Íme Arsene Wenger meglátásai a vasárnapi mérkőzés előtt
2017-08-25 10:00 | Írta: tökágyús | Kategória: Interjúk

Arsene Wenger a szokásos csütörtöki sajtótájékoztatón nagyon sok témát érintett.

 

A csapat hangulatáról:

"A fiúk elhivatottak és koncentráltak, a következő mérkőzés lebeg a szemük előtt."

 

A Doncaster elleni ligakupa mérkőzésről:

"Szeretnénk jól teljesíteni a ligakupában és ez egy jó alkalom arra, hogy a fiatal játékosok bizonyítsanak. Van néhány fiatal, akik nagyon jól teljesítenek edzésen, ez a sorozat lehetőséget ad majd nekik, hogy élesben is bizonyítsanak."

 

A Liverpoolról és Coutinhoról:

"Minden szituáció különböző. Sokszor attól függ, hogy milyen megállapodás van a csapat és a játékos között, ezért nagyon nehéz bármit mondanom, hiszen nem tudom, hogy mi történik a Liverpool és Coutinho között. Nekem elég a saját dolgaimmal, a saját játékosaimmal foglalkozni. Nem tudom, hogy áll Coutinho a Liverpool felé és fordítva sem. Még abban sem vagyok biztos, hogy a Barcelona tényleg komolyan érdeklődik iránta, semmi sem biztos."

 

Arról, hogy milyen nehéz megtartani a játékosokat, akik távozni szeretnének:

"Ez mindig nagyon nehéz, hiszen az a jó, ha a játékosaid boldogok, de ugyanakkor szerződésük is van. Az lenne a legjobb, ha akkor szeretnének távozni, amikor a szerződésük lejár. De minden szituáció más, ezért nagyon fontos, hogy belülről lásd a helyzetet."

 

Rooney visszavonult az angol válogatottól. Erről, illetve, hogy jó döntést hozott-e:

"Azt hiszem ez volt a jó döntés a részéről. Nagyon sokat adott az angol válogatottnak. Ő az egyik utolsó tagja annak a nagy angol válogatottnak, amely akár világbajnokságot is nyerhetett volna. Amit a válogatottban tett, az egészen hihetetlen. Azt hiszem azért döntött így, mert abban a korban van, amikor rendszeres játéklehetőséget szeretne kapni a klubjában, szerintem jó döntést hozott."

 

Arról, hogy nagy csapatok máris pontokat hullajtottak és ennek milyen hatása lehet:

"Túl korai erre választ adni. A Tottenham és a Chelsea már játszott is egymással, szóval valakinek kellett pontokat veszíteni. Az Everton egy meglepő eredményt tudott produkálni a City vendégeként. A mi részünkről viszont olyan pontokat veszítettünk el, amiket nem lett volna szabad. 77%-os labdabirtoklás és ennyi helyzet mellett nem szabadott volna pontokat veszíteni. Összességében viszont még nagyon nehéz bármilyen következtetést levonni a bajnoökságra vonatkozóan."

 

Arról, hogy jó emlékei vannak az Anfieldről:

"Vannak jó és rossz emlékek is. Az mondjuk igaz, hogy az utóbbi időben jól teljesítettünk ott, szeretnénk ezt folytatni."

 

Arról, hogy mennyire könnyű a Bajnokok Ligája kvalifikációért harcolni, amikor nem játszik a csapat a sorozatban:

"Én nem tudom, hiszen ez az első eset, hogy nem játszunk a Bajnokok Ligájában. Azt hiszem a Premier League mérkőzések már felülmúlják a Bajnokok Ligája csoportkörének mérkőzéseit, sokkal keményebben fel kell készülni a bajnokságra. A kieséses rendszer persze természetesen már nem ilyen, de láthatjuk, hogy sokszor pihentetnek a csapatok játékosokat a csoportkörben a hétvégi Premier League meccsre."

