Elértük a célunkat, megszereztük a három pontot - Wenger
2017-10-02 10:06 | Írta: GoldHand | Kategória: Interjúk

Az Arsenal tegnap 2-0-ra legyőzte a Brighton and Hove Albion csapatát a Premier League 7. fordulójában. Érdekesség, hogy a mérkőzés első gólját az a Nacho Monreal szerezte, aki eddig mindössze kétszer volt eredményes a PL-ben, míg a második találat Alex Iwobi nevéhez fűződik. Kihagyta a mérkőzést azonban Mesut Özil, és a francia, Laurent Koscielny – jön a válogatott szünet, ezekről, és a mérkőzésről is beszélt Arséne Wenger a mérkőzés utáni interjúban.

Arsenal celebrate against Brighton

„Újra kapott gól mérkőzést játszott a csapatom, megszereztük a három pontot, támadásban azonban nem voltunk elég könyörtelenek.  Voltak a mérkőzésnek olyan periódusai, amikor elvesztettük a koncentrációt, labdákat szórtunk el, így az ellenfél vezethetett veszélyes kontratámadásokat. Sikerült azonban megszereznünk a második gólt, ezzel úgy vélem eldöntöttük a mérkőzést. Elértük a célunkat, győzni akartunk a válogatott szünet előtt, hisz a legutóbbi nemzetközi pihenő előtti mérkőzés borzalmasan sikerült.”

A válogatott szünetről kérdezték a francia menedzsert.

„Jó formában vagyunk, de nem tehetünk semmit a válogatott mérkőzések ellen, így csak remélni tudom, hogy a játékosok megfelelő állapotban tértnek vissza. Néhány játékos, így Koscielny achilles probléma miatt, míg Özil térsérülés miatt hagyja ki a válogatott szünetet, és természetesen Welbeck sem bevethető.”

„A Liverpool elleni mérkőzés után sokan leírtak minket. Tisztában voltam vele, hogy ennek az ellenkezőjét, csak egy jó sorozattal, és győzelmekkel tudjuk cáfolni. Semmi nem tart örökké, így egy rossz széria is adódik egy csapat életében, de ezt minél hamarabb ki kell küszöbölni Szerencsére mi a mérkőzés után átbeszéltük a dolgokat, és azóta jó eredményeket értünk el.”

A United, és a City jó formájától, illetve, hogy elérhető távolságban vannak-e még:

„Túl korai még erről beszélni. 31 fordulós a bajnokság, és mindössze a 7. fordulóban járunk. Tavaly a Manchester City 18 ponttal vezetett, és láthatjuk mi történt, ezért nem szabad következtetéseket levonni a bajnokság ilyen korai szakaszában. Tegnap remekül játszottak, de messze még az út vége.”

A mérkőzés összefoglalója

Forrás: Arsenal.com

 


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
cyrus77 véleménye:
2017-10-03 15:15
Amúgy meg ezzel a csúnya játék vs szép játékkal úgy vagyok, hogy inkább nyerjük zsinórba nyögvenyelősen a meccseket 1-2 nullákra, minthogy egyszer gálázzunk, aztán meg kiszopjunk, de biztos lesz még példa mindegyikre. :)
 
Profil
Üzenet
cyrus77 véleménye:
2017-10-03 15:09
Ami baj, mert elvileg a kp. a szíve a játékunknak..ami mostanság nincs (1-2 kivétellel persze, mert az mindig van). :D
 
Profil
Üzenet
cyrus77 véleménye:
2017-10-03 15:05
Özilre nem mondanék semmi rosszat (még) ezzel a hírrel kapcsolatban..nem is ő nyilatkozta ezt, ez az egyik, meg tegnap még azt olvastam, hogy az Inter viszi xD tudjátok szünet van, valamit ki kell találni a firkászoknak, amit el lehet adni :D olvastam a tegnapi kommenteket Xhakaékról és úgy általában a középpályánkról..nekem az a véleményem erről, hogy szerintem nem olyan nagyon rossz ez a névsor: Xhaka,Ramsey,Wilshere,Elneny és egy egészséges Santi (persze nem egy Kroos, Modric, Verratti vagy éppen Yaya Touré, de azért nem is rossz névsor)..én inkább abban látom a problémát, hogy nem megfelelően van kialakítva a taktika számukra, vagy rossz utasításokat kapnak v nem tudom, egy szóval a felkészítésük, feladatuk helytelen..nem olyan szerepkört töltenek be, ami az erősségük lenne, és nincs is hozzájuk igazítva, rájuk szabva a taktika, néhányuknak nincs meg a helye sem a felállásban (Ramsey pl. feltűnik mindenhol, csak ott nem sokszor ahol kéne). Szóval én ezt inkább Wengerék (nem)felkészítésének, taktikájának tudnám be, mintsem a játékosok játéktudásbeli szegénységének.
 
Profil
Üzenet
managerboross véleménye:
2017-10-03 15:04
özilt mourinho vette a realba és ancelotti adta el.
 
Profil
Üzenet
Elithe véleménye:
2017-10-03 14:44
Nagyon egyszerű miért nem adtuk el Sancsót. Lemar nem akart jönni, így az öreg nem engedte. Lehet szeretni, vagy nem szeretni, de ez szerintem végre egy tökös húzás volt. Ha Száncsó dobbant és minőségben nem erősödünk a helyére akkor ott vagyunk meglőve. Ezt most úgy mondom, hogy én még vártam volna legalább még egy-két embert hogy erősödjünk. (draxler mondjuk). Özike meg szerintem mehet oda ahova lát, vigye csak a juhnyáj ingyen. Ha olyan játékot produkál mint most, akkor nem zavar. Meg amúgy is ki miatt ment el özike a realból? Na? Hát műringyó. Visszaakar menni hozzá? Nagyon ügyes, nagyon ügyes.
 
Profil
Üzenet
Chory véleménye:
2017-10-03 12:20
Én szivem szerint arra vártam volna, főleg a kissebb csapatok ellen, hogy végig lendületes játékkal rúgjunk 4-6 gólt mint pl a city. De ha az eszemre halgatok, lehet kifizetődőbb ez így. A lényeg hogy nyerünk. Még ha nem is olyan szép játékkal. De lehet így nem fáradunk el annyira és kevesebb lesz a sérült. Talán nem pukkanunk ki december január környékére. Én is szép játékot szeretnék mint más. De most inkább legyen gyengébb, csak végre eredményes.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (35 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 30
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design