Chelsea - Arsenal - Meccscenter
2017-09-17 13:35 | Írta: GoldHand | Kategória: Mérkőzések

Arséne Wenger csapata, a hétközi Európa Liga mérkőzés után, a Chelsea otthonába látogat a Premier League 5. fordulójában. Antonio Conte csapata, 9 ponttal a harmadik, míg az ágyúsok 6 ponttal a tizenkettedik helyen állnak a bajnokságban.

Képtalálat a következőre: „Chelsea Arsenal”

Kezdőcsapatok:

 

Chelsea: 

 

Arsenal:

 

A mérkőzést a Spíler Tv közvetíti élőben 14:00-tól.

Stream:

Mindenkinek jó szurkolást!!

Forrás: twitter.com

 

 

 


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
lesliek72 véleménye:
2017-09-18 15:46
bassethound: akkor egyetértünk, én is azt várom, hogy tegyék oda magukat. Ha kikapnak, akkor is úgy, hogy hajtottak. Mondom még egyszer Wengert pedig nem védem, cseréljük le azonnal, ha lesz nála jobb! Nem fog hiányozni. Sokat köszönhetünk neki, de sokat is szívtunk miatta. Az utóbbi évek inkább siralmasak voltak, még ha nyertünk is FA kupákat és abban mi vagyunk a legjobbak (csak a világ legpatinásabb kupája). Szerintem mind a hárman egy hajtós, örömfocit játszó csapatot akarunk látni, mint a kétezres évek első felében.
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2017-09-18 14:42
Szerintem is a 3-4 a reális, de ahhoz az is kell, hogy nekünk mákunk legyen a spursz meg a pool meg bendzsa!!! Amit Jim írt most átkerült az előző oldalra mert én ezt írom:DDD az nagyon fain ötlet és én is támogatnám. Tényleg nem sok vizet zavart főleg ebben a játékban amit toltunk hogy van e Özil vagy nincs. Ő tipikusan nyerhető meccseken jó...ahol ellenünk védekeznek. Szóval ha ne adja ég menne januárban és igazolnánk egy betont Csaka mellé a Ramsey/Wilshere duót meg lehetne nézni milyenek ebben a szerepkörben. Azé elég jó passzokat tudnak tolni. Iwobit gyengének érzem ide MÉG! Jó meccs volt tegnap...leszállt mindkét tojás a srácoknál! Én egyébként nem azt sajnálom, hogy Laca kihagyta hanem azt hogy Ramsey kapufát lőtt:DDDD Így tovább...olyan csapatok jönnek a köv 6 meccsen (minden platformot nézve) akiket guglizni kell! Darálni és rotálni! ui. kár Weblapért jó ügynök volt! ui2: szerdán marad a stream....digi bekaphatja a MU szopkodást!!!
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2017-09-18 14:38
Chealsea ellen sincs sok már mint bajnokság szempontjából .Chelsea ,City kiemelkedik szerintem . MU val kivárok szerintem kifognak pukkadni . Egy mérközésen viszont bármelyiket megtudjuk verni . Még nagyon korai bármit is mondani de idén 3-4 max . De azért is nsgyon menni kell simán lehet belőle akár 5-6 is
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2017-09-18 14:10
Én mondjuk nem agresszivitást éreztem rajtuk hanem elszántságot és hogy nagyon koncentráltak . Mindenféle közhelyekkel szemben amivel etetik az átlag szurkolót mivel ez könnyen fogyasztható és a néző nem kapcsol el rögtön a stúdióbeszélgetés idejére. Nincs olyan hogy egyik csapat meglepi a másikat legalábbis ekkora derbiken nagyon ritka . Ahogy tegnap se voltak meglepetések szerintem mindenki tudta pontosan melyik csapat ,hogyan fog felállni és mit fog játszani a mérkőzésen . A csapatok gyengéi és erősségei most is megmutatkoztak ami stílusukból fakad . És szemmel is láthatóan nem voltak kérdések egyik fél részéről se .Mind védekezésben mint támadásban tudták mit akarnak játszani . Innentől kezdve csak az volt a kérdés ki bírja tovább fizikailag és mentálisan . Végül kiderül hogy mi ,csak hát az már nagyon a végén volt mikor Luiznál elszakadt a cérna. Ennyin múlnak ezek a rangadók szinte mindig, fizikailag és mentálisan ki bírja jobban és kinek van nagyobb szerencséje . Semmi extrát nem tettünk tegnap csak végig koncentráltunk nem dobtunk ,magsaslabdákat az ellenfélnek ahogy általában szokott tenni . Amit mérkőzés után Ramsey is kiemelt feltoltuk a védekezést amikor kellett és lás csodát nem kaptunk 4-et . Ehhez pedig annyi kelett ,hogy magabiztosak és nyugodtak legyünk figyeljünk a társunkra és végig fegyelmezetten játszunk a labdával szemben . Csak halkan jegyzem meg most az se volt így probléma hogy Ramsey szokásához híven magasan letámadott amiből a kapufát is rúgta . Megszerezte a labdát megjátszotta azt és a végül kapura tört vele . Persze a sok önjelölt " SZTÁR" ,sőt mester edző a Skyon de sorolhatnám ilyen csatornákat fórumokat nem nagyon szeretnek elemezgetni mert amit múlthéten közhelyeket puffogtatót hogy kitöltse a műsoridőt most kiderült hogy hatalmas baromság. Ez a keret nem felejtett el focizni csak kifejezetten el van kényelmesedve időnként és maguknak csinálják a bajt mert nincsenek ott agyilag . Olyan nincsen , hogy egy ilyen Chelsea ellen ilyen tempónál ahol a mérkőzés alatt kb 5 percet tudtam ülni labda vesztés után olyan szép zárásokat csináltunk amit oktatni kellene akkor egy biszem baszom Stoke meg hasonló társai ellen nem megy . Max nem akarják azt elhiszem , mert fáj ez fáj az stb ... blabla . Szóval még mindig azt mondom kell erősítés mert sehol se vagyunk a riválisainkhoz képest de a legfontosabbnak még mindig azt tartom és ebben a hétvége újra megerősített meg a Poll ellen zakó is , hogy fejekbe rendet kell tenni és kellenek továbbra is a karakterek ,hogy tartásunk legyen egy csúcs derbin ,és egy unalmas nyirkos Watford ellen is egy egész szezonon át . Most jönnek sorba a nyerhető mérkőzések egészen novemberig ,nincsen BL-se most ajánlom nekik ,hogy hozzák a pontokat mert az idő mostantól nekünk dolgozik majd .
 
