Hírmorzsák
2018-01-23 21:11 | Írta: GoldHand | Kategória: Egyéb

Mint ismeretes a csapat szerdán ismét Ligakupa visszavágót játszik a Chelsea gárdája ellen. Arséne Wenger röviden nyilatkozott a sérültekről.

Aaron Ramsey

„Mkhitaryan nem lesz holnap bevehető. Ramsey visszatérésre van esély, lesz még egy vizsgálata a mai napon. Nacho Mionrealt elővigyázatoságból lecseréltem a Palace elleni mérkőzésen, hisz kapott egy kisebb rúgást. Holnap bevethetőnek kell lenni, de reggel még lesz egy tesztje. Giroud, és Welbeck is közel van a visszatéréshez.”

A tegnapi napon hivatalossá vált, hogy Sanchez a Manchester Unted, míg Mkhitaryan az Arsenal játékosa lesz. Természetesen a mai nap Wengert is kérdezték az új szerzeményről. A francia elmondta, hogy Alexi személyében egy klasszis játékost veszítettek, de cserébe kaptak egy újabb klasszis labdarúgót. Szerinte az örmény középpályás nagyszerűen illik a csapat játékába, gyorsan fog alkalmazkodni, emellett több poszton is bevethető, így nagy hasznára lesz a csapatnak. Nagyon kreatív, és gyors játékosról van szó. Technikai stabilitást és tapasztalatot hozhat a csapatba.

Nem telik el nap az elmúlt hetekben, hogy ne olvasnának a szurkolók a Aubameyang pletykáról. Egyes források szerint közzel a megállapodás a gaboni támadóval, de sokak szerint a Dormund nem elégszik meg az ágyúsok álltal kínált összeggel. Mindenesetre Wenger a következőképen kommentálta az esetet miszerint magabiztos-e a csatár megszerzését illetően:

„Magabiztos vagy nem magabiztos ? Nem tudom. Egyenlőre annyit mondhatok, hogy nem vagyunk elég közel egy játékoshoz sem, legyen az Aubameyang vagy bárki más.”

A csapat már javában készül a szerdai Chelsea elleni találkozóra, így a csapat fotósa megtekintette a gárda mai edzését. Természtesen az új szerzemény, Mkhitaryan is együtt tréningezett a csapattal.

Képek a mai edzésről

Henrikh Mkhtaryan a hetes mezszámot fogja viselni – ezt a klub hivatalos honlapjén jelentette be.

Az Arsenal holnap hazai pályán fogadja a Chelsea csapatát a Ligakupa elődöntő visszavágóján. Az előző mérkőzés 0-0-ra végződött. A találkozó 21:00-kor kezdődik, és a DigiSport 1 Élőben közvetíti a találkozót.

 


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Makaveli1971 véleménye:
2018-01-24 14:32
Akkora baromsagokat beszeltek h mar faj olvasni.. Voltak szelsoink szelvesz gyorsak.. Eladtuk oket mert toili toli gecit jatszunk. Walcott, ox is jo jatekosok voltak csak mi nem játszattuk oket ugy ahigy kellett volna. 1 db verbeli csatarunk van.. 1! Nem 8! Pont h egy ilyen jateksora van szuksegunk aki vagdossa a golokat! mellesleg auba szelso csatarnak is tökéletes. Meccs kozben meg ugy is cserelgetnek hol az egyik huzodik kiljebb hol a masik. Bergkam es Henry erdekes mod tudott egyutt focizni. Meg ronaldo benzema is tud stb
 
Profil
Üzenet
arsenal1220 véleménye:
2018-01-24 14:30
Abban viszont igaza van Wengernek ,hogy egy szinte ismeretlen Malcom-ért nem akar kifizetni 45 millió fontot és ezért hozza a gabonit.Az kétségtelen,hogy Auba többet hozzá tudna tenni a tavaszhoz ,mint amire jelenleg a brazil képes lenne.Tehetséges az ténymeg ki tudja mekkora sztár lesz belőle idővel,de ide azonnali erősítés kell,mert van egy tippem,hogy a Pool Coutinho hiányát meg fogja szenvedni tavasszal rendesen .Talán a Spurs se fut túl jó tavaszt, de félek ,hogy igen.Jelenleg a TOP4 az EL-en keresztül tűnik elérhetőnek, kár azért a sok hibás bírói döntésért...úgy még reális esélyünk is lehetne.
 
Profil
Üzenet
arsenal1220 véleménye:
2018-01-24 14:22
Milyen rinyáról beszélsz?Ez egy kibaszott meglátás volt a részemről,hogy nem feltétlen rá lenne szüksége a csapatnak.Egyébként azt is írtam,hogy örülnék neki ettől függetlenül, de látom itt azért is belekötnek az emberbe ha lemeri írni a véleményét a helyzetről.Nagyon régen játszott Aubameyang szélsőt , ezért félek kicsit a dologtól.Ráadásul fizikálisan se a legerősebb játékos, szóval ki tudja hogy mennyire válna be középcsatárként a betömörülő ellenfelekkel szemben.Ettől függetlenül hozzuk, mert Giroud szerintem nyáron tutira le fog lépni innen és akkor egy szem Lacazette marad meg egy tolószékes Welbeck.
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2018-01-24 14:01
titpik Arsenal szurkolók...rinya az megy. Baszki egy mittomén hogy éve gólkirályt hozunk el apró pénzért!!!!! Komoly gondok vannak hogy semminek nem tudtok örülni. Leszarom orrnehéz a csapat de be kell gurulni a 4. helyre. Ennyi. Ehhez gólt kell lőni! Kivel akartok? Giru? Weblap?
 
Profil
Üzenet
arsenal1220 véleménye:
2018-01-24 13:41
Abban egyetertek,hogy tenyleg nincs koncepció ebben az Aubameyang dologban.Elment ket szelsonk,erre veszunk egy iranyitot meg egy 3 eve középcsatárként játszó Aubameyang-t.Talan Miki leigazolasa meg okos huzas is,mert Ozil tavolleteben semmi kreativitás nincs.Aubameyangnak örülnék,mert nagyon jo játékos viszont nekünk igazi szelsok kellenenek.Felek,hogy megint kozepen lesz eroltetve minden...A City azert szedi szét az ellenfeleket mert van ket igazi villamszelso a csapatukban (Sane,Sterling).Ha most azt mondanak,hogy Aubameyang helyett elhozzuk Mahrezt meg egy jo balszelsot akkor szo nelkul belemennek.A neve alapjan orulok a gaboninak,de nem feltetlen ra lenne szuksege a csapatnak.Megint valaki poszton kivulre fog kerulni(Laca vagy Auba).Ugy veszem észre,hogy csak azert hozzuk hogy sztárt sztárral pótoljunk,mert nem túl ésszerű a leigazolasa.Gondolom nem Laca cserejenek jon a gaboni vagy fordítva.Rohadtul remelem,hogy nem Wenger fogja a csapat ujjaepitest lefolytatni,mert akkor nagy gondok lesznek...Ideje lelepni!
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2018-01-24 12:35
geza: Én örülök Mikinek, és Aubának is örülnék, de teljesen egyetértek veled. Szokás szerint nem sok koncepció van abban, amit csinálunk.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (20 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 8
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design