Wenger a csapat sérültjeről
2017-07-31 13:08 | Írta: GoldHand | Kategória: Interjúk

Arséne Wenger adott tájékoztatást a csapat sérültjeiről a Sevilla elleni mérkőzést követően. A francia menedzser beszélt többek között Gibbsről, Coquelinről, és Mustafiról is.

Francis Coquelinről:

„Holnap még lesz egy vizsgálata, de úgy vélem vasárnap még nem játszhat a Chelsea ellen. Nem komoly a sérülése, egy kisebb boka problémáról van szó.”

Gibbsről:

„Beteg volt a hétévégén. Hétközben a Boreham Wood ellen kellett volna játszani, de nem tudta vállalni a játékot. Egyenlőre nem bevethető.”

Mustafi tényleg kihagyja még a Leicester elleni szezonnyitót is ?

„Nem tudom még. Meglátjuk. Még lesz egy pár teszt a héten, meglátjuk hogy teljesít.”

Arról hogy Lucas Perez bevethető-e?

„Jelenleg sérült.” Amit elmondhatok, hogy a csapattal kezdi meg a következő szezont.”

 

Az Arsenal csapata vasárnap a Chelsea elleni játssza az angol-szuperkupa döntőt.

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Bárki véleménye:
2017-08-01 17:34
Miben kellene Wengernek megújulni ?? Tíz évig kiárusítás volt a csapatnál !! Sorozatosan pluszosan zárta a csapat az áttigazolási szezont ! Milyen erős keretröl lehet itt beszélni ??? Aki erős keretet vél felfedezni az Arsenal csapatában az vajmi keveset ért a focihoz vagy más csapatokat nem néz meg!! Az arsenalban jelenleg a kiárusítás maradéka egy-kettő fiatal valamint a nálunk világsztár szancsez , és őzike alkotja a csapatot!! Szóval először is a csapatot kellene megújítani ,hogy versenyképes legyen !! Itt csak az nem lett eladva akit nem vittek ,ezért felesleges kérdés /miért nem adják el a hulladékot?/ mert nem viszik meg akkor ki játszana mert zseton vissza fordítva nincs !! Wenger helyet sztár mindent megváltó edző nem fog érkezni ,mert senki nem vállalja be ezt a klub politikát. Azt hogy egyáltalán ilyen sok éven át a top 4-be jártunk azt Wenger tudásának munkájának tudható be ! Szóval először a klubnak ,játékos állománynak kellene megújulni és utánna kérhetnénk számon Wengert.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2017-08-01 17:06
Az utolsó 10 évünk arról szol hogyan tudjuk eltüneteni azt fort amiben a riválisaink vannak amiböl pedig csak több lett . Mi meg Bajnoki címeket követelünk .
 
