Agódtam a mérkőzés végén - Arséne Wenger
2017-12-29 13:18 | Írta: GoldHand | Kategória: Interjúk

Mint ismeretes tegnap az Arsenal 2-3-ra győzött a Crystal Palace otthonában a Premier League 20. fordulójában. Az ágyúsok Mustafi révén szereztek vezetést az első félidőben, majd a hazaiak a második félidő elején egyenlítettek, de Sanchez duplájával, hamar 1-3-ra módosult az eredmény. A mérkőzés hajrájában a Palace még szépített, de a végeredmény: 2-3 Arséne Wenger nyilatkozott a mérkőzés után.

„Őszintén bevallom, amikor a Palace 2-3-ra módosította az eredményt ideges voltam, mert sok ilyen mérkőzésen veszítettünk már pontokat a szezonban. Tudtam, hogy a hazai csapat jól játssza, „menedzseli” a mérkőzés hajráját, és csupán csak egy gól kellett volna az egyenlítéshez. Összeségében ideges voltam, de elégedett vagyok az teljesítményünkkel. Kezünkben tartottuk a mérkőzést, és meggyőzően játszottunk.”

„Az emberek mindig megkérdőjelezik azon játékosok teljesítményét, akiknek nincs hosszútávú szerződése. Ezek a játékosok mindig bizonyítani akarnak, és ezt láthattuk a mai mérkőzésen is. Sanchez hosszú hetek óta tűzkeresztségben van, de láthattuk, hogy maximálisan tud koncentrálni a feldatara. Wilshereről rengeteget beszéltünk az elmúlt időszakban. Úgy vélem, hogy nagyszerű teljesítményt nyújt az elmúlt időszakban, és valami olyan pluszt ad a csapatnak, ami igazán különleges. Nagyon keményen dolgozik, hogy jobb és jobb legyen. Olyan gólpasszt adott ma, ami elvárható tőle Zseniális megmozdulás volt.” – így Wenger, Sanchez és Wilshere helyzetéről.

Wengert megkérdezték arról, hogy Sanchez miért töltötte az ünnepeket Párizsban.

„Valóban Párizsban tartózkodott 24,-én és 25.-én. Nem utazott el Chliébe, így Párizsban találkozott a családjával.”

Wilshere szerződéshosszabbításáról:

„Valamikor Január elején fogunk leülni tárgyalni vele. Ezt tervezzük.”

Alexis Sanchez duplájával nagyban hozzájárult ahot, hogy az Arsenal elhozta a három pontot a Palace otthonából, így Wenger értékelte a támadó teljesítményét.

Képtalálat a következőre: „sanchez crystal palace”

„Az első perctől kezdve összpontosított, és nagyon jó teljesítményt nyújtott. Ez a „fajta” Alexis az, akit látni akarunk a pályán. Ismerjük őt, és ez az a teljesítmény, amit látni szeretnénk tőle.”

És végül természetesen Wenger nem kerülhette el a Sanchez szerződéshosszabbításáról szóló kérdést sem.

„Először is, senki nem fogja tudni mi fog történi. Jelenleg a következő célokra koncentrálunk, és ezek pedig, hogy megnyerjük a mérkőzéseket, azokkal a játékosokkal, akik elkötelezettek, és készek a harcra. Nem tudjuk, hogy fog-e hosszabbítani, vagy mi fog történi – jelenleg a csapatra koncentrál, és mindent megtesz a sikerért.”

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Makaveli1971 véleménye:
2018-01-08 14:49
Nem a faszt nem :D o volt az csak szelektív a memoriaja :D a sok ideg megette mar :D nekem is kezdi.. Durva ami a csapatnal megy mar vagy jo 3 éve. Amugy most nyarra irtak, h megy az oreg. Nem tolti ki a szerzodeset, amely igy is szol, h barmikor lelephet. Nem is tudom melyik a nonszenszebb. H az oreg ido elott lelep vagy Arteta managerkent nalunk :D
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2018-01-08 14:01
Rohadtul nem állok senki oldalán! Nem is írtam ilyesmit, sőt, pont, hogy elismertem, hogy jókat is tudsz írni, már amikor nem a fröcsögés megy. Ha ebből mást akarsz érteni, akkor hajrá, ez nem rajtam múlik. És szíved joga, hogy nem tetszik, hogy a Papa ül a padon. (megjegyzem, nekem sem tetszik...) Amúgy lehet, hogy nem te voltál (bár emlékszem olyasmire, hogy mintha a francia kamionos terrorcselekménynél írtad volna, hogy bár állt volna Wenger is a tömegben... de akkor nem te voltál), ezért is írtam, hogy "talán" sorry. Megtévesztő tud lenni a profilképed :D
 
