Angol Ligakupa: Az Arsenal elkerülte a PL ellenfeleket
2017-09-22 11:21 | Írta: GoldHand | Kategória: Egyéb

Miután az Arsenal szerda este 1-0-ra legyőzte a Doncaster Rovers csapatát, így hivatalossá vált, hogy bejutott a Ligakupa 4. fordulójába. A játéknap utolsó mérkőzése után megtartották a következő kör sorsolását.

11 első osztályú csapat jutott tovább a következő fordulóba, így nagy volt a valószínűsége, hogy az „ágyúsok” is PL ellenfelet kapnak. A sors azonban „kedvezett” Arséne Wenger alakulatának, hisz a másodosztályban szereplő, jelenleg a 12. helyen álló, Norwich csapatát fogadják hazai pályán.

A mérkőzéseket október 23.-i héten rendezik meg.

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2017-09-27 00:06
Hát nagy védelmi hibákat tulzásnak érzem azért 2 ,3 veszélyes szitut tudtak kialakítani ellenünk abból 2 kontra feltolt védekezés melett ,volt terület elöttük és többnyire 1v1 el voltak, de erre mondják valamit valamiért mert rá pár perce megszereztük a vezetést. Ezen felül rólunk szolt a,mérközés irányitottuk végig azt . Egyértelmü nem volt egy látványos mérközés de az ilyen ellenfelek ezzel járnak szerintem ezt nem kell ragozni . Pici területen faragjuk az ellent és majd lesz 1 ,2 kontránk kb ennyit akarnak .Nagyon nem emelnénk ki senkit negatívan Mustafi az elején nagyon nem volt meccsbe ő meg Kosinak nagyon kellett figyelni mert az ellen bal széllője elég gyors és agilis volt tegnap . Elől Alexis és Laca parádé kár hogy Ramseyt nem érezték annyira baromi okosan tolta Aronka tegnap is, vagy 3 szor tisztára,játszotta magát a kapu előtt csak hát nem jött a passz . Elneny és Xhaka páros hozta azt amit várni lehetett tölük megoldották a dolgokat folyamatos volt a játék ezt ne vegyük el tölük . Nekem pont Özil játéka esetleg Jake kényszeritői hiányoztak , de erre a mérkőzésre kár lett volna kockáztatni bármelyik játékát is . Konkrétan ez egy nagyon unalmas sima win volt kis kontra nagy csapat az elejétől lehett látni bármi történjen is az ellenfél el fog készülni az erejével és viszonylag korán meg is történt ez mert brutál módon ki cicáztuk öket, ami nagyon sokat kivesz az ellenfélből . Küldi teljesitve férfi munka volt ,jár a pacsi.
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2017-09-26 20:47
Sajna én is pont úgy látom, ahogy írjátok: mintha egymástól elidegenedett, elhidegült házastársak belső viszonyát látnánk: nem akarják látni, érteni, hogy a másik mit szeretne, -- ha meg értik, akkor direkt gátolják a másik törekvéseit. A szerelemben még a sunyi fingás is mennyei zeneként hat, az útálatban meg a kéjes ölelés is csak undorító fojtogatás. Szétesett a csapat, csak a közös ellenség (pl. Chelsea) rántja időnként, ideiglenesen össze a csapatot. Fájdalom volt tegnap is látni a béna botladozást, a bágyadt szerencsétlenkedést. Mindegy -- lényeg, hogy Wengernek (és Kroenkének) tetszik. Az újak, akiket nem fertőzőtt még meg a wengeri logika: Kola és LaCa még egészségesek, -- a fiatal és még szerelem-éhes Attika a fáradt, kiégett minoszi birodalomhoz képest az európai kultúra hajnalán. Rettegve figyelem, mikor nyeli el őket is a szerződések biztonságában tenyésző tespedtség és megalkuvás.
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2017-09-26 14:46
Wenger on penalty: The referee left the advantage and they nearly scored from that, they hit the post and I think the decision is defendable on both sides had he given a penalty or not. Ez a hivatalos álláspont :D Amúgy a WBA-s srác is csak a kihagyott helyzet után kezdett reklamálni, szóval én továbbra is azt mondom, ha nem áll fel, kapjuk a tizit... Amúgy sok olyan meccs lesz idén, amikor nem fog menni a játék, ennek ellenére most nyertünk, szóval jár a pacsi. Xhakat és Ramsey meg ne bántsátok mert nem tudom megvédeni őket!
 
Profil
Üzenet
Lefty véleménye:
2017-09-26 14:36
Télen valakit venni kell középpályára nincs mese, mert ott muzsikálunk a leggyengébben. A védelmen már lehet az is segítene, ha Bouldot elküldenék a náthásba. Nem tudom. Xhaka amúgy fejben nagyon lassú és mellé a pályán is. Középpálya közepét játssza be és ennyi. Neki akkor megy ha megiszik egy kávét miközben hurcolja a labdát és nézegelődik össze vissza. Engem is meglepett, hogy a West Brom próbált letámadni a középpályán, de azért profi szinten egy ilyet illik megoldani. Nem tudom egy Krychowiak miért nem tudott volna jönni legalább kölcsönbe, mert ha jól tudom West Bromnál is csak kölcsönbe van. Akkora mint Kolasinac és sebességben kb veri az összes középpályásunkat. Megmaradt az a futása aminek a végén Nacho szedte ki a labdát a kapu torkából. Mindenki csak loholt utána. Persze ő is faultol de sokkal jobb érzékkel tud szerelni, mint Xhaka pl.
 
Profil
Üzenet
managerboross véleménye:
2017-09-26 14:06
szerintem nem mutatta semmi jelét hogy előnyszabályt adna (16-oson belül lehet egyáltalán?). mindegy mert akkor is megkéne mondani mustafinak, hogy ne csúszkáljon folyamat. xhaka-t nem értem, lenne benne potenciál de az öreg nem találja meg a neki való helyet. az nekem is felünt, hogy ramseynek nem passzolnak, laca konkretan kihagyhatatlan helyzetbe hoztahatta volna miután elnenytol kapott egy labdát de inkabb folé kurta. amit aztan visszakapott mert remsey eleg fasza helyzetbe hohatta volna de inkabb a kapus kezébe rugta... szerintem elneny kifejezetten jó volt tegnap
 
Profil
Üzenet
SSaint véleménye:
2017-09-26 14:03
ha a középpálya és a védelem Így fog "remekelni" akkor tényleg nem leszünk az első hatba benne. nagyon gyenge volt ! mustafi,xhaka,ramsey. atya ég.. rossz volt nézni őket. elneny is sokkal többet hibázott mint szokott de legalább felszántotta a pályát. az én "kedvencem" ramsey első félidei teljesítménye : támadás során 4x visszapassz a középpályánál ezzel megakasztva a támadást. 1 jó passz oldalra, 1 jó passz előre. 3 cselezés közbeni labdavesztést egy gyenge fejes és egy gyenge középre beívelés amit simán leszedett foster.. hát erről a csodagyerekről ennyit. de hogy még ennél is rosszabb volt mustafi és xhaka az már kritikán aluli.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (41 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 11
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design