi nemzetközi szereplésünk nem lesz. Pont ideális egy új edzőnek elkezdeni csapatot építeni.
 
Profil
Üzenet
Chory véleménye:
2018-04-06 22:38
Sajna virsli tegnap kilógott a csapatból. Sok rossz megoldása és eladott labdája volt! Özol viszont remek volt. Az hogy nem megy neki ha a csapatnak se megy az lehet nem az ő hibája. Kell mellé egy jó csapat :) akkor ilyenekre képes! Remsie viszont mostanában remekűl játszik. Le se merem írni, de remélem elkerülik a sérülések! Mikinek gyógyulást kívánok, mihamarabbit! Azért sajnálom hogy a második félidőben nem ment be semmi. Nyugodtabb lennék, de ezt a moszkvát idegenben is vernünk kell!
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2018-04-06 17:19
Na ,hogy annyira ne örüljünk . Miki szalag sérülés !!!

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (31 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 1
Vendég: 68
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design