A valaha volt legszörnyűbb sérülés amit láttam - Wenger
2017-11-17 11:07 | Írta: GoldHand | Kategória: Interjúk

Arséne Wenger a Tottenham elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón beszélt a hosszú ideje sérüléssel bajlódód Santi Cazorlaról. A francia menedzser elmondta, hogy Cazorla sérülése a legszörnyűbb dolog, amit valaha látott – amelyen egy játékos keresztül mehet. A francia hozzátette, van esély arra, hogy hamarosan a pályán láthassuk a középpályást.

http://a.espncdn.com/combiner/i/?img=/photo/2017/0223/r183278_1296x729_16-9.jpg&w=738&site=espnfc

Mint ismeretes, a spanyol több mint egy éve nem lépett pályára, nyolc különböző műtéte volt ezalatt az idő alatt, míg az elmúlt hónapban az orvosok azt mondták neki, hogy örüljön, ha újra járni fog tudni. Ezzel szemben, Cazorla napról-napra folyamatosan edz, és szeretne hamarosan visszatérni a pályára – a következő cél a Januári szereplés.

„Cazorla sérülésétől szörnyűbbet nem láttam a pályafutásom során. Egy apró Aachilles sérüléssel kezdődött, és ez egyre rosszabb, és rosszabb lett. Santi imádja a futballt, ez az élet, és tudom, hogy mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy újra pályán lehessen. Nagyon sajnálom, egyszerűen hihetetlen, ami vele történik.”

Cazorla folyamatosan jelen van a különböző közösségi médiákban, és tudatja a futballvilággal, hogy rengeteg időt tölt az edzőteremben, hogy újra játszhasson.

Wenger reméli, hogy Január környékén újra pályán lehet a középpályás, bár óvatos a visszatérés dátumával.

„Legutóbb egy hónapja láttam őt. Eljött az edzőközpontba, és azt mondta „mindent megteszek, amit csak tudok”. Megfelelő szakemberekkel, orvosokkal van körülvéve, akik segítik a folyamatos felépülésben. Nem beszélünk olyan gyakran, de nagyon szeretném, ha januárban újra a csapat tagja lehetne.”

Cazorla az év elején egy éves szerződést írt alá a csapattal, a sérülése ellenére is hosszabbított, ez a kontraktus a nyáron lejár, így ha a vártnál később épül fel, akkor megvan az esély arra, hogy soha többet nem játszhat az Arsenalban Santi Cazorla. Wenger röviden kommentálta.

„Ne beszéljünk erről. Nem szeretném, ha így lenne.”

Forrás: ESPN.com

 


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2017-11-19 11:02
Nem nagyon szoktam Wengert dicsérni, de most megteszem. Végre látszott, hogy mit játszik a csapat (s ennek tegnap csak egy -- habár nagyon lényeges -- eleme a presszing, gegenpresszing), végre látszott, hogy felkészítette a csapatot a Csirkékre. Nem láttam a játékosainknál (még Ramsey-nél sem) a szokásos cél-nélküli ődöngést, esetleges helyezkedéseket, alibizést; volt ellenben passz-utak zárása, jó ritmusban való kilépés a falból (Kosi, Muszta), beindulások, a középpálya feltöltése és helyenként uralása, Bell sávjának kiürítése, felszabadítása, etc. Nagyon jó volt (amíg tüdővel bírta) Özil, végre valahára Kosi és Muszta, abszolút megbízható volt Petya. S (főleg a második félidőben) már Szancsó is idézte a régvolt múltját. El sem hiszem: hát lehet így is??? Egyszóval: gratula a csapatnak és most kivételesen Wengernek is. Már csak egyet szeretnék: hogy mindez a kiscsapatok ellen, idegenben is így legyen. (Mert ha pár nap múlva a Burnley-nél beégünk, akkor lófityit sem ért a tegnapi szép nap.)
 
