Európa Liga 1. forduló - Felvezető
2017-09-14 10:30 | Írta: GoldHand | Kategória: Mérkőzések

Megkezdi Európa-liga szereplését ma este az angol labdarugó bajnokságan szereplő, Arsenal csapata. A londoni gárda a bundesligában játszó, Köln csapatát fogadja hazai pályán. Az ágyúsok legutóbb a 2000-es években játszottak ebben a kupasorozatban, akkor a Galatasaray elleni UEFA kupadöntőt veszítették el. A Köln 20 év után tér vissza az európai kupaporondra, hisz legutóbb az 1986-os Intertoto kupán szerepelt a csapat.

Jack Wilshere

Arséne Wenger csapata 17 egymást követő év után,idén lemaradt a legrangosabb európai kupasorozatról, a Bajnokok Ligájáról. A csapat egy borzalmas szezont követően, 75 ponttal csak az ötödik helyen végzett, így lemaradt a 4.-ik helyet érő pótselejtezőről.  Idén tehát a gárda az Európa-liga H jelű csoportjában kezdi meg a nemzetközi szereplését, a továbbjutás természetesen alapfeltétel, ahol olyan csapatok szereplenek, mint a Köln a Crvena  zvezda, vagy a jobb időket is látott, Bate Borisov. Az ellenfél, Fc Köln gárdája, mint említettük 20 év után játszik ismét európai kupamecset, nem csoda tehát, hogy a tavalyi ötödik helyet követően, az egész város focilázban ég, hogy újra nemzetközi porondon szerepel kedvenc csapatuk.

Peter Stöger együttese legutóbbi öt nemzetközi mérkőzéséből, hármat megnyert, csupán egyszer kapott ki, és egy döntetlent jegyzett. A csapat összesen 12 mérkőzést játszott angol klubok ellen, ahol a mérlegük már annyira nem kecsegtető, hisz kettő győzelem mellett, hat vereség, illetve 4 döntetlent számolhatnak. Az Arsenal tavalyi BL szezonját nem kell bemutatni senkinek, nagyon simán, kettős vereséggel búcsúztatta őket a Bayern München csapata. Meg kell említeni, hogy a londoni klubot a szerencse is elkerülte, hisz a legutóbbi 5 BL szezonban, a Monacot leszámítva, a Bayern-Barca kettős közül kapott ellenfelet a legjobb nyolc között. Az ágyúsok 16 győzelmet tudnak felmutatni Bundesliga csapatok ellen, szemben 14 vereséggel, és 6 döntetlennel.

Stöger a sajtótájékoztatón elmondta, hogy csapata teljesen egészséges, így valószínűleg a legerősebb összeállításban fog pályára lépni az Emirates stadionban, egyedül talán Rudnevs játéka kérdéses, betegség miatt. Napok óta arról lehet hallani, hogy az Arsenalnal váratóan a B csapat fog játszani, Cech, Koscielny, Lacazette, Welbeck, Özil, Xhaka és Ramsey is kihagyta a tegnapi edzést pihentetés céljából, így valószínűleg nem lépnek pályára holnap, míg Wenger megerősítette, hogy Coquelin 3 hetet hagy ki. Kezdőben kaphat helyet azonban, Walcott, Alexis  és a sérüléséből visszatérő, Jack Wilshere is, A keretben lesz Nelson, Nketiah, Willock és a nyáron távozás szélén álló Akpom is.

Az Arsenal győzelemmel hangolt a találkozóra, hogy magabiztosan győzték le  a Bornemouth csapatát 3-0-ra, míg a Köln idegenben kapott ki a Augsburg csapatától, szintén 3-0-ra. A két gárda soha nem találkozott egymással tétmérkőzésen, legutóbb 2012-ben egy felkészülési mérkőzést játszottak egymással, ahol az Arsenal 4-0-ra nyert. Úgy gondolom, hogy akár A csapat, akár B csapat játszik este, a győzelem a mai nap szinte kötelező.

A találkozó játékvezetője Javier Estrada lesz, a helyszín tehát az Emirates stadion. A mérkőzést az RTL  2 élőben közvetíti 20:50-től.

Go Gunners !!

Forrás: Arsenal.com , fc.de, uefa.com

 

 

 

 


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Juust véleménye:
2017-09-15 11:14
Nem volt jó meccs, de én azt láttam hogy pont annyit adtunk bele amennyi kellett a győzelemhez, semmi többet.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2017-09-15 09:36
Na igen az szégyen ,hogy mekkorika kölcségvetésböl erősitettünk a nyáron és hogy memnyire egy teszetuszák vagyunk a hosszabítások terén ,de a hozott játékosok minőségére nem lehet panasz .Sead elég hamar felvenni látszik a tempot ,ha igy megy továbbra is szerintem fix kezdő válhat belőle . Alexis tegnap megdolgozott a pénzérért és a gól szépségdíjas . Viszont ami melengette a kis lelkemet az jakeboy visszatérése volt . Hibába sugja az eszem azt ,hogy neki nincs sok jövője nálunk a sérülékenysége miatt . Amit tegnap megint mutatott azok az apró finomságok amit tanitani nem lehet ez van vagy nincs ,ezkért a,dolgokért érdemes leülni a fotelba . Egyszerüen magával ragad a pali és tisztva szívből reménykedek benne ,hogy rácáfol mindenkire és ujra arra a polcra fogják sorolni ahová amugy a tudása alapján való .A legjobbak köze . Ui .: Oxi távozása látszolag helyre tett pár dolgot csapaton belül , eddig se sírtam vissza de most már azt mondom köszönjük meg a Poolnak , hogy elvitte.
 
Profil
Üzenet
Lefty véleménye:
2017-09-15 09:26
Kolasinac meg Lacazette kell a csapatba ez látható volt. Sanchez ha magáratalál és nem hisztizik elöl jók leszünk. A hátsó alakzattal viszont még most sem vagyok megelégedve. Monreal volt a legjobb a belső védőink közül, aki igazából nem is az ez sokat elmond. Merte egyre lassabb előnyből nem tudja tartani a tempót, Holding meg gyermeteg hibákat vét. Kapkod elkésve szerel előre szaladgál és eladja. Jót tett volna neki egy kölcsön, de mivel nem vettünk senkit és Chambers is sérült ha jól tudom ezzel kell dolgozni ami van. Elnenynek több meccset kell adni, mert a leghasznosabb középpályásunk aki nem lusta visszajárni védekezni és meg is oldja a szitukat rendre. Plusz remek labdákat tud a támadóknak adni mélységből.
 
Profil
Üzenet
Sunzara véleménye:
2017-09-15 00:00
Végül csak jól alakult. Második játékrészben nagyon odaraktuk magunkat. Kola indította egy szép góllal, aztán Sancsi varázslatos gólja. Nagyon örülök neki, mert kezd magára találni. Könnyen ott lehet a Chelsea elleni kezdőben. Elneny iszonyatosan nagyon dolgozott ma, gratulálok neki. Wilshere visszatért( régi kedvenc:)) Walcott bameg...3-4 megindulás lesről...nagyon gyengén játszott ma. Összeségében jól alakult. Bate a következő idegenben.
 
Profil
Üzenet
Chory véleménye:
2017-09-14 23:45
Végre jött helyette Nelson. Csak túl későn.
 
Profil
Üzenet
Chory véleménye:
2017-09-14 23:45
Wolcottot miért nem zavarják már el a pocsába!

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (46 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 8
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design