Perez, Wilshere, Oxlade-Chamberlain
2017-08-16 17:40 | Írta: tökágyús | Kategória: Interjúk

Arsene Wenger a Premier League második fordulója előtt adott interjút néhány játékosával kapcsolatban.

 

Lucas Perezről:

Wenger nyitva hagyta az ajtókat a spanyol támadó előtt, ezt pedig a Stoke elleni Premier League meccs előtt meg is erősítette.

"Lucas előtt nyitva állnak az ajtók. Lehetősége van távozni, hiszen rengeteg csatárunk van. Ha talál egy jó lehetőséget, mindenben segítek majd neki."

 

Jack Wilshere jövőjéről:

"Jó, hogy Jack ismét köztünk van és elérhető. Elsősorban mérkőzésekre van szüksége, valószínűleg hétfőn este is pályára lép majd (U23)."

"Összességében fontos, hogy ne erőltessük, lépésről lépsre nyerje vissza az erejét. Ez már nincsen messze."

"Jelen pillanatban az Arsenalnál van a jövője. Azt tervezem, hogy itt legyen velünk az egész szezonban, a szezon végén pedig újra megnézzük majd a helyzetét."

 

Az Alex Oxlade-Chamberlain körüli pletykákról:

A francia edző beszélt arról is, hogy Chamberlain marad, a Chelsea állítólagos, 35 millió fontos ajánlata ellenére is.

"Marad a klubnál. Hogy miért? Mert személyesen is nagyon nagyra tartom és egy olyan játékos, aki nagyon jó úton jár a fejlődésben."

"Előző szezonban nagyon nagy hatással volt rám, azt szeretném, ha hosszú ideig a klubnál maradna."

"Biztos vagyok benne, hogy egyike lesz azon angol játékosoknak, aki után mindenki érdeklődik majd a következő néhány szezon után."

 

forrás: skysports.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
tomko véleménye:
2017-08-20 08:09
Érthetetlen felállás, számtalan oldalpassz,káosz a pályán. Szidtam Sanchezt ezért a nem profi kirohanásaiért és viselkedése miatt de már én is menekülnék a klubtól. Talán úgy kezdődik egy csapat ,hogy végy egy jó edzőt :). Mi volt ez? Kola aki egy robot tank a bal szélén belső védőt játszik és lecseréli, Bellerin aki meg az egész meccset elbaszta tovább játszik és igazából nem látszott mi a feladata vagy jó titkolta a bénázásaiból. Laca ha labdát akart akkor vissza kellett jönni érte és a többit indítani...no comment. Sokszor jó helyezkedett intett,hogy passzoljanak, helyette meg oldalra majd oldalra és újra és újra. De kéne már egy kibaszott edző váltás. Mi a retkes lófütyiért nem lehet erőltetni egy direktebb focit amelyet középen vezetünk. Ezt kell gyakorolni. Ha kiismerhetően állandóan oldalra passzolunk nincs semmi meglepetés és ne mondja senki,hogy nem tudunk mert az életébe nem focizott és nem is tud. Egyszerűen ki van adva a labdamegtartó passzív játék.Undorító.
 
Profil
Üzenet
cyrus77 véleménye:
2017-08-20 07:48
Még annyival egészíteném ki, hogy amikor visszább is lépett Ramsey a helyére Xhaka mellé, ő is hasztalan, pontatlan fos szar labdákat adogatott, csak úgy mint Xhaka, OX, Bellerin és úgy nettó az egész csapat. Ismétlem magam: ez úgy el lett b*szva, ahogy azt el lehet.
 
Profil
Üzenet
cyrus77 véleménye:
2017-08-20 07:42
Nem szídom Özilt (úgy értem nem őt okolom vagy pécéztem most ki), de rettentő gyenge és 1 db hasznos megmozdulása nem volt (most sem). Ahogy írtad OX-hoz hasonlóan, hozzá is közel mentek 2x amire bevágta a durcát és tárogatta a karjait, mint ha alanyi jogon járna a szabad. Hát most marinnernél nem járt..egyébként szavaiddal élve szídták Xhakat is (jogosan mert értelmes passza neki se volt), de ahogy írtam chaten is meccs közben, társa nem volt a kp.-n, amit Te is észre vettél S Saint Bellerinnel és Özillel kapcsolatban, az igaz Ramseyre is, csak ő pont, hogy sokkal feljebb volt állandóan mint pl. Özil (ugye írtad h Özil gyakrabban lépett vissza, mint pl. Hector.) Az is vicces, hogy Laca osztogatta a labdákat nem Özil és nem is Xhaka..pedig Lacazette személyében lenne most kinek, ilyen csatárra vágytunk..és Welbecknek osztogatták is, csak hát...tudjuk milyen eredménnyel. Amúgy meg fölösleges nekünk egyesével végig menni mindenkin, mert ez úgy el lett b*szva, ahogy azt el lehet. Ezt Wengernek kéne, csak félő, hogy 1-2 meccs múlva ugyan ilyen hányadék játékkal rukkolunk elő, úgy hogy lenyilatkozta (gondolom) meccs után, hogy a köv. meccsre fókuszálunk meg tanulnunk kell a hibáinkból..:D
 
