Arsenal - Brigton - ÉLŐ
2017-10-01 12:12 | Írta: GoldHand | Kategória: Mérkőzések

A hétközi 4-2-re megnyert Bate Borisov elleni mérkőzés után, folytatja Premier Legaue szereplését az Arsenal labdarúgó csapata. Az ellenfél ezúttal a Brigton csapata lesz. A két csapat eddig kétszer játszott egymással, mindkét alkalommal az Arsenal nyert 3-2-re, legutóbb 2015-ben. A hazai csapat az Arsenal a 7. helyen áll tíz ponttal, míg vendégek 14. helyet foglalják el a tabellán mindössze 7 ponttal.

Az ágyúsok legutóbbi fordulóban a West Brom csapatát győzték le 2-0-ra, míg Chris Hughton csapata 1-0-ra múlta felül a Newcastle csapatát. Úgy vélem nem vár könnyű mérkőzés Arséne Wenger csapatára, de előny lehet a hazai pálya, és ott kell lenni a fejekben, hogy minden rivális győzött, így ma az ágyúsoknak is hozni kell a „kötelezőt”.

Kezdőcsapatok:

Arsenal:

Brigton:

 

A mérkőzést a Spíler Tv élőben közvetíti 12.30-től, természetesen stúdiós felvezetéssel.

 

Stream

Chat

Mindenkinek jó szurkolást – Go Gunners !!


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
skullman04 véleménye:
2017-10-02 23:47
sinnfein Nem azt mondtam h xhaka vkp,mert rohadtúl nem,hanem az elképzelésedre írtam h mi lenne ha..:) De szerintem részben mindenkinek igaza van,jól játszik xhaka,de tudna jobban is ,látszik h vissza van fogva.Mellesleg azért kiváncsi lennék milyen taktikai mondandók hangzanak el wengertől meccs előtt, vagy félidőben.ha nála egyáltalán van személyre szabott,mert sokszor úgy érzem h nincs és inkább arra támaszkodik hogy majd mutatnak valamit mint csapat.
 
Profil
Üzenet
sinnfein véleménye:
2017-10-02 15:24
gezababa: Nem támadom Xhaka-t, csak a jelenlegi rendszerben nincs létjogosultsága. Helyette inkább egy robbanékony, gyors és nagy teherbírású játékos kellene. Aki képes váratlan húzásokra és az sem lenne hátrány ha labdával is barátságban lenne. Vagy ha ez nem lehetséges akkor a szerepkörét kellene átalakítani. Hátrébb vonnám és kifejezetten a védekezésre fókuszálnám. Lekorlátoznám a labda nélküli mozgását. Megmaradhatna rögzített helyzeteknél ballábasként, de a támadásban való szerepkörét megnyirbálnám.
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2017-10-02 09:24
Xhaka-t ne bántsátok, plz :) Nála érzem kimondottan azt, hogy képes nagyon magas szinten játszani, de a Wenger filozófia miatt sosem lesz nálunk klasszis. Az egyéni kvalitásai adottak, csak sajnos nem azokra építünk, mivel egy olyan rendszerben játszunk, amiben a hiányosságai kerülnek előtérbe. Van egy labdabirtokláson alapuló támadó szellemű, középpálya dominanciájára épülő stílusunk, egy ehhez rohadtul nem illő 343 formációnk, és egy Xhakánk, aki olyan szerepkörben játszik, kell játszania, aminek nem tud maradéktalanul eleget tenni. Sztem ő egy direkt 433-ban vagy egy birtoklásra játszó 4231-ben hozná a tutit. A negatív kritika szerintem jogos felé, de ez egy összetettebb kérdés annál, minthogy egyszerűen kimondjuk: alibizik. Nem alibizik, hanem utasításoknak felel meg. Nem adhat el labdát, nem kockáztathat meg kockázatos passzokat, támadást kell építenie össze-vissza rohangáló, rendszer nélkül játszó játékosokkal, mindeközben Ramsey szabad szerepköre miatt az egész kp-t kell levédekeznie területben és fizikálisan is. Hát ennek egy Pirlo bőrébe bújt Kanté, Viera felépítéssel bizonyára meg tudna felelni, de ilyen játékos nincs. És ne feledjük, két kötelező meccsünk volt, hoztuk 2-0-ra. Én magam részéről nem várom el, hogy ezeken a meccseken mindenki mindent kiadjon magából. Ha ez tudatos formaidőzítés testben és fejben, részemről tök oké. A cselzi ellen megmutatta a csapat, hogy ebben az idegen rendszerben is képes a nagyon jó játékra. Az meg hogy mások a már biztos kieső Palacenak gurítanak 4-5-t, ha ők ettől boldogak, hajrá. Nekünk talán jobb is a 2-0, mert fejben frissen tart minket, és nem hisszük el, hogy a bab is hús (pool...khm...khm...). Legalábbis szeretném ezt hinni.
 