 

Arról, hogy Jack Wilshere fog-e új szerződést kapni:

"Ha visszatér a legjobb formájához és szeretne maradni, akkor a szezon végén leülünk majd vele beszélni a folytatásról. Nyitott vagyok mindenre. Jelen pillanatban olyan korban van, amikor rendszeres játéklehetőség kellene neki, azonban most még nem tudom ezt garantálni, talán később."

 

Arról, hogy a Lemar üzlet 'halott' és ez véglegesnek tekinthető:

"A Monaco teljesen elzárkózott, úgyhogy végleges. Még mindig olyan emberekről tárgyalnak, mint Mbappe és Fabinho, elveszítették Bernardo Silvat, Mendyt és Bakayokot is, úgyhogy nem fogják Lemart is eladni."

 

Arról, hogy ez mennyire frusztráló:

"Meg tudunk vele birkózni, a játékosaink és a minőség is megvan."

 

Arról, hogy Mustafi távozik-e az átigazolási időszakban:

"Nehéz erről beszélni, hiszen az átigazolási időszak utolsó 7 napjába léptünk, ahol bármi megtörténhet. Nagyon gyors döntéseket kell hozni, amiket nem tervezel előre, olyan mint egy sajtótájékoztató, amikor hirtelen olyan kérdést kapsz, amire nem számítasz."

 

Arról, hogy most 180 millió fontot és egy játékost adnának Mbappe-ért, miközben egy éve szinte semmiért majdnem leigazolta:

"Ez mutatja, hogy mennyire gyorsan lehet a padlóra kerülni és felemelkedni is. Jelen pillanatban ez még csak egy szám, egy koholmány. Előző évben láttuk, hogy 100 milliót adnak egy játékosért, idén már 200 felett is adtak. Úgy tűnik most már minden évben megduplázódnak a számok, el fog érni egy szintet, ahol bármi megtörténhet és azt senki nem fogja tudni előre megjósolni."

 

Arról, hogy mennyire boldog a keret erősségét illetően:

"Nagyon boldog vagyok. Sokszor mondtam, hogy sokan vagyunk a keretben, ezért sok játékos nem is tud versenybe szállni egy-egy pozícióért. Ha túl nagy a harc egy adott poszton, az nem annyira jó, hiszen a játékosoknak kevesebb lehetősége adódik a játékra. A másik oldalról viszont fontos, hogy a klub egyik alapelve, hogy a fiatal játékosoknak lehetőséget biztosítson, amennyiben rászolgáltak. Ha túl sok játékosod van, akkor ez is sokkal nehezebb, de van három-négy fiatal tehetség, akik megérdemlik a lehetőséget."

 

Arról, hogy távozni, vagy érkezni fognak játékosok az elkövetkezendő napokban:

"Mindkettő megtörténhet. Attól függ, hogy igazolunk-e, hogy mennyi játékost tudunk eladni. Az utolsó 7 napban vagyunk, a telefon egyre többet csörög. Az utolsó két nap mindig nagyon hektikus szokott lenni."

 

Arról, hogy volt-e tárgyalás Oxlade-Chamberlainnel:

"Mindenkinek megvan a saját terve adott napra, ami nagyon szoros lehet, viszont nem hozzuk nyilvánosságra. Néhány ember sokkal jobban informált, mint én. Majd megnézem a mai tervemet és elmondom milyen dolgaim vannak."

 

Arról, hogy szeretné-e, hogy Ox maradjon:

"Mindig is azt mondtam, hogy igen. Olyan játékos, akit mi építettünk fel és a jövő egyik meghatározó játékosa lehet. Személyesen azt szeretném, hogy ha maradna és az egyik legnagyobb értéke lenne a klubnak."

 

Arról, hogy érkezett-e érte ajánlat:

"Minden ajánlatról tudok, amit a klub kap, de a legjobb lenne, ha vasárnapra koncentrálnánk."