Profil
Üzenet
lesliek72 véleménye:
2017-09-18 10:19
bassethound: akkor te sem olvastad, mire reagáltam. Még egyszer: az elmúlt 10-12 év nekem sem tetszik. Wenger egy csomó szarságot csinált, nem védem. Nem hullajtok könnyet érte, ha megy, de csak akkor, ha jobb menedzser jön helyette. A kommentem nem erről szól. Hanem arról, hogy nem csípem, ha valakik meccs előtt eleve megírják a tutit. Hogy szarok vagyunk, zakó lesz, minden és mindenki szar. Csupán ennyi. Hogy tolószék esetleg általánosságban régebben leírta a véleményét, hogy rossz úton jár a csapat, azt nem tudom. Én is úgy gondolom, hogy nem járunk a legjobb úton. Ezzel szemben én is kemény kritikát fogalmazok meg, ahogy fentebb írtam. De azt nem szeretm, ha meccs előtt egy meccsről meg akarjuk mondani a tutit, mint egy jobban tudja... Ennyi. Ez az én véleményem, nem kell egyetérteni vele. Attól még mondhatjátok, hogy Wenger menjen a picsába, mert, ha kapnánk egy jobbat nála, tőlem is mehet azonnal. Látom én is, hogy egy csomó baromságot csinál az öreg. És ezeket én nem bántásként írtam, csak ez a véleményem. Ennyi.
 
Profil
Üzenet
kalocsapi véleménye:
2017-09-18 09:13
Igazából az idény eleji fanyalgásomon túllendülve azt kell mondjam, most egész sok pozitívumot fedeztem fel tegnap. A Köln elleni győzelem valljuk be, kötelező volt, de a tegnapi meccs az meglepett. Nem is annyira az eredmény, inkább a mutatott játék. Tegyük azt is hozzá a Chelsea sz*rul játszott. De ha ilyen simán hoznánk le minden rangadót idegenben én összetenném a a két kezem hálából.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (96 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 15
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design