Hírmorzsák 2017-11-23
2017-11-23 08:40 | Írta: GoldHand | Kategória: Egyéb

Nincs sok idő az ünneplésre a hétvégi Tottenham ellen megnyert találkozó után, hisz hétközben már az Európa Ligában játszanak Arséne Wenger „fiai”. Csütörtökön a Köln otthonában lépnek pályára. Wenger elmondta, hogy Welbeck valószínűleg kezdeni fog, míg Nelson, és Willock is valószínűleg pályára fog lépni. Wenger nyilatkozott a sérüléséből visszatérő Welbeckről, és elmndta hogy ha az angol egészséges lesz, akkor ott lehet a világbajnokságon. A francia mellett Mertesacker is részt vett az EL sajtótájékoztatón, és a szurkolókat, dicsérte, és emlékezett vissza a hétvégi derbyre.

Képtalálat a következőre: „Wenger Welbeck”

Az Arsenal úgy várhatja a mai Köln elleni Európa-Liga mérkőzést, hogy már biztos továbbjutó, de ennek ellenére, az ágyúsok természetesen győzni szeretnének, és Wenger ennek apropóján elmondta, hogy nem változtat a felálláson, miszerint fiatalok is szerepet kapnak a mérkőzésen, illetve beszélt a sérültekről is.

„Tapasztalt csapatunk van, és rengeteg játékosunk, így érhető, hogy mindenki szeretne bizonyítani. Nagyon sok mérkőzésünk van, így muszáj rotálnom. Nem változtatok a rendszerem, miszerint fiatalok is fognak ma játszani. Nagyon jó összehang van a fiatal, és a nagycsapat játékosai között. Úgy vélem, hogy ma Willock, Nelson, és Nketiah is szerepet kap a találkozón. A sérüléséből visszatérő Welbeck is bizonyíthat.”

És ha már Danny Welbeck. A francia szakvezető beszélt az el elmúlt időben rengeteg sérüléssel – és ezért igen keveset játszó – bajlódód angol támadóról. Elmondta többek között, ha Welbeck egészséges lesz, és meglesz a kellő fittsége, akkor utazhat a jövőévi világbajnokságra. emellett hozzátette, hogy sok olyan játékost ismert, akinek úgy nézett ki a világbajnokságot megelőző évben, hogy lemarad, ennek ellenére ott volt a csapattal, játszott, és VB-t nyert

A csapat német hátvédje, Per Mertesacker is részt vet a sajtótájékoztatón és a hétévégi Tottenham elleni mérkőzésre emlékezett. Nyilatkozatában elmondta, hogy nagyszerű hangulatot teremtettek a szurkolók a derbyn, végig a csapat mellett volta, és ez sokat segített abban, hogy az Arsenal 2-0-ra tudott győzni a városi rivális ellen. A védő hozzátette, hogy nagy lökést adott a csapatnak ez a győzelem, de továbbra is maximumot szeretnének nyújtani, és a Köln elleni meccs nagy koncentrációt fog igényelni, és természetesen győzni szeretnének, annak ellenére, hogy már biztos továbbjutottak a csoportból.

A csapat tehát tejes gőzzel a Köln elleni mérkőzésre készül. A csapat fotósa természetesen ott volt a hétközi edzéseken. Az alábbi linken, ezen képeket tekinthetitek meg.

Nacho Monreal nyilatkozott az ESPN-nek, és elmondta, hogy szerinte Özil, és Sanchez is maradt a csapatnál a szezon végéig, és a pletykák ellenére, nem távoznak a januári átigazolási szezonban.

A végére pedig olvashatjátok Emmanuel Adebayor érdekes nyilatkozatát Tomas Rosickyről.

„Én voltam a legerősebb játékos a csapatban, annak ellenére, hogy csak hetvenhárom kilogramm voltam. A Chelsea-nél ott volt Michael Essien és Michael Ballack is a középpályán. Nálunk meg Rosicky… Aki attól kidőlt két és fél hónapra, hogy megkérdeztük tőle, hogy van…”nyilatkozta a korábbi Arsenal támadó

A mai nap tehát a Köln ellen lép pályára csapat az EL 5. fordulójában, és a találkozót a DigiSport 1 élőben közvetíti 19:00-tól.


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Makaveli1971 véleménye:
2017-12-03 22:19
Ha normalisan vedekzunk.. Romma alazzuk okrt. De ha elesebbek vafyunk a befrjzeseknel akkor is forditunk.. Ez a mecccs rajtunk ment el.. Nem De gean.. Hatalamasakat vedett.. De azer nem 1 labdat lottunk kozepre.. Telibe a kapust. Laci loveset szepen fogta viszont. 6 pontos meccs volt.. Kar erte. De legalabb ott voltunk mentalisan, vegre!
 