 

Arról, hogy eladná-e a Chelseanek:

"Szeretném megtartani a játékosaimat, ez a legfőbb célom, megtartani a legjobbjainkat. Nagyon sok időt, energiát és pénzt áldoztunk az olyan játékosokra, mint Oxlade-Chamberlain, akit még fiatalon vettünk. Az én felelősségem, hogy az ilyen játékosok a klubnál maradjanak és jól teljesítsenek. Nagyon szeretném a csapatnál tartani, remélem maradni is fog."

 

Alexis hozzáállásáról:

"Nagyon elhivatott, imád focizni és azt hiszem nem zavarják túlságosan a róla keringő pletykák. Az ilyen magas szinten focizó játékosoknak ehhez már hozzá kell szokni."

 

Arról, hogy Alexis boldogan marad:

"Mint mondtam nagyon koncentrált és boldog is. Az, hogy az utolsó évében jár a szerződését illetően még nem jelenti azt, hogy nem hosszabbíthat. Jelen pillanatban nem foglalkozunk a szerződésekkel és egyénileg az emberekkel, mert a csapatra kell koncentrálni, de meglátjuk mit hoz még a jövő."

 

Arról, hogy nem adja fel, hogy meghosszabbítsák Alexis szerződését:

"Koncentráljunk a vasárnapra, ne menjünk ilyen messzire."

 

Arról, hogy Alexis elutazik-e Chile válogatott meccseire:

"Természetesen. Chile egy nagyon fontos szakaszban van a selejtezőkben, hiszen még nem kvalifikálták magukat a világbajnokságra, ezért pedig minden játékosra szükségük van."

 

Arról, hogy Arsenal játékos lesz-e, amikor visszatér:

"Igen."

 

A csapatról a meccs előtt:

"Koscielny visszatérhet az eltiltásból és Alexis is nagyon keményen dolgozott, így ő is elérhető."

 

Arról, hogy Alexis hogy mozgott edzéseken:

"Nagyon keményen dolgozik és mindent belead. Annyira szeret focizni, hogy sokszor alig lehet leállítani, nagyon keményen edz és késznek tűnik. Régóta nem játszott, ezért nehéz döntés előtt állok, de késznek tűnik."

 

Arról, hogy ez azt jelenti, hogy kezdeni fog-e vasárnap:

"Ezt még nem tudom. Még csak csütörtök van és vasárnap játszunk, de nagyon jó formában van."

 

forrás: arsenal.com



HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
pinters véleménye:
2017-08-25 13:23
SSaint: használtál olyan karaktert amit az oldal nem ismer idézőjel, angol And, pontos vessző stb..., ezért dobta az egészet. Legközelebb küldés előtt controlC Tapasztalat!
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2017-08-25 12:58
Kb amit mond az érzödik, hogy oxi ha nem hosszabít pénz lesz a döntő az értékesitésben és akár riválishoz mehet. Alixessel kapcsolatba viszont magabíztos továbbra is ,szóval öt nem akarjuk értékesiteni egyenlőre. Ja és konkrét ajánlat is van Oxiért valószinüleg ha tippelnem kellene akkor a Cheslseas pletykáknak lehet alapja
 
Profil
Üzenet
SSaint véleménye:
2017-08-25 12:54
írtam egy kis szösszenetet de nem küldi el :(
 
Profil
Üzenet
SSaint véleménye:
2017-08-25 12:52
miért nem tudok kommentet írni?
 
Profil
Üzenet
SSaint véleménye:
2017-08-25 12:17
Jimcer: énis Bergkamp miatt lettem Arsenal és Holland drukker annak idején! És a mai napig kitartok mind2 mellett úgyis hogy most mind2 mélyponton van. A Hollandok kijönnek belőle de az Arsenal ilyen hozzá állással leverekszi magát a Soton-everton-WestHam szintre.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (15 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 18
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design