Östersund - Arsenal - EL beharangozó
2018-02-15 10:26 | Írta: GoldHand | Kategória: Mérkőzések

Ma este folytatódik az Európa Liga küzdelmei, immáron az egyeneskieséses szakasszal. Az álltalunk természetesen a legjobban várt mérkőzés az Östersund-Arsenal összecsapás lesz. Sokan sokféle képen vélekednek a mérkőzésről, egyes szurkolók szerint simán tovább jut Arséne Wenger csapata, mások szerint kő kemény mérkőzés vár az ágyúsokra, már maga a tény, hogy egy ilyen Európai csapat nincs hozzászokva, hogy ilyen környezetben játsszon, hisz ma este nem elképzelhetetlen a -5 fok, és a hóesés sem Svédországban.

https://www.arsenal.com/sites/default/files/styles/large_16x9/public/images/team_26.jpg?itok=T95tZ91W

Wenger azonban optimista az esti mérkőzéssel kapcsolatban:

„Úgy gondolom, hogy nem kellene, hogy problémát okozzanak ezek a körülmények. Rengeteget készültünk a mérkőzésre, Londonban is helyenként fagypont alá süllyed a hőmérséklet, és ilyen időben edzünk. Gyorsan kell alkalmazkodnunk, hisz valóban nem sűrűn játszunk ilyen pályán, de úgy vélem, hamar felvesszük majd a ritmust, és megnyerjük a találkozót.”

A két csapat soha nem találkozott mér egymással, így teljesen idegenként várják az esti összecsapást. A hazaiak a legutóbbi 5 mérkőzésükből csak egyet veszítettek ,míg legutóbb 3-0-ra verték a Trelleborg csapatát. A gárda hazája bajnokságában 30 fordulót követően mindössze az 5. helyen áll, 14 ponttal az éllovas Malmö csapatától. Az ágyúsok a londoni derbin elszenvedett vereséggel hangoltak a találkozóra, 1-0-ra kaptak ki a Tottenham csapatától. Legutóbbi 5 mérkőzésükből, 3 megnyertek, 2 pedig elveszítettek Wenger fia, akik csalódást keltő 6. helye állnak a bajnokságban, kiestek már az FA kupából, azonban döntőt játszanak a Ligakupában majd a Manchester City ellen.

http://www.csakfoci.hu/wp-content/uploads/2017/12/ostersund.jpg

Mint ismeretes Lacazette kedd reggel térdműtéten esett át, így a csatár kiesésével az Arsenal csatárgondokkal küzd az Európa-ligában, hiszen Olivier Giroud már a Chelsea játékosa, Pierre-Emerick Aubameyang pedig nem játszhat az El-ben, mert a Dortmund a Bajnokok Ligája csoportköre után ebbe a sorozatba esett vissza. Így egyedül Welbeck-re számíthat Arséne Wenger, az a Wenger aki beszélt a sérültekről is a sajtótájékoztatón.

„Wilshere, Cech, Koscielny lnem utazott el a csapattal, míg Aubameyang nem játszhat az EL-ben, így ők „otthon” maradtak, mindenki más ott van Svédországban.”

„Wilshere elővigyázatoságból, míg Koscielny achilles sérülés miatt nem lesz ott a csapatban. Welbeck készen áll, hogy újra játsszon, és valószínűleg Özil is kezdeni fog.”

„Ramsey lassan halad a felépüléssel, valószínűleg még a visszavágón sem lesz bevehető, esetleg majd a City elleni kupafináléban. Egyelőre pontos dátumot nem tudok mondani.”

A végére néhány kép az utolsó Londoni edzésről

A mérkőzést a DigiSport 2 19:00-tól ÉLŐ-ben közvetíti. A találkozó játékvezetője David Fernandez Borbalán lesz.

