Hírmorzsák 2017-11-23
2017-11-23 08:40 | Írta: GoldHand | Kategória: Egyéb

Nincs sok idő az ünneplésre a hétvégi Tottenham ellen megnyert találkozó után, hisz hétközben már az Európa Ligában játszanak Arséne Wenger „fiai”. Csütörtökön a Köln otthonában lépnek pályára. Wenger elmondta, hogy Welbeck valószínűleg kezdeni fog, míg Nelson, és Willock is valószínűleg pályára fog lépni. Wenger nyilatkozott a sérüléséből visszatérő Welbeckről, és elmndta hogy ha az angol egészséges lesz, akkor ott lehet a világbajnokságon. A francia mellett Mertesacker is részt vett az EL sajtótájékoztatón, és a szurkolókat, dicsérte, és emlékezett vissza a hétvégi derbyre.

Képtalálat a következőre: „Wenger Welbeck”

Az Arsenal úgy várhatja a mai Köln elleni Európa-Liga mérkőzést, hogy már biztos továbbjutó, de ennek ellenére, az ágyúsok természetesen győzni szeretnének, és Wenger ennek apropóján elmondta, hogy nem változtat a felálláson, miszerint fiatalok is szerepet kapnak a mérkőzésen, illetve beszélt a sérültekről is.

„Tapasztalt csapatunk van, és rengeteg játékosunk, így érhető, hogy mindenki szeretne bizonyítani. Nagyon sok mérkőzésünk van, így muszáj rotálnom. Nem változtatok a rendszerem, miszerint fiatalok is fognak ma játszani. Nagyon jó összehang van a fiatal, és a nagycsapat játékosai között. Úgy vélem, hogy ma Willock, Nelson, és Nketiah is szerepet kap a találkozón. A sérüléséből visszatérő Welbeck is bizonyíthat.”

És ha már Danny Welbeck. A francia szakvezető beszélt az el elmúlt időben rengeteg sérüléssel – és ezért igen keveset játszó – bajlódód angol támadóról. Elmondta többek között, ha Welbeck egészséges lesz, és meglesz a kellő fittsége, akkor utazhat a jövőévi világbajnokságra. emellett hozzátette, hogy sok olyan játékost ismert, akinek úgy nézett ki a világbajnokságot megelőző évben, hogy lemarad, ennek ellenére ott volt a csapattal, játszott, és VB-t nyert

A csapat német hátvédje, Per Mertesacker is részt vet a sajtótájékoztatón és a hétévégi Tottenham elleni mérkőzésre emlékezett. Nyilatkozatában elmondta, hogy nagyszerű hangulatot teremtettek a szurkolók a derbyn, végig a csapat mellett volta, és ez sokat segített abban, hogy az Arsenal 2-0-ra tudott győzni a városi rivális ellen. A védő hozzátette, hogy nagy lökést adott a csapatnak ez a győzelem, de továbbra is maximumot szeretnének nyújtani, és a Köln elleni meccs nagy koncentrációt fog igényelni, és természetesen győzni szeretnének, annak ellenére, hogy már biztos továbbjutottak a csoportból.

A csapat tehát tejes gőzzel a Köln elleni mérkőzésre készül. A csapat fotósa természetesen ott volt a hétközi edzéseken. Az alábbi linken, ezen képeket tekinthetitek meg.

Nacho Monreal nyilatkozott az ESPN-nek, és elmondta, hogy szerinte Özil, és Sanchez is maradt a csapatnál a szezon végéig, és a pletykák ellenére, nem távoznak a januári átigazolási szezonban.

A végére pedig olvashatjátok Emmanuel Adebayor érdekes nyilatkozatát Tomas Rosickyről.

„Én voltam a legerősebb játékos a csapatban, annak ellenére, hogy csak hetvenhárom kilogramm voltam. A Chelsea-nél ott volt Michael Essien és Michael Ballack is a középpályán. Nálunk meg Rosicky… Aki attól kidőlt két és fél hónapra, hogy megkérdeztük tőle, hogy van…”nyilatkozta a korábbi Arsenal támadó

A mai nap tehát a Köln ellen lép pályára csapat az EL 5. fordulójában, és a találkozót a DigiSport 1 élőben közvetíti 19:00-tól.


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2017-12-03 08:58
Ha a futball egy kicsit is igazságos lenne, tegnap nem 1-3 lett volna, hanem 3-1. Ez a United egy faszrágó csapat, lealáztuk őket, én nem tudok haragudni a srácokra. Volt 2 buta hiba az elején, hát erre mit mondjon az ember? Sajnos De Gea a világ egyik, ha nem a legjobb kapusa, ha nem ő véd, nyerünk.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2017-12-03 03:10
Toloszék hagyján békén a nyomoroddal !!! Köszi !!!
 
Profil
Üzenet
cyrus77 véleménye:
2017-12-02 22:41
én is ugyanerre gondoltam Jimcer, Welb mellett szólt volna még az h tapasztaltabb, gólerősebb és a MU ellen is jobban megy neki, bár Iwobi is kihajtotta magát, nem volt rossz, ma egyszerűen senkinek nem ment a góllövés..végül minden támadónk a pályán volt, de addigra már ellőttük a nagy helyzeteinket...
 
Profil
Üzenet
cyrus77 véleménye:
2017-12-02 22:32
ne osszátok egymást, nem ér annyit :) egyik szemem sír, a másik zokog, egyrészt, mert lefociztuk ezt a NULLA MUrinnyo csürhét és ez sem volt elég, másrészt, mert ennek ellenére hatalmas egyéni hibák miatt fizettünk rá...a helyzetek kimaradtak, pedig akadtak szép számmal (asszem ilyenkor szokták mondani h egy huddersfield elleni 5-0 helyett kiegyeznénk egy 1-0vál azon a meccsen is, meg ezen is)..nem szerencsénk nem volt, hanem szerencsétlenek voltunk, de gea ma (is) emberfeletti módon védett, míg nálunk ahol csak tudott, átcsúszott a labda (nem bántanám Cech-t, volt jópár gyenge meccse, de mostanság nem egyszer tartott minket meccsben és bravúrt bravúrra halmozott)..a védőkre nem térnék ki, nem is kell, mindenki látta...fájó minusz 3 pont, megmondom őszintén rég nem voltam ilyen parázs hangulatban, még talán a sprs ellen sem, de én azt mondom, ha ezt a lelkesedést tartjuk minden meccsen, egy BL-t érő helyet még elcsíphetünk, CSAK RÚGJUK BE AZOKAT A ROHADT ZICCEREKET!!!! özilről annyit (személyes véleményem) h 10ből 5 meccsen nekem se tetszik, amit csinál, de mostanság szerintem nem lehet rá panasz, jól játszik, hajt, osztogatja a lasztikat, más kérdés h nem tudjuk kihasználni ezeket..go gunners, többi csicskát kenjük meg ilyen lelkesedéssel és akarással, csak basszuk be a helyzeteket, hajrá!!!!!
 
Profil
Üzenet
SSaint véleménye:
2017-12-02 22:18
a huddelsfield ellen kevesebb helytzetből 5x több golt löttunk pedig azok SOKKAL jobban védekeztek mint a mai mu de ma egyszerűen megrogytak a lábak... pedig ezt az mu t most kb 4-5 góllal verni kellett volna. és a siker a felzárkozás kapulyában ismét, sokadszorra elbuktunk....
 
Profil
Üzenet
SSaint véleménye:
2017-12-02 22:15
sszerencse? ez szerencsétlenkedés volt... ezt nem szerencsére játszák hanem golra .. lásd mu....

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (333 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 40
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design