Profil
Üzenet
Makaveli1971 véleménye:
2017-11-18 22:10
Egyikse volt les.. Tudjatok mi a les? Amit a citynek nem fujtak be a multkor.. Az a les.. :D tetszett a hozzaallas, vegre emberek voltunk! Viszont! Az a verlazito, h olyan terepen botladozunk ahol eddig a legnagyobbak voltunk.. Emberek, nem tudunk kontrazni :D vicc! A meccs utolso feloraja arrol szolt, h a spurs tamad, mi konnyeden szerelunk majd kontraznank.. Ha tudnank.. Oke 2:0 nal nem hasznaljuk oke.. De rengeteg meccset ezekkel lehet am megnyerni! Ahogy tettuk azt regen is.. Ne hulyeskedjunk mar az also osztaly csapati a kisujhabol razzak ki ezeket a szituaciokat.. Mi 8/0-t ertekesitettunk.. Erre surgosen rakell fekudni
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2017-11-18 21:58
Teljesen mindegy , hogy les vagy sem jobbak voltunk nem is kicsit megérdemeltük a győzelmet . Zsínorban 11 győzelem az Emiratesben ami új rekord . Végre feltudott állni a,gála 11 a,pad is erős volt .
 
Profil
Üzenet
sinnfein véleménye:
2017-11-18 21:03
szasza ideje lenne szemészhez fordulnod: Először lássuk mit ír a szabálykönyv: 1. Leshelyzet Leshelyzetben tartózkodni önmagában nem szabálytalanság. A játékos leshelyzetben van, ha: • fejének, testének, vagy lábának bármely része az ellenfél térfelén van (kivéve a felezővonalat) és; • fejének, testének, vagy lábának bármely része közelebb van az ellenfél kapuvonalához, mint a labda vagy az utolsó előtti védőjátékos. A játékosok, beleértve a kapust is, kezeire és karjaira nem vonatkozik ez a meghatározás. A játékos nincs leshelyzetben, ha egy vonalban van: • az utolsó előtti ellenféllel vagy; • az utolsó két ellenféllel. 2. Szabálytalanság Leshelyzetben levő játékos csak akkor büntetendő, ha abban a pillanatban, amikor csapattársa érinti vagy megjátssza a labdát, a játékos aktívan részt vesz a játékban úgy, hogy: • beavatkozik a játékba azáltal, hogy megjátszik, vagy érint egy labdát, amelyet a játékostársa adott le vagy érintett; • zavarja az ellenfelet azáltal, hogy: A labdarúgás játékszabályai 2016/17 | 11 szabály | A les 78 > gátolja ellenfelét a labda megjátszásában vagy abban, hogy képes legyen a labdát megjátszani, úgy hogy egyértelműen akadályozza ellenfele rálátását; > a labda megszerzése céljából támadja ellenfelét, vagy; > egyértelműen megkísérli megjátszani a hozzá közel lévő labdát, akkor amikor ez befolyásolja az ellenfelet, vagy; > nyilvánvaló cselekedetével egyértelműen befolyásolja ellenfele képességét a labda megjátszására. vagy • előnyt szerez a labda megjátszásából, illetve akadályozza az ellenfelet, amikor: > a labda a kapufáról, a keresztlécről vagy ellenfeléről lepattan vagy irányt változtat; > a labdát az ellenfele szándékosan védi. Az a leshelyzetben levő játékos, akihez a labda úgy kerül ellenfelétől, hogy az a labdát szándékosan játszotta meg (kivéve a szándékos védést), nem tekintendő „helyzetéből előnyt szerző” játékosnak. „Védés” az, amikor egy játékos a kapu felé vagy ahhoz közel haladó labdát valamelyik testrészével, kivéve a karokat, megállítja (kivétel a büntetőterületen belül tartózkodó kapus). Másodszor a szituációk: [link] [link]
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2017-11-18 19:49
Özil marad és hosszabbít 2022-ig, Sancsez nyáron megy. Majd őt kell vmi fasza gémerrel pótolni. Télen nem megy el senki akiért kár lenne.
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2017-11-18 19:48
a 2. gólnál Kazetta keze lógott csak be....abba nem lehet bele kötni. Az belóghat 156 m-re is. Az első gólnál a szabad az lehet erős volt, a gól meg kb annyira volt les amit emberi szem nem láthat...olyan sűrű tömegben. És a támadó focit támogatjuk. Szóval mindkét gól: szabályos és kikezdhetetlen! Ennyi.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (70 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 33
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design