Profil
Üzenet
gsc véleménye:
2018-01-08 12:36
Basset amúgy nem reménytelen! (nekem már sikerült, akkor jót dumáltunk) ;) Érvekkel meg lehet "győzni", de arra nincsenek érvek hogy Wenger mit keres még a padon... A múltból nem lehet megélni! Vitathatatlan hogy mennyit tett a klubbért, de ha öt hat éve magától lelépett volna azt mondom minden tiszteletem az övé! Azóta viszont inkább leépít. Nem mondom hogy milyen kiemelkedő játékosaink vannak, de ennél sokkal több van a csapatban. Lassan Horváth Feri is hozzá tudna adni valamit a "játékunkhoz"! Biztos fájó lesz a szakítás, de ennek már bőven itt az ideje. Feltehetőleg nem a következő edző lesz az aki ismét a tabella élére teszi a csapatot, de akkor is váltani kell! Idegeskedni azonban tök felesleges. A tegnapi meccs után rám írt a csirkés sógorom, hogy nem kéne Wengert elküldeni? Mondom nagyot mondtál.... Azt válaszoltam, ez olyan mintha azt kérdeznék hogy akarok e kétszer annyit keresni! Sajnos elég egyértelmű a válasz de egyik sem rajtam (rajtunk) múlik! :D
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2018-01-08 12:23
Most akkor szerintetek megértette miről van szó , teljesen vakon van szegény !!! Ráadásul ilyenkor ez a szánalmas,kapálozás , nem tudom , hogy sírjak vagy nevessek ezen . Mindenesetre abban biztos vagyok , hogy ebben a hülye játékokba én nem leszek partner . Had pakolja a hülyeségeit . Ő provokál másokat utána meg megy a,Mónika show .
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2018-01-08 11:40
basset: nem a faszozással van a baj. Szerintem ez megfér, meg kell férnie egy szurkolói oldalon. Főleg te lennél hiteltelen, mert szinte a védjegyeddé vált. Minden szurkolói oldalra kell egy jóöreg basset! De figy... Rohadtul nem akarlak kritizálni, de a faszozás és a hasonlatod között (illetve a mások, de néha talán általad is írogatott Wenger halála, stb..) rohadtul nem ugyanaz a műfaj, nem ugyanaz a sportág. Remélem ezt te is tudod. És én a magam részéről tökre elfogadom, hogy nem vagytok puszipajtások roszkoval, és szerintem egymást heccelni, trollkodni lehet, de a faszméregetésre és egymás szándékos basztatására nem vagyok kíváncsi, főleg munkahelyen, popcorn és 3D szemüveg nélkül (talán nem csak a saját nevemben írom). A véleményemet pedig mindig leírom, de sokszor törlöm is, mert nem mindig mehetne nyomtatásba. Önmérséklet. Nem kötelező, de azért az jusson eszedbe, hogy egy közösség tagja is vagy, és bár nem tudom hányan olvassák, amit írsz, de mégis egy nyilvános felületre megy a kommented. És pontosan ezért nem csak jogod van, hanem kötelességed is (betartani a kimondatlan szabályokat.) [gezababa drámaian el, miközben a háttérben klasszikus zene szól]
 
Profil
Üzenet
Makaveli1971 véleménye:
2018-01-08 10:47
Baset: en maximum sort generalok.. De sosem allok be ;) igen az Arsenal orok! Vegre egyetertunk valamiben ;) olvastam egy cikket miszerint Wenger a nyaron lelep es Arteta-t nevezte ki utodjanak.. Nyilvan csak kitalacio. De jatszunk el a gondolattal. Szerintem csak addig lenne itt amig nem talalnanak valami tapasztaltabb, eredmenyesebb edzot. Aztan a masodedzo helyet töltené be. Amugy birtam a csavot. Kar hogy elhajtottuk.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (272 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 19
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design