Ha Cazola egeészséges lesz, hosszíbbítani fogunk vele
2018-01-26 17:21 | Írta: GoldHand | Kategória: Interjúk

Arséne Wenger csapata a Premier League következő fordulójában a Liverpoolt legyőző Swansea csapatához látogat. Mivel hétvégén FA kupa fordulót rendeznek, így ezt a találkozót majd csak Január 30.-án este 20:45-től rendezik meg. A francia szakvezető azonban ma sajtótájékoztatót tartott, és beszélt a visszatérőkről, de Santi Cazorla volt a fő téma.

Santi Cazorla

„Giroud ott lesz a keretben a Swansea elleni találkozón, és Welbeck is hamarosan elérhető lesz. Összeségében ennyit tudok elmondani a csapatot illetően."

Ezután a franciát kérdezték a hosszú ideje sérüléssel bajlódó spanyol középpályásról is. Cazorla 2016 októberében szenvedett Achilles-ín-sérülést a bolgár Ludogorec elleni BL-csoportmérkőzésen, ám felépülése során rengeteg probléma akadt, így azóta tízszer (!) kellett kés alá feküdnie.

Mint azt a középpályás a Marcának korábban elárulta, az azelőtti legutóbbi, nyolcadik műtét után a sebe elfertőződött, az orvosok azt sem zárták ki, hogy amputálni kell a remek futballista lábát. Cazorla elmondta, Achilles-ina mintegy nyolc centiméterrel rövidebb lett, s a sarka elkezdett üszkösödni. A doktorok szerint Cazorla már azért is szerencsés, hogy egyáltalán tud még járni, a spanyol úgy vélekedett, szerencsés, ha még játszhat a jövőben.

„Az utolsó hír az, hogy újra műteni kellett. Várjuk, hogy visszatérjen, ettől többet nem tudunk. 2 héttel ezelőtt küldtem neki egy üzenetet, hogy mihamarabbi felépülést kívánok, és várjuk vissza minél hamarabb. Nem jelentkezett azóta, hisz mint kiderült, újabb műtétje volt. Nem vagyok orvos, nem tudom megmondani mi fog történi, ők sokkal jobban tudják, hogy játszhat-e már a szzeon végén, vagy majd csak 2019-ben térhet vissza.”

A francia menedzsert kérdezték arról, hogy kaphat e a spanyol új szerződést.

„Minden a félépülésétől, és a fizikai állapotától függ. A szezon végén meglátjuk, hogy Santi alkalmas lesz-e a játékra, ha igen természetesen hosszabbítani fogunk. Természtesen ezt látnunk kell.”

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2018-01-29 14:20
Geza, már évek óta ezt tesszük , már mint a kinálathoz igazodunk. Magam részéről ha nyáron Alexis ment volna és mondják ,hogy Auba tutira jön , vagy,esetleg kapunk 60 millát . Melyiket választod ? Gondolkodás nélkül az első lehetőséget, választom ,igy január végén pedig egyenesen megváltás. Alapba ugye nem beszélhetünk csapatépitésről mert ez kármentés a javából . Ennek ellenére nem gondolom őket pánik igazolásoknak. Tovább megyek 2 nagyon jó játékost igazoltunk akik illenek a csapatba . A Gaboni és Csáncsi teljesen más típusú játékos de nem jelenti azt ,hogy Aubának nincsenek olyan képességei amivel ne tudná legalább annyival segiteni a csapatot mint Alexis . Speciel én több gólt várok tőle és hogy a kontráink feljavulnak . Ezek melett pedig védekezésbe is jobbnak tartom Aubát . Alexis soha nem volt az a,tipikus gólgyáros , az öreg faragott belőle csatárt annak hiányában . Most viszont lesz 2 is ami az én szememben lehetőség. Pláne ugy , hogy lesz egy Miki Özil páros a keretben . Nem szabad lesajnálni egy játékost csak azért mert Jóska kezei alatt nem vált be . De Burneyne sokat tudna erről mesélni , de Matát Salaht is megkérdezném e témában .
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2018-01-29 14:16
Hát igen. Hogy magyarként kire lehetek büszke, azt 100 év után tudhatom meg, -- a világ aktuális állásából, meg nemzetközi annalesekből. Ezért vagyok büszke Puskásra -- Puskás Tivadarra persze, meg Szilárdra -- no nem Németh Szilárdra, hanem Leóra. Maka@ Wilshere-t még ez az analfabéta (gammadelta) sem fogja a padra ültetni, amíg így hasít. Otthoni meccseinken Aaronnak fog fájni, meg Mikinek, ha Auba megjelenik.
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2018-01-29 14:00
basset: láttam a meccset. Hát Babos megköszönheti a párjának. Amúgy nézhetetlen volt. A legegyszerűbb alapütéseknél is rendszeresen hibázott, amikor meg egy gyorsabb labda jött, akkor meg szinte mindig háló alja. Akkor már inkább magyar válogatott andorra ellen, pedig azzal is vallatni lehetne... toloszek: bíztam benned! Így-így!
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2018-01-29 14:00
Geza@ Ahogy Seb szokta mondani a sikeres befutói után: yessssz! A sport egyik legnagyobb szépsége, amit Roger és Raffa mutat az utóbbi években. A két tenisz-zseni, -- akár egymás ellen, akár úgy, hogy csak az egyiknek sikerül épp -- és a két nagyon komolyan EMBER. Az utóbbin van a hangsúly. A magad sikerét csak a másik sikerén keresztül tudod lemérni és értékelni. Becsüld hát a másikat. (Ezért mondod fájdalmas jó érzéssel, hogy döntetlenre hoztuk a MU elleni mecset , és érdektelen a hír, ha a WBA-t megvertük. És ha még ki is kapunk az utóbbitól, akkor a pofád leég és bujdokolsz a herezacskó hátsó-alsó fertályai mögé.) Come on Federer!
 
Profil
Üzenet
Makaveli1971 véleménye:
2018-01-29 13:58
Bocs h masik kommentbe.. De teljesen mas tema. Egyedul attol felek, h Wilshere kiszorul a kezdobol igy h ramsey visszatert es mkhy is csatlakozott. Ugyebar elol a 3 as auba laci mkhy, mogottuk ozil iranyitoba, kozeppalyanak pedig stabilnak kell lenni igy mar, szoval xhaka jateka elengedhetetlen, mellé pedig ramsey/wilshere/maitland niles kerulhet. Szoval nagyon remelem h senki se szorul ki hanen rotalas lesz.. akkor viszont wilshere lesz a legnagyobb nyertese a dolognak! Igy angyobb eselye lenne elkerukni a sérülésteket!
 
Profil
Üzenet
Makaveli1971 véleménye:
2018-01-29 13:54
Jah.. Azota se vett felsenki ps re :D majreztok, h Lacival hintek egy 3ast :D utolso esely fiuk h egy Legendavak rugjatok a bort!" Makaveli7114 " aki pro evozna vagy titanfall2 vel veretne az nyugodtan jeloljon :D amugy mi ez a nagyfeszultseg skacok? Mindenki nyugodjon le a pucsaba.. Auba bezsakolva ;) Robbie-ek is 100%nak veszik mar. Szeressétek egymast. Most nics helye az instant pofánrugasoknak :D szerdan mulatási :D :D :D

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (233 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 19
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design