Mkhitaryan az Arsenalba, míg Sanchez a Unitedbe igazol - Hivatalos
2018-01-22 22:43 | Írta: GoldHand | Kategória: Egyéb

Az Arsenal hivatalos oldalán jelentette be, hogy mai nap hivatalossá vált az Alexis Sanchez-Henrikh Mkhitaryan csere. Előbbi a Manchester Unitedben, míg utóbbi az ágyúsoknál folytatja pályafutását.

Check out our Henrikh Mkhitaryan gallery

Véget ért tehát a hosszú ideje húzódó átigazolási saga, azaz Alexis Sánchez a Manchester Unitedhoz igazolt, cserébe az ágyúsok megkapták Henrih Mhitarjan játékjogát. Mindkét játékos négy és fél éves szerződést kötött új csapatával.

Henrikh 39 mérkőzésen lépett pályára a United csapatában, ezalatt az idő alatt 5 gólt szerzett, és megnyerte az Európa-ligát. A 70-szeres örmény válogatott középpályás 24 góllal rekorder a nemzeti csapatban, nem csoda, hogy már nyolcszor választották meg az év játékosának hazájában.

A középpályás hazájában kezdett el futballozni, első profi csapata az Fc Pyunik volt, mellyel négyszer nyerte meg az örmény bajnokságot. Ezután ukrajnában próbált szerencsét, ahol igazán a Shaktar Donetsk csapatával volt eredményes, hisz ott tartózkodása során, összesen 72 mérkőzést játszott, és háromszor megnyerték az ukrán Premier Leaguet. 2013-ban jött az igazi áttörés, amikor is a német élvonalban szereplő, Dortmund csapatához került. Mhitarjan emlékezetes dortmundi szezont produkált, hisz a 2015–2016-os évadban 23 gólt szerzett minden sorozatot figyelembe véve a Borussiánál, és a Bundesliga legjobbjának választották, és ezután érkezett másfél éve a Manchester Unitedhoz.

A válogatott középpályás a következőt nyilatkozta a transzfer után:

„Nagy boldog vagyok, hogy létrejött ez a transzfer. Egy álom vált valóra, mert mindig arra vágytam, hogy az Arsenalban futballozhassak. Most pedig itt vagyok, és készen állok arra, hogy történelmet írjunk" – így Henrih Mhitarjan az Arsenal honlapján.

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2018-01-23 20:14
basset: A Liverpool meg azzal a buta taktikával szokta az összes nagy csapatot faszra húzni. ;)
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2018-01-23 19:37
roszko: A fizetése ellenére a józan ész azt mondatja velem, hogy Mkhitaryan nem alapkezdőnek jött. Mostanában Wenger a 4-3-3-at próbálgatja, ahhoz pedig ideális esetben (értsd: mindenki egészséges,bár tudom hogy ilyen nem lesz :P) a Wilshere Xhaka Ramsey középpálya dukál. Ez egy nagyon jól működő 3-as lehetne, mindhármójuknak ízlene ez a felállás, Xhaka mehetne registába, mellette pedig a 2 brit robotolhatna, tökéletesen alkalmasak rá. Na már most elől még kiadó 3 hely, ezt alapesetben én Özilnek Aubameyangnak és Lacazettenek osztanám le, szóval az örménynek nem jutott hely. Lehet majd bőven rotálni őket, és kell is, szóval nem hinném, hogy nem kapna mindenkinek elég játéklehetőséget, de Miki nem hinném, hogy kirobbanthatatlanul az alapcsapatba érkezett. Meg amúgy Özil eléggé szeret betegeskedni, ergo kelleni fog Mkhitaryan kreativitása. Maka, ez pedig megy már neked is: Valóban jó lenne beépíteni egy direktebb stílust a játékunkba, ugyanakkor nem hinném, hogy el kéne dobni a körömpasszos, labdatartós focit. Láthattuk a Palace ellen is, hogy ez azért még mindig egy működő dolog, ha rendben van a csapat mentálisan leginkább. És ha ez működik, akkor bizony kurvára a világ legjobb érzése Arsenalosnak lenni, mert egyszerűen eteti a szemet, olyan szép. Szóval alapjában véve szerintem ez maradjon, de építsünk be más dolgokat is, és játszunk direktebben. Egyébként ne tévesszen meg senkit az utóbbi idő. Annak, ami az elmúlt 1-2 évben a csapatnál ment, semmi köze nincs a szép, rövidpasszos focihoz, én sem azt marasztalom, hanem a pár évvel korábbit.
 