Forrás: Arsenal.com

 


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
SSaint véleménye:
2018-02-23 05:28
Hónapról hónapra, hétről hétre nézzük a meccseket és ugy vagyunk vele ennél lejjebb nincs. Pedig de! Szarabbnál szarabb és egyre lelketlenebb eredménytelenebb focit játszunk. Valahogy sikerül mindig egyre jobban alúlmúlni az egyre szarabb játékot, és bárki bármit mond ez 99.999999 % ban edző hiba. Szarul össze vásárolt játékosok. Szar motiváció. Szar pozícióban játszatott 0 gamerek. Semmi befolyás a játék menetébe. 0 technikai elképzelés. Ezek után még mindig szerződést akarnak hosszabítani?? Más csapatoknál már rég repült volna az edző az egész stábbal együtt.. Marika néni a takarítónő is tudná hozni ezt az eredményt a játékosokkal. Kb ugy néz ki most hogy véletlenszerűen feldob a pályára 11 játékost a kapus és védelem kb a helyén legyen a többiek keressenek maguknak vmi poziciot ami tetszik és passzolgassonak félpálya körül. kb ennyi a taktikai felkészítés majd a 68-78 perc között 3 csere így aki unja lejöhet. közben egy kis bírószídás cipzár rángatás és meredten nézni bould kopasz fejét amint rágózik. néha felé fordulva kis görcsrángás közepette egy két szót odabökni neki aki komolyan odafigyel és bólogat majd felugrani menni egy kört a technikai zónában karvalyként lesve a játékot. persze semmi tanács utasítás a játékosoknak. A meccs végén megszégyenülve nyilatkozni, hogy nem voltunk elég élesek de máris előre tekintünk. jah meg a bírók. És ennyi. A következő edzésen ismét boldogan vigyorogva fényképezkedni, mert megint nem rugtak ki így továbbra is felveszi a fizetést és tovább döntögeti fergusson meccs számát.
 
Profil
Üzenet
Chory véleménye:
2018-02-23 05:18
Sajnos nekem is egyet kell értenem :(
 
Profil
Üzenet
Makaveli1971 véleménye:
2018-02-23 04:37
Sajnos egyet kell ertsek.. Wenger mondja mit muveljenek a palyan.. Es amit muvelnek az szanalmas.. Nem gondoltam volna, h ezt mondom egyszer.. De nelkule talán elorebb lennenk. Ha nem is a tabellan, de a mutatott jatekot illetoen valoszinu. Nem is ertem mi a fasz történt vele. A vilag legszebb footballjat jatszatta kozel 20even at.. Majd eloallt ezzel a fossal, amibol nem enged.. Total homaly.
 
Profil
Üzenet
Chory véleménye:
2018-02-23 01:05
Ha valaki ezek után azt mondja hogy ne szidjuk wengert, mert milyen sokat köszőnhetünk neki, az tehet egy szivességet! Az vagy vak vagy hülye! És ne mondjátok, hogy nem wenger hibája hanem a játékosoké, mert az is wenger hibája. Ő válogatta össze ezt a halom csürhét! Szégyent hoznak a mezünkre! Ezeknek addig adnék arsenal mezt amíg kivasalják!
 
Profil
Üzenet
Makaveli1971 véleménye:
2018-02-23 00:58
Jah es remelem valami nagy csapatot kapunk.. Jojjon az Athletic. Legyen mar ertelme ennek a faszom kupanak, ne a vegen zugjunk ki valamelyik normalis csapat ellen.. :D ha most elvernenk az athleticet, johetne az ossze tobbi.
 
Profil
Üzenet
Makaveli1971 véleménye:
2018-02-23 00:54
Nem is ertem minek kinzom magam hetrol hétre a meccsekkel. Eleg lenne az eredmenyeket nezegessem. Inkabb neznek nosztalgiabol regi meccseket. H lassak is valami footballra emlekeztetot. Nem ertekelem a meccset.. Nem akarom a foldig fikazni a csapatom..

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (228 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 7
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design