Összeségében meggyőző sikert aratunk - Wenger
2017-09-15 11:38 | Írta: GoldHand | Kategória: Interjúk

Az Arsenal labdarúgó csapata hátrányból fordítva, 3-1-re legyőzte a Köln csapatát az Európa-liga első fordulójában. Lássuk, hogy értékelte Arséne Wenger . és Mohamed Elneny a találkozót.

The team line up ahead of Cologne

„Úgy gondolom, hogy lassan kezdtük a találkozót. Nem tudtunk kellően felpörögni, és a köln is megszerezte a vezetést. Fontos volt, hogy ne essünk pánikba, vegyük át az irányitást. A második félidőben sokkal jobban játszottunk, jó támadásokat vezetünk, így összességében azt gondolom, hogy meggyőző győzelmet arattunk.”

Wenger a változtatásokról:

„Kolasinac becserélésével láthatóan javult a játékunk. Az első félidőben Sanchez túl mélyen játszott, nem volt elég területe. Azzal, hogy Kolasinac bejött az oldalára, sokkal veszélyesebben játszott.”

A francia menedzser beszélt az Európa Ligáról is:

„A futball az futball. Ha szereted a labdarúgást, akkor bármilyen kupában játszol, élvezni kell a játékot. Játszani akarsz, és ma egy nagyon jó német csapat ellen játszottunk. A bundesligában szereplő csapatokat mindig nehéz megverni.”

Wengert kérdezték a mérkőzés előtti várakozásról:

„Türelmesek voltunk, és vártunk az öltözőben. Sokféle gondolat kavargott a fejemben. Benne volt az is, hogy nem játszák le a mérkőzést, de gondolni kellett arra, hogy mikor tudnánk pótolni. Jövőhéten a Bundesligában hétközi fordulót rendeznek, és ránk is vár egy Ligakupa mérkőzés. Láttam a stadion körüli helyzetet, fotókat, videókat és megmondom őszintén, volt egy olyan szakasza az estének, amikor azt gondoltam, hogy biztos nem játsszuk le a mai találkozót. Be kell vallanom, hogy meglepett a szurkolók milyen jól reagáltak a helyzetre, így ugyan 1 órás késéssel, de megrendezték az összecsapáast. Remélem a mérkőzés után is minden jól alakult.”

Arról, hogy meglepte-e a több ezer kölni drukker:

„Nagyon jól csinálták. Nem tudom, hogy sikerült végül beszivárogni a stadionba a kölni rajongóknak, de el kell ismerni, hogy ügyesen csinálták.”

Helyes volt megrendezni a találkozót?

„Ha a mérkőzés után semmi gond nem lesz, akkor igen.”

A kölni drukkerekről:

„Régóta követem a német labdarúgást. Úgy gondolom, ha a csapatod 25 éve nem játszott európai kupameccset, akkor valamilyen szinten érthető a lelkesedésük. Sokkal többet én sem tudok, mint amit a hírekben lehetett olvasni. Sokkal több szurkoló érkezett, mint jegy lett volna, így valószínűleg ez volt a gond. Arra tudtam gondolni, hogy ha nem játszák le a mérkőzést, akkor mit kellesz tennünk.”

A csapat egyiptomi középpályása, Mohamed Elneny is nyilatkozott a mérkőzés után.

„Nagyon nehéz mérkőzést játszottunk, egy roppant jó német ellenfél ellen. Mindent megtettünk, hogy megnyerjük a mérkőzést, hisz szeretnénk a csoport élén végezni, és továbbjutni a legjobb 16 közzé.”

"Különböző beszélgetések vannak csapatom belül. Az egyik cél, hogy megnyerjük a trófeát, hisz ez nagyszerű lenne a csapat számára. Folytatjuk a harcot a trófeáért, az első célt teljesítettük azzal, hogy ma legyőztük a köln csapatát.”