Profil
Üzenet
Makaveli1971 véleménye:
2018-01-23 19:06
Fifa: ne forgasd mar ki a szavam :D . Nem nezem le Lacit.. Sot! Viszont regota egy ilyen tipusu jatekosra vartunk, aki Henry kicsit Henrysan kepes a szelrol betorni, 1v1 et nyerni, lyukra futni es kontrazni. Es ahogy basset mondja Aubahoz valtoztatni kene a jatekunkon, vegre elfelejthetnenk ezt lagymatag sok alibi passzos szart, es visszaterhetnenk a jo oreg rendszerhez ami mukodott is! 4-5 passzból feljutni az ellen 16 osaig es loni. Ehhez kene Auba. Persze Lacival is kivitelezheto, de Aubara inkabb jellemzo ez a stil. Szoval Laci maradhatna kozepen nyugodtan.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2018-01-23 18:48
Mardelinho hát ez egy nagyon jó kérdés . Sok lehetőséget hordoz magában a leigazolása . Igazából szerintem 2 dolog fogja meghatározni a játékát . Mennyire közel fog játszani Lacához és milyen védekezési feladatai lesznek . Benne van az is , hogy átálunk valami új rendszerre de az is lehetőség ,hogy finom hangoljuk a,jelenlegit . Mind a két srácnak elég fluid a játéka jól támadják a területeket és jó befejezők . Annyi hogy Laca passzosabb Auba viszont dinamikusabb. A tippem az ,hogy Laca marad középen Auba ha,meg jön Csáncsi szerepkörét átveszi tehát megy összekötőbe . Az más kérdés ,hogy teljesen más lesz vele a támadójátékunk de nem is baj . Egyébként az igazi finomság az lesz ,hogy mit kezdünk a Miki Özil párossal . Csáncsi rengeteg labdát vesztett el a stílusából fakadóan, és a vége felé sokszor fék volt már . Most ez meg fog szűnni . Még annyit , hogy Auba és Miki a kontra és presszing nagy tudora, most tegyük mellé idén mennyire mennek a kontrák ? Röviden a 2 srác érkezésével egy dinamikusabb , direktebb futballra és több presszingre számitok.
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2018-01-23 17:26
Ahhoz, hogy Auba nálunk fullra járjon, meg kéne változtatni a jelenlegi alapjátékunkat. El kéne felejteni a sokpasszos körbe-focit, a lassú támadásépítést. Auba "futó játékos": góljainak nagy részét lyukra futásokból, kontrákból szerzi -- az aztán teljesen mindegy, hogy milyen taktikai formulát defíniáltok, a mezszám fontosságáról meg hadd ne beszéljünk már. Aubához tehát kell egy jó mélységi irányító (Jack-ből, Özilből és a sajna kifutott Santiból lehetne összegyúrni egyet), és egy biztos védelem, legalább két megbízható emberrel. LaCa helyét Auba nem érinti, sőt! Ő az egyetlen Özilen kívül a jelenlegi csapatból, akinek rövid idő alatt meg lehet tanítani Xn új lehetőséget. Ő mindig pontosan látja a háromszög másik befogójának a helyzetét. Aaronnak viszont egy másik csapatot kéne keresni, mert előle valóban elszívná a levegőt az új sztájl. Ja, és a lényegről el ne feledkezzünk: mindehhez egy új menedzser kell. Wenger a sok évtizedes tapasztalata alapján mára már érzi, hogy nagy a baj, s ezért még vásárolni is képes. De a vásárfiát úgy nézegetné otthon a szobában, mint a maszáj harcos a hógolyót.
 
Profil
Üzenet
Zimi véleménye:
2018-01-23 17:24
@Mardelinho - lassan 10 éve vagyok tag. Nem tudom az új regisztrációs folyamat hogy működik, kellett volna-e e-mailt kapnod. Ha gondolod, írj egy nevet és megkérdezem. Új webshopból nem rendeltem még amúgy, régi csoportos rendelésnél rendeltem utoljára. Ha jól tudom össze lett kötve most az Arsenal webshoppal, plusz az útwengeres egyesülés óta vannak knows-os cuccok. De nem tudom mi a kérdésed amúgy a webshoppal kapcsolatban.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (60 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 42
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design