Közösen kell javítani a hibáinkon - Arséne Wenger
2018-02-28 13:07 | Írta: GoldHand | Kategória: Interjúk

Öt napon belül kétszer találkozik egymással az Arsenal és a Manchester City gárdája. A két együttes vasárnap még Ligakupadöntőt játszott egymással, amit a City magabiztosan 3-0-ra megnyert, míg csütörtökön már a Premier League keretein belül mérkőznek meg egymással a felek. A csapat vezetőedzője, Arséne Wenger ma délelőtt megtartotta szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját, amelyen beszélt többek között Nacho Monreal állapotáról, Jack Wilshere szerződéshosszabbításáról, és természetesen az ellenfélről is.

Elsőként beszámolt Monreal sérüléséről, akit a Ligakupadöntőn kellett lecserélni sérülés miatt.

„Egy gyulladásos problémáról van szó. Nem szokott hosszú folyamat lenni, de a csütörtöki, és a hétvégi mérkőzést biztosan kihagyja. Lehet, hogy még a Milan ellen sem lesz bevehető. Meglátjuk, többet egyelőre nem tudok mondani. Mindenki más elérhető, az elmúlt mérkőzésekhez képest.”

Mint ismeretes a csapat angol középpályása, Jack Wilshere nem döntött még a jövőjéről, de egyes források szerint hosszabbítani fog a csapattal, így erről is kérdezték a francia menedzsert szerdán

„Folyamatban vannak a tárgyalások. Reménykedünk, hogy Jack hosszabbítani fog. Ezt a döntést a játékosnak kell meghozni, nekünk pedig tiszteletben kell tartanunk. Világos, hogy azt szeretnénk, ha maradna, reméljük ő is így gondolja.”

Szóba került a hétvégi City elleni találkozó is, és kérdezték Wengert, hogy mibe lesz más a csütörtöki mérkőzés, vagy mire lesz szüksége a csapatnak egy esetleges győzelemhez.

„Úgy éreztem, hogy 2-0-ig szoros mérkőzést játszottunk vasárnap. Ha megnézzük a statisztikát, akkor láthatjuk, hogy a City-nek három kaput eltaláló lövése volt, míg nekünk kettő. Összességében úgy gondolom, hogy csütörtökön a döntő pillanatokban kell jó döntéseket hoznunk, szeretnénk megszerezni a vezetést, és kisebb teret engedni az ellenfélnek, mint tettük azt a döntőben. Azt hiszem kicsit idegesen játszottunk, ezt nem tehetjük meg csütörtökön.”

Arról, hogy hogy éreztek a játékosok a mérkőzés után.

„Sajnos ez része ennek a sportágnak. Sajnos nem mindig születik az az eredmény, amit szeretnénk. Az is része, hogy jól reagáljunk, és a következő mérkőzésre koncentráljunk. Szerettük volna megnyerni a mérkőzést, de ez nem sikerült, így itt a lehetőség, hogy javítsunk. Ki kell elemeznünk a hibáinkat, elfelejteni a vasárnapi találkozót, és közösen kijavítani a hibákat, ahogy azt a klub filozófiája is valja.”

Az Arsenal-Manchester City mérkőzést csütörtökön 20:45-től rendezik, és a találkozót a Spíler TV ÉLŐ-ben közvetíti.

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2018-03-07 15:50
arsenal1220: De Vrijt hol olvastad? Én az Intert hallottam elsősorban vele kapcsolatban. Leno a Konföderációs Kupán nagyon gyenge volt, de állítólag tehetséges kapus, szóval ha kettejüket tényleg letudnánk ingyen igazolni, az kis túlzással maga lenne az álom. :D
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2018-03-07 15:47
Nem tudom páran miért véditek Emeryt. Az a tavalyi Barca elleni meccs kb. a világ legnagyobb szégyene volt, amit valaha a futballban láttam. Hogy lehet 4-0-ról kiesni te jóisten!!! Ez a Real elleni produkció is minimum szánalmas. + tavaly még a Monaco is elkente őket a bajnokságban a fiatalokkal. Poén, mennyi pénzt költött a Párizs és a BL-ben nyolcaddöntőket tudnak felmutatni. Ezt anno mi is megcsináltuk Squilaccikkal... Szóval komolyan mondom még Wengert is szívesebben nézném, mint Emeryt. Én Jardimnek örülnék a legjobban, és rá lehet is reális esély. De továbbá nekem szimpatikus még Sarri Napolija is, de Hasenhüttl a Lipcsével és Marcelino a Valenciával is nagyon jó munkát végez. Allegri deffenzív focija nekem egy cseppet sem hiányzik, bár eredményes az igaz.
 
Profil
Üzenet
arsenal1220 véleménye:
2018-03-07 14:33
Ja mondjuk az igaz,hogy kevés pénzből szép és eredményes focit nem fogunk játszani ,ameddig mások 300 milliókat költenek egy nyár alatt.Szerintem továbbmegy ma a Spurs, de ma már lesz Matuidi és Dybala a Juvéban, ami nem elhanyagolható tény. Egyébként Leno-t emlegetik,hogy érkezhet a kapuba ingyen.Annyira nem ismerem ,de úgy tudom jó kapus.Cech után bárki megváltás lenne, igazából szerintem Ospina is...Leno + De Vrij teljesen ingyen hatalmas fogás lenne, főleg hogy csórók vagyunk!Már most előszerződést kötnék velük, kb 60-70 millió fontot takarítanánk meg azzal ha elhoznánk őket, mert jelenleg egy jó korban lévő kapus 20-30 millió, egy jó középhátvéd meg 40-50..Ráadásul a megrövidült nyári átigazolási időszak miatt se ártana minél előbb megtalálni a megfelelő embereket a piacon.
 
Profil
Üzenet
arsenal1220 véleménye:
2018-03-07 13:58
basset: A Juve eddig mindig bajnok lett Allegrivel nézz már utána mielőtt ilyeneket írsz :D Milyen semmi? :D 3 bajnokság, egy olasz Szuperkupa, 2 BL döntő mindössze amit elért... Egyébként én se preferálom, mert nem túl szép focit játszat a csapatával.Azért örülnék ha valamilyen szinten az új edzővel látványos focit játszanánk.Persze fontos ,hogy eredményes is legyen, de nekem a játék szépsége is nagyon fontos.Ettől függetlenül azért tudnék neki is örülni :D
 
Profil
Üzenet
arsenal1220 véleménye:
2018-03-07 13:03
Egy Gimenez-De Vrij védőpáros a nyáron azért eléggé adná.Újabban a hollandot is lehet hallani, ő ingyen érkezhetne.
 
Profil
Üzenet
Elithe véleménye:
2018-03-07 12:59
Hát szerintem ha Wenger még véletlen szezon közbe távozna, vagy picit nagyobb eséllyel szezon végén, én Carlóra voksolnék. Ha nem ő, akkor Allergi-Thuchel-Simeone hármasból örülnék valamelyiknek (direkt ilyen sorrendbe írtam). Ilyen Rodgers, Emeri, Pellegriniktől kiráz a hideg, akkor kb zuhanó repülőről kerülnénk süllyedő hajóra. Még Löw se lenne rossz, de őt nemhiszem hogy bevállalna minket a vb után (és egy évvel fiatalabb azt hiszem mint Ancelotti)

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (287 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 43
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design