Profil
Üzenet
SSaint véleménye:
2017-10-02 08:15
ramsey az egyik legnagyobb fék ebben a csapatban már vagy 5 éve! legalább. Neki vannak igazi alibi passzai. 10 passzból 6 hátra 3 oldlra és 1 megy előre kb. a cselei 90 százaléka nem jön be. az hogy meccsenként ad egy egy olyan paszt amitől egyesek elájulnak nem ér annyit mint a többi 9 szar. tegnap is hozta a formáját: olyan volt mint mikor giroud ide került. mindent elbaszott. megye II focista jobban kihasználta volna a helyzeteket.
 
Profil
Üzenet
sinnfein véleménye:
2017-10-02 06:22
skullman04: Akkor most a kör be is zárult. Mi is a posztja akkor Xhaka-nak? Mert ha vkp akkor bizony előrébb mozog a pozíciójánál, sőt a legtöbb mozgása pont a labdakérésre utaló, így a vkp posztot nem igazán tudja ellátni. A tavaly bevezetett új védelmi rendszerben csak 3 belső védőnk van, így középen kellene egy kis stabilitást adnia egy jó vkp-nak. Mivel Xhaka előrébb játszik így nem tudja és rá van utalva a csapat, hogy a szélekre kitolt+2 védő folyamatosan sprinteljen vissza egy-egy eladott labdánál hogy a területek le legyenek zárva, az emberek fel legyenek véve (lásd akár a Brighton elleni meccset) és csak megkésve, utána ér vissza mikor már visszazárt a védelem. Persze ez nem mindig de az esetek többségében így történik. Fizikálisan sem veszi ki a részét, mert akkor az megmutatkozna a sárga lapjai számában. Ha Wenger rendszerében vkp-t játszik akkor szerintem túl sokat vállal és ezt a védekezés a terület lezárások hátrányára teszi. Indításai passzai ebből a szempontból nem rosszak mert nem is várnám el, hogy labdamágus legyen, de a pályán történő mozgásából és pozíciójából nem tudom elképzelni, hogy kifejezetten vkp legyen, mert Ramsey-vel szinte egy síkon mozog...ezért most vagy Ő a hibás vagy Wenger.
 
Profil
Üzenet
skullman04 véleménye:
2017-10-02 00:36
sinnfein: Az hogy labda kérés után visszapsszolja részlet kérdése,lehet éppen nyitott volt egy folyosó ahova már beálltak,vagy akit meg akart játszatni már fogták, vagy akár azért mert rá szólnak h aktívabban.Hátrafele meg mindenki passzol főleg h wenger filó. a sok kis passz és a labdatartás ami álltal a hátrafele a biztos passz és utána átforgatni vagy más területre befutni ha már az elötte lezárt. És az h lassú egy vkp nak hülyeség.Nézzük meg a többi csapatot ezen a poszton.Barcaba Busquets,sőt aki lassabb is,vagy Real nál casemiro,vagy akár Citybe Fernandinho.Arra a posztra nem kell gyors játékos,mert nekik nem kell előre menni támadást építeni ami álltal nagyobb területet kell levédenie és vissza érni.Nekik csak felpassz középpályára h majd ott építik a támadást,vagy átforgatás szélekre.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (29 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 18
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design