Majd végül a Chelsea elleni mérkőzésről:

„Holnaptól kezdve a Chelsea elleni találkozóra koncentrálunk. Nagyon nehéz mérkőzés lesz, egy jó csapata ellen. Mindent meg fogunk tenni, hogy megnyerjük a találkozót, és boldoggá tegyük a szurkolóinkat.”

A mérkőzés összefoglalója

A csoport állása

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
RayPK véleménye:
2017-09-15 23:59
oh bazdmeg, írtam egy csomót és nem küldte el....:D szóval csak nagy vonalakban, mindenkinek 100%-on kell pörögnie és fel kell készülni az ellenfélből, előbbit nagy ritkán, utóbbit semennyire nem csináljuk és még taktikánk sincs igazán. a kékeknél utóbbi kettőre hatalmas hangsúlyt fektetnek, és csak akkor van esélyünk, h ha elég mélyen a tudásuk alatt teljesítenek, vagy Conte valami teljes balfaszságot talál ki, és ezek közül egyikre se látok most sok esélyt valamiért...
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2017-09-15 22:53
Chelseat tavaly is párszor elkalapátuk idén is már . A Pool meg egyszerüen rosszkor jött . Van sok problémánk de annyira viszont nincs nagy gond mint most sokan gondolnak pusztán a Pool mérközésböl kiindulva. Én nekem az a véleményem Ramsey csak nyugodtan támadjon le ahogy eddig is mert alapjában véve nem az a gond . Hanem az ha ő letámad akkor Shaka ha ővan melette ne adja fel a pozicóját és a pálya közepét biztositsa vagy ha már kitámad ő is akkor a védelem lépjen fel . Ez fegyelem és koncetrácíó kérdése semmi több . Szerintem az aznapi forma és egyéni teljesitmények fognak dönteni . Nem tudok tippelni 3 esélyes nálam a,mérközés . A védelem nálam jelenleg belül Mustafi ,Monreal, Kosi futóba pedig Sead és Bellerin .
 
Profil
Üzenet
RayPK véleménye:
2017-09-15 22:13
én Ramsey-től félek kicsit. ha megint csatárnak hiszi magát és elől ragad folyton, akkor tulajdonképpen 1 középpályásunk lesz Xhaka személyében. az meg elég szopó azért. sőt még Mustafit se érzem biztos pontnak középen, szerintem jobb helyen volt szélen. de még mondhatnék pár nevet... eddigiek alapján nekem ez nagyon bizonytalannak tűnt, most két borzasztó gyenge ellenfélnek rúgtunk 3-3 gólt. a Chelsea egy teljesen más kategória lesz. sőt nem is bizonytalannak látom én ezt, hanem egy totál biztos loose-nak, még tippelni is merek, 3-1 a kékeknek, majd rúgunk egy becsület gólt, mikor már ég a ház. teljesen úgy érzem magam,mint a pool előtt. de azért persze reményedek, hátha...
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2017-09-15 20:03
roszko: +1, Wilsheret számomra is felüdülés volt nézni.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2017-09-15 17:35
Részemről az van ,hogy elég felforgatott ketettel álltunk fel ami inkább a jövőben lesz érdekes . Éppen ezért nem vártam jó játékot. Hétvégével kapcsolatban pedig semmi extra nincs bennem . Voltunk már jobb és rosszabb helyzetben is már . Ennek ellenére a közelmultat tekintve inkább a Chelsea féljen tölünk. Mert a bajnoksába abszolut favoritok 1 mérközésen bárkit eltudunk verni . A keret nálam a megszokott gárda,lenne és két szélső futú ha ugy,tetszik szárnyvédő pozicíó lehet a döntő . Plusz oda,kell figyelnünk hogy a letámadásokat szervezetten hajtsuk végre és a védelem és középpályán ne legyenek nagy,területek .Erre biztos figyelni fognak Conteék.
 
Profil
Üzenet
Lefty véleménye:
2017-09-15 17:18
Elnenynek kezdenie kell a cselzi ellen! Rajta kívül senki nem tud védekezni a középpályán. Vele talán annyira nem átjáróház, mint általában.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (15 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 15
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design