Perez, Wilshere, Oxlade-Chamberlain
2017-08-16 17:40 | Írta: tökágyús | Kategória: Interjúk

Arsene Wenger a Premier League második fordulója előtt adott interjút néhány játékosával kapcsolatban.

 

Lucas Perezről:

Wenger nyitva hagyta az ajtókat a spanyol támadó előtt, ezt pedig a Stoke elleni Premier League meccs előtt meg is erősítette.

"Lucas előtt nyitva állnak az ajtók. Lehetősége van távozni, hiszen rengeteg csatárunk van. Ha talál egy jó lehetőséget, mindenben segítek majd neki."

 

Jack Wilshere jövőjéről:

"Jó, hogy Jack ismét köztünk van és elérhető. Elsősorban mérkőzésekre van szüksége, valószínűleg hétfőn este is pályára lép majd (U23)."

"Összességében fontos, hogy ne erőltessük, lépésről lépsre nyerje vissza az erejét. Ez már nincsen messze."

"Jelen pillanatban az Arsenalnál van a jövője. Azt tervezem, hogy itt legyen velünk az egész szezonban, a szezon végén pedig újra megnézzük majd a helyzetét."

 

Az Alex Oxlade-Chamberlain körüli pletykákról:

A francia edző beszélt arról is, hogy Chamberlain marad, a Chelsea állítólagos, 35 millió fontos ajánlata ellenére is.

"Marad a klubnál. Hogy miért? Mert személyesen is nagyon nagyra tartom és egy olyan játékos, aki nagyon jó úton jár a fejlődésben."

"Előző szezonban nagyon nagy hatással volt rám, azt szeretném, ha hosszú ideig a klubnál maradna."

"Biztos vagyok benne, hogy egyike lesz azon angol játékosoknak, aki után mindenki érdeklődik majd a következő néhány szezon után."

 

forrás: skysports.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2017-08-20 12:17
Ja SAF meg is fenyegette volta volna a bíró édes anyját de fél FA MU kötödésü és amugy is egy gengszter . Mou mögött ott ehy tulajdonos aki ha kell oda vág . Leforditva sport diplomácia nálunk jelenleg ott tart hogy pl Wenger csak rosszul néz egy ilyen FA álltwl.küdött bu.ira csufoljuk bírónak esetleg még szóvá is teszi mekkora egy balbasz alsó hangon 3 mérközés.. Mig egy Fabregas fizikálisan inzultál 1 et 1 mérközés . No.comment . Minket lehet rúg i csipni harapni max 10-re sárga . De mi ha reklamárunk vissza.rúgunk rögtön sárga ,piros lap. Emlékszünk még.Giroud kiállitásra ? Le se.fejelte a.gyereket de piros vagy meglökte a másikat d Szintén piros. Közve Costa éveken keresztül terrorba tartotta a pl et hányszor állították ki ? Érzékeltessem.Kosit felrugta inzultálta semmi Gabriel oda ment megfogta a nyakát és bele ment a verbális harcba erre 2 srága ,na de hol van a kiváltó ok .Született rendes itélet ? Szoval a kulcs sport diplómácia . Wenger mondhat bármit max eltiltják . Szeme mindenkinek van látjuk.mi magunktól is .
 
Profil
Üzenet
Sunzara véleménye:
2017-08-20 10:12
Üdv. Nos a játékvezetői tevékenység igen emlékezetes marad. Ez pedig nagyban befolyásolta a mérkőzés végkimenetelét. Ezt a Marriner gyereket agyon kellett volna csapni. Persze nem akarom a nyakába varrni, hiszen rengeteg volt nálunk az egyéni hiba. A gyönyörű statisztika ellenére nagyon gyengén játszott némelyik játékosunk. Nálam a legfájóbb Welbeck volt. Sok helyzetet kihagyott. Önző hozzáállásával sikerült egy 100%-os ziccert is kihagynia, pedig csak középre kellett volna passzolnia az érkező Lacazette-nek. Monreal szépen lemaradt Jesé-ről. Nem volt az olyan "hű de klasszis gól". Xhaka-nak nem ez volt élete legjobb meccse. Özil, akit szinte észre sem lehetett venni a pályán..bizonytalanul játszott. Persze voltak pozitívak emberkék is mint pl Lacazette :) Egy állat. Hihetetlen jó képességekkel van megáldva. És egy ilyen jó képességekkel megáldott játékost rendre segíteni kellene, kiszolgálni. Akitől szívesen megválnék régóta az Monreal. Meg persze a többi hasztalan kispados: Jenkinson, Gibbs, Debuchy, Perez. Kolasinac mellé Marcel Schmelzert. Xhaka mellé (Coq-Elneny párosból eladni valakit!) Marcos Llorente-re, vagy Danilo Pereira-ra gondoltam. Meg persze, ha már adott a lehetőség, akkor éljünk vele. Draxlert azonnal elhozni.
 