Profil
Üzenet
SSaint véleménye:
2017-08-20 07:00
Welbeck tanári módon hagyott ki mindent. Azt hogy Bellerin mit keresett a baloldali csatár poszton számomra értheetlen. sokszor előrébb játszott mint Lacasette. Vagy ez lett volna az az új felállás, ami úgy megzavarja az ellenfelet, hogy az csak na... Xhaka és Ramsey tökéletes nullát alkotott. Szidjátok özilt de ha visszanézitek sokszor ő ment vissza zavarni az ellenfél ellentámadásainál bellerin majd később kola helyén. igaz nem ért semmit mert szerelni nem tudott de ott lassította kicsit a játékot. Cech régen az ilyen labdákat amiből a gól lett simán megfogta. Monreal ismételten bizonyította hogy beadni absolute nem tud. Azt hittem végre leszokott róla de sajnos ma megint erőltette. Mustafi meg... inkább nem illetem jelzőkkel. A gól előtt fel sem tünt hogy a pályán van. ott is csak hátrált mint szűz lány a részeg pap elől, de csak megadta magát.Ox meg magára vállalta a csapat megmentője szerepet és mindent elönzőzött. szerencsére voltak jobb felfutásai is. Amugy meg azt nem értettem, hogy mikor kicsit megráncigálták megállt mert azt remélte a bíró befujja, de természetesen nem igy történt és ezekből kaptuk a kontrákat. utánna loholhatott vissza. Az hogy 3 tizenegyesből nem adott meg a köcsög 1et sem /igaz nem nagyon reklamáltak egyiknél sem a fiuk, mintha a cipzáros azt ondta volna nekik bármi van higyj a bíronak és ne reklamálj. Aki természetesen vérszemet kapott hogy ugy fújja a sípot mint a kisdobos május elsején. össze vissza. / de történt egy kis taktikai csoda is cipzárostol ami hihetetlen huzás volt tőle: a 70 perc előtt cserélt egyet /ami nem kikényszerített, sérülés miatt volt./ Kola is kicsit beszürkült ebeb a gyenge csapatba. félek 3-4 ilyen meccs és elmegy az egésztől a kedve majd hozza az éppen átlagot, amit kötelező. A nagy kérdés, ha még itt van Sanches, Perez akkor miért nem játszanak? Azt hogy ramsey 4éve még a csapatban van az számomra felfoghatathlan. Igaz én hihetetlen útálom miotacsak itt van.
 
Profil
Üzenet
cyrus77 véleménye:
2017-08-20 06:26
Nyugi, ez egy nyomorúságos meccs volt, még nyomorultabb játékvezetéssel (nem szeretek bírózni, de ez tényleg 1 kalap szar volt marinnertől),de szégyen-nem szégyen, de ha 11esekkel is, megkellett volna ezt nyerni. Nem akarom Danny nyakába varrni, de amiket és amennyit kihagyott az nem fér bele ilyen szinten...továbbá felmerül bennem pár kérdés (persze ki vagyok én 24 évesen, mikor Wenger 20 éve vezeti az Arsenalt, de...) nem tetszett látni már a Leicester ellen is, hogy Bellerin nem bal oldalra való? Hogy Kola és Monreal nem belső védő? Vagy nincs oda játékosunk? Őőő nyár van, lehetne igazolni..de biztos nincs kvaliti pléjer a piacon..:D:D:D:D Persze "tudnak" ezek ott játszani..ja..tudnak :D Oké hogy nincs Kosci, DE..akkor miért adtuk el Paulistát? Vagy hol volt Holding és/vagy Chambers? Merte? Sérültek? (xdddddd nevetni tudok már csak ezeken a sérüléseken is). Elvileg hoztunk valami überfasza specialistát..látom az eredményét..na meg valami sportigazgatóra is rábólintott Wenger..hát sok mindenki nem érkezett azóta. :D Persze Debu meg Jenki még mindig itt van :D :D :D Nem szoktam Özilt szídni, de ebben a rendszerben akkora nulla, mint a matek érettségim volt anno..de persze állandó kezdő. Sancheznek fáj még a pocikája? Vagy mikor lesz hajlandó felvenni a mezt? Vagy már nem akarja? Akkor adjuk már el könyörgöm és hozzunk helyette 2 valamire való játékost :D Jó persze tudom ez nem a fifa nem így megy...nálunk valahogy semmi nem úgy megy, ahogy bármelyik másik klubnál..:D Ez csak 1 meccs volt persze..csak az a baj, hogy még lesz néhány ilyen, mint minden évben, pont annyi, hogy elússzon a bajnokság.
 
Profil
Üzenet
Juust véleménye:
2017-08-19 23:27
ne veszekedjet3k egy kurva kl8bnqk szrukolunk

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (113 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 62
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design