Arsenal - Everton 5-1 - Nyilatkozatok
2018-02-05 11:02 | Írta: GoldHand | Kategória: Interjúk

A Premier League 26. fordulójában az Arsenal 5-1-re legyőzte az Everton gárdáját az Emirates stadionban. A mérkőzés több szempontból is emlékezetes maradt. Kezdjük azzal, hogy Theo Walcott 12 év után elhagyta az Ágyúsokat, és éppen a hétvégi ellenfél, Everton csapatába igazolt – így újra az Emirates gyepén játszhatott, de már kék mezben. Meg kell említeni, hogy a télen szerződtetett Aubameyang első mérkőzésen betalált új csapatában, emellett Mkhitaryan második mérkőzésen 3 gólpasszt jegyzett. Végül pedig Aaron Ramsey – akinek eddig 3 gólja volt a bajnokságban – mesterhármast szerzett a találkozón, így nagyban hozzájárulva csapata sikeréhez. Ennyit tehát röviden a mérkőzésről, lássuk, hogy látták a főszereplők.

https://www.arsenal.com/sites/default/files/styles/large_16x9/public/images/mkhiauba.jpg?itok=EWTJaan5

Lássuk mit mondott a gaboni Aubameyang első góljáról és Mkhitaryan-ról:

„Természetesen nagyon boldog vagyok, hogy rögtön az első mérkőzésemen betaláltam. A csapat nagyszerűen játszott, már az első félidőben megnyertük a találkozót. Mindenki nagyon boldog.”

„Nagyon boldog vagyok, hogy Mkhitaryan-nal egycsapatban futballozhatok. Olyan mintha a testvérem lenne, nagyszerű barát, örülök, hogy újra láthatom őt. Sokszor felhívott, hogy ide igazolok-e vagy sem. Mondta, hogy Ő itt folytatja, szóval nagy szerepet játszott abban, hogy végül az Arsenal-t választottam. Úgy gondolom, nagyon jól megértjük egymást a pályán.”

Mint ismeretes a csapat német válogatott középpályása, Mesut Özil a héten meghosszabbította szerződését, ennek apropóján Bellerin nyilatkozott a csapat hivatalos oldalának.

„Mindenki az edzőközpontban, mindenki a csapatnál tudta, hogy Özil marad a csapatnál. Özil az a srác, aki szereti a várost, szereti az Arsenal-t, és mindig bosszús mikor valami nem jól sikerül. Mindig a futballra koncentrál, és a lehető legjobbat szeretné nyújtani. Nagyon sokat jelent mind a klub, mind a szurkolók számára, hogy Ő hosszabbított.”

Sajnos a győzelem ellenére, ismét voltak sérülések a mérkőzésen. Monreal, és Cceh is idő előtt hagyta el a pályát. Wengert erről is kérdezték.

„Cech kapott egy rúgást a combjára, igy nem tudta folytatni a találkozót. Valószínűleg ez a sérülés már a gólnál is zavarhatta. Nem tudjuk pontosan mennyire súlyos, de valószínűleg csak egy kisebb rúgás. Monreal pedig beteg volt. Ezért, és az eredmény függvényében döntöttem a cseréjéről.”

https://www.arsenal.com/sites/default/files/styles/large_16x9/public/images/teamceleeve.jpg?itok=t1fpa_gD

A győzelemhez nagyban hozzájáruló, a találkozón három gólt szerző Aaron Ramsey is nyilatkozott a találkozó után.

„Összességében elégedett vagyok. Ez volt az első mesterhármason, szóval ez egy különleges, és emlékezetes pillanat a karrieremben. Nagyszerű támadófutball játszottunk, és már az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést. Tartani kell ezt a fajta a koncentráltságot, és minőségi játékot a szezon hátralévő részére is.”

Természetesen a három gólpasszt jegyző Mkhitaryan is nyilatkozott a médiának.

„Nagyon jól megértettük egymást a játékosokkal, így boldog vagyok, hogy megnyertük a mérkőzést és három gólpasszt adhattam. Folytatni szeretném ezt a jó sorozatot a következő mérkőzéseken is. Nagyszerű találkozót játszottunk, bár a második félidő már nehéz volt, hisz eldőlt a találkozó. Jól érezem itt magam, tetszik az Arsenal stílusa, remélem sikeresek leszünk a jövőben.”

Wenger elmondta a mérkőzés után, hogy Aubameyang és Mkhitaryan is nagyszerűen játszott. Elégedett volt a játékukkal, bár hozzátette, hogy fizikálisan még nem száz százalékosok, de rengeteget eddzenek.


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
RayPK véleménye:
2018-02-07 16:55
csöbörből vödörbe... :)
 
Profil
Üzenet
SSaint véleménye:
2018-02-07 16:48
Én úgy látom, hogy Özil nélkül egy hulladék volt a támadó játékunk. Igaz néha vele is de mikor nem volt pályán eddig csak szerencsétlenkedtünk. Mostanában vissza is emgy a labdákért amit eddig nem igazán tett meg. Remélem Nikivel jól ellesznek majd :) Az igazi fék itt a nyomorék ramsey volt. az hogy most vágott hármat lehet köszönni nikinek és özilnek is. mindkettő jól játszott. az meg egyenesen szégyen lesz ha ez a fostorony lesz a csk :(
 
Profil
Üzenet
RayPK véleménye:
2018-02-07 16:36
szasza, köszönjük a zsenialitásodat és az agyrákot :D
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2018-02-07 16:24
és ezt a 3 oldalnyi hsz-t nekem köszönheti az oldal! Nincs mit! Ha tegnap nem írom be a Britannia műsort...miről írogattatok volna? Még1szer szívesen!
 
Profil
Üzenet
Iceman93 véleménye:
2018-02-07 14:24
bassethound Látszik hogy te teljesen fogalmatlan vagy a focihoz, amivel semmi gond nincs csak legalább tartanád magadban :D :D :D Özilt összehasonlítod kantéval?? mikor teljesen más poszton vannak? xdxd ez olyan mint ha lebasznád Vierát mert nem rugott annyi gólt mint Henry :D Nézzd már meg Özilnek hány kialakított helyzete volt mióta profi labdarugó vagy csak mióta itt van, mert megsúgom neked hogy mindenkinél több!! És az ő posztján ez az ami számít.. Komolyan azt írod hogy Özil nem tudja merre kell menni a pályán meg hova kell passzolnia?? Atyaég... Hát akkor kitudja vajon ha ő nem? :D:D
 
Profil
Üzenet
arsenal1220 véleménye:
2018-02-07 12:52
RayPK: Reménytelen:D Leirtuk tobben,hogy hany helyzetet alakitott ki de leszarja...nala csak a golpasszok szamitanak ami kurvara a másik jatekoson mulik :D Dzsudzsi-Torghelle,istenem...tipikus fogalmatlan magyar szurkoló.Sokszor mondtak roluk,hogy a vilag legjobbjai között vannak a posztjukon... Igaza lesz azzal ha minden mondat vegere ezt odairja: " :)))))"

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (103 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 13
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design