Profil
Üzenet
Lefty véleménye:
2017-12-03 13:01
Félre ne értsetek. Én is azt írtam, hogy jók voltunk. Azt is tudom, hogy a mu egy fostaliga, mint a portugál bohóc összes csapata. Játék 0. Ennek ellenére mondtam, hogy a 2 gólos hátrány sok egy mu ellen akármilyen fos csapat. És igen ebben főleg De Geának volt nagy szerepe. Fordított leosztásban ha mi vezetünk 2-vel és ők ostromolnak így nem hinném, hogy Cech fogta volna mindet. Mielőtt még nekem támadtok én szeretem a sisakost csak már öregszik és ennyi. Annyi idősen mint a spanyol ő is hozott le ilyen meccseket. Arra is visszatérnék, hogy a védelem se muzsikált rosszabbul, mint eddig csak amíg a huddersfield néger gyereke (fogalmam sincs hogy hívják), egy egyeneset nem tud a labdába rúgni, azért a mu-sok beverik ezeket kegyetlenül, sőt a top 5 csapatnál mindenki. Most kb. olyan érzésem van, hogy akármelyik csapat ellen meg tudtuk volna fordítani csak pont a szaros mu ellen nem. Szobrot emelhetnek a spanyolnak.
 
Profil
Üzenet
Chory véleménye:
2017-12-03 12:56
Basset. Sokszor nem értek egyet veled. Ez most nem az a komment volt :) szerintem is nagyon jók voltunk. Bár mindíg így fociznánk ( nem a hátsó alakzatra gondolok!). Sajnos, aki focizott valaha tudja, van olyan meccs amikor bármit csinalhatsz semmi nem megy be. Sajna a tegnapi ilyen volt! De megnézve, hogy az előtte levő meccsen ötöt rúgtunk, tegnap is rúghattunk volna. Ha meg tudjuk tartani ezt a formánkat, és ami nagyon fontos. Idegenbe is át tudjuk vinni, akkor meg fogjuk előzni ezt a szar juhnyájtidet! De sok fog múlni a téli átigazolástól. Amitől nagyon félek. Bár szerintem szancsó tőlünk megy nyugdíjba!
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2017-12-03 10:52
Nem tudom miről beszéltek, most pont hogy simán feltörtük a buszt, csak minden kimaradt.
 
Profil
Üzenet
Lefty véleménye:
2017-12-03 10:24
Gunn3rheart: Igen én is veled értek egyet. Ez tipikus murinnyó volt. 2. gól után Lukaku kb a félpályán volt a többi meg visszazárt. Lingard zavart egyedül amikor hátul passzolgattunk. Rúgtunk egyet az 1000 ziccerből, megint jött egy kontra és gól. 10. percben elment a meccs sajna ezt kell mondani. Egy mu ellen nem lehet 2 gólos hátrányban lenni, tudva, hogy buszozni fognak és egy De Gea áll a kapuban. Ennek ellenére igen jók voltunk elismerem. DE sajna ez egy kegyetlen sport és nem a szép játékért jár a pont, hanem a gólért. City ellen se voltunk rosszak, mégis ugyanennyi lett az eredmény. Itt jönnek ki a gyermeteg hibák hátul, mert eddig is csináltak ilyeneket a srácok, hogy 20 méteren belül középre passzolom, meg töketlenkedek, amíg le nem támadnak, de a kisebb csapatoknak nincsenek olyan kaliberű támadói, hogy kihasználják ezeket. Busz ellen meg nem tudunk sajna mit kezdeni mai napig. Az meg, hogy egy beívelés nem ment emberhez és még a szögletek se, már meg se lep, pedig egy ilyen beállt védelem ellen pont ezzel lehetett volna operálni, de ha jól emlékszek egy Welbeck fejesen kívül semmi nem volt.
 
Profil
Üzenet
Gunn3rheart véleménye:
2017-12-03 10:01
Méghogy lefociztuk a Unitedet :D :D Istenem... Azt hogy az első gólig csak a mi térfelünkön zajlott a játék, már mindenki elfelejtette... Ez egy tudatos visszaállás volt 0-2 után. Ha nem adunk nekik 2 buta gólt rögtön az elején másképp alakult volna a játék képe. Akkor sokkal többet kezdeményeztek volna, így viszont magukra húztak hogy kontrázni tudjanak. Én is rühellem Mourionhot, de tény hogy neki volt egy elképzelése ami be is jött. Ellentétben Wengerrel akinek komoly taktikai hiányosságai vannak.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (333 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 83
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design