Profil
Üzenet
sinnfein véleménye:
2017-08-20 10:05
SSaint: ezért tiszteltem SAF-ot mert nála nem merte egyetlen bíró sem ezt megcsinálni...Mou és Klopp is látványosan reklamálna, már csak azért is, mert a következőnél még ha véleményes is, de javukra ítélne a bíró. Sajnos a Bundesliga előrébb jár a PL-nél mert ott már alkalmazzák a videobírót és láthattuk is, hogy milyen jól bevált...tegnap nekünk is elkellet volna a videobíró ha már a játékvezető és a segítői nem álltak a helyzet magaslatán.
 
Profil
Üzenet
SSaint véleménye:
2017-08-20 09:46
a tegnapi meccs elvette a kedvem a mai naptól is. már 2 sört betoltam és még 10 óra sincs... mi lesz estig. remélem nem kerülök net közelbe este :) mert abból nagy anyázás lesz
 
Profil
Üzenet
SSaint véleménye:
2017-08-20 09:44
emlékszem annak idején egy egy vehemensebb edző majd letépte a bírók fejét egy egy ilyen eset után a mérkőzés utáni interjuban is megmondta a véleményét, majd 1-2 ilyen kirohanás után láss csodát a csapatának kezdtek fújni a bírók. /lásd pl murinnyó/ wenger meg bámul maga elé mint egy debil. aztán úriemberkén emlékezik meg egy nagyon kisbetűs részben a bírói tevékenységről elbagatelizálva azt. Most jön majd az : élesek voltunk, nálunk volt a labda, mi domináltunk, de a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat a "gyengébb" csapat nyert ez is mutatja milyen erős az angol pl blabblabbla... tanulnunk kell ezekből a hibákból blablbbabla... előre kell néznünk sok meccs van még hátra.. blablabbla... mindenkinél vannak hullámvölgyek nem szeretnék kiemelni senkit blabbalbbla... kb ennyi lesz a nyilatkozat
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2017-08-20 09:36
Nem tudom , most mindenkinek meg van a bűnbakja közbe meg végig domináltuk a mérközést . Ha nincs egy ennyire balfasz bírói vezetés szerintem be is húztuk volna .A bekapott gól is gyönyörü találat volt . Nehéz mérközés volt ,szerintem a Brittaniában mások is fognak pontokat hullajtani . Az össz képet majd jövő tavasszal fogjuk látni . Tegnap a srácok veszélyesen játszottak ,hajtottak az eredménytől függetlenül tetszett amit láttam . Oxi , Ramsey ,Xhaka ,Bellerin ,Özil tengely igenis jól muzsikál . Persze hibákat lehet találni mindig de nincs hibátlan mérkőzés . Tegnap 3 11 esből 0-át kaptunk meg és szerintem egy érvényes gólunkat is érvénytelenitették . Igy azért nehéz . Mindenkinek szíve rajta de én mérges vagyok és sajnálom a srácokat mert tegnap kivettek a zsebünkből 3 pontot . És leszarom személy szerint ki hol hibázott mert ez a játék része egy gyöztes 5 foros gyözelemnél is lehet hibákat találni , de ami jár az jár de ugy látszik ,hogy egy Arsenal játékosnak nem törik el a lábát ,vagy egy bárdal nem kapják le a fejét nem fogják büntetni a védkest, kéz használata is engedéyezett ellenünk . Röviden elmehetnek ezek a fa.zkalapok a tenyeres talpas tripperes pi.sáju szopos ku.va édes anyukkájukba ,bár ezeket nem létezik ,hogy anya szülte .

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (113 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 16
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design