Profil
Üzenet
Lefty véleménye:
2017-08-01 16:59
Mint mondtam Wengerrel a megújulás teljes hiánya a baj, amúgy én nem utálom meg nem is szidom, de valami már megszakadt nála. Az, hogy a többi csapat mennyi edzőt fogyaszt el meg egyáltalán nem érdekel. Szerintem ők se jókedvükből csinálják ezt, hanem, mert az elődje nem tudott semmit csinálni. Pellegrini is hozta a bajnokságot, utolsó évében meg már amit leművelt a cityvel megértem, hogy elzavarták. Lajos is kapott 2 évet semmi. Oké nem mondom, hogy jó dolog 2-3 évente edzőt váltani, de ha valami nem megy akkor nem kell erőltetni. Az igazolási összegekkel nyilván én se értek egyet, de hogy egy csapat mennyi edzőt vált az nálam azt bizonyítja, hogy feljebb akarnak lépni egy szinttel még ha nem is sikerül nekik. Murinnyó meg guardiola a két leggyűlöltebb edző számomra és annak drukkolok, hogy sikertelenek legyenek, de sajnos az az érzésem idén már komolyan számolni kell a csapataikkal.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2017-08-01 16:51
Biztos ,hogy létezni fog ezt senki nem vitatja . Csak most ,hogy Wenger épitette le a klubot , hát könyörgöm egy edzöröl beszélünk akit simán le lehetne cserélni meg eggyálltaltalán ezt hogy na mindegy !!! Annyira oda vagytok ettöl a kerettöl ,hogy mennyire erös mennyire jó de minden szezonban minden átigazolis idöszakban csak az jön belöletek, ki mennyire szar és ezt meg azt kéne megvenni , Szar Giroud Ramsey , Özil , Oxi Monreal , Coq , Alexis , ..stb Meg a riválisok hogy erösitnek csak meg kell nézni ..stb Jamcsa meg Krilin szinten vagyunk !!!! És valóban az elmult években MU, Chelsea , City teljesen más ligában játszik mint mi. Na most 2013 ra vissza térve pont pár órája írtam le hogy tulajdonképpen mi változott azóta semmi annyi hogy ami akkor 15-20 millióba került most 40-50 . Szerintem pont hogy ti vagytok leragadva a multban mert oylan elvárásaitok vannak amihez nincs meg a kellő hátterünk . Lehet valóban erösödtünk 2013 óta de a riválisaink nem erösdtek ??? könyörgöm ott tartunk ,hogy Guardiola csak védelembe a padra 50 milliokért vesz játékost :D Közben egy everton 100 milliokért erösit . Nem vesszük figyelembe mi van körülöttünk csak azt nézzük mi volt nálunk mondjuk 2010 ben és mi van ma magunkhoz mérjük magunkat . Amugy is Erröl a szuper jó keretröl még csak annyit ha vissza megyek a 2000 évek elejére a mostani keretböl ki férne be abba a csapatba , komoly kérdés és csak az válaszoljon aki még látta öket játszni . Ti annyira biztosak vagytok abban ,hogy mással több esélyünk de meg kell nézni MU-t vagy a Poolt egyszer leadták és azóta ?Mu-nál 400 millo font és 2 sztár edző is kevés volt hogy vissza kerüljenek pedig most jottek ugymond top felhypolt edzök az Angol bajnoksába és hol tartanak mit értek el ??? A lesajnált Pellegrini meg Manchini szinte ezzel a kerettel végig pofozta az egész PL-et a nagy Guardióla meg csak bilukszol a partvonal mellett pedig még el se telt 20 év de Mou ugyan ez már azt várom mikor kezd el egyszer sírni egy zakó után vagy 10 kilót fogyott a pali és végül Kloopot se hagyjuk ki mert ha jól megnézzük Rogersnak a cípöjét nem viheti az eddigi produktum alapján és ez nem csak az én megitélésem ezek tények . Hiába jöttek ide nagyon látszik hogy a PL teljesen más szint és nem bírják megugrani pedig aztán nekik minden évben oda dugják a tiszta üres papírost . Ne értsetek féle elismerem hogy az öregnek is vannak hibái még azt is elfogadom , hogy sokan nem vele képzelik el a jövöt de azt hogy sokan ugy beszélnek róla mint elsöszámu kerékkötő hát azt nem tudom mire vélni. Szerintem a klub semilyen téren nem készült fel semilyen terve nincs az öreg potlására és alapba azt gondolom teljesen foglamatlan a vezetésünk 2006 óta , ha majd látok valami elképzelést hogyan akarnak minket kimozditani ebböl az állapotbol ahol a klub jelenleg van . Biztos vagyok benne hogy én is azt mondanám na eljött az idö probáljunk meg valamit de ennek egyenlőre semmi jele és ezért mondom azt hogy Wenger nagyon jó hogy még van .
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2017-08-01 16:48
Mindent megtettünk, kár, hogy még így is 10 ponttal lemaradtunk tőlük. Lehet nem kellett volna S'otonoktól 4-0-ra kikapni. Január elejétől március elejéig 3 PL-meccset nyertünk meg a 9-ből 2016-ban. Szégyen. Özilt és Sanchet veszed elő, holott ők a csapat legjobb játékosai, tetszik vagy sem. Wengernek kéne kezelni az öltözői feszkókat, neki kéne kihozni a max.ot a játékosokból, nem? Illetve, hogy melyik edző alkot mostanság a PL-bem? Klopp és Pochettino szerényebb kerettel és költségvetéssel végzett tavaly előttünk, Conténak pedig 1 PL-szezon-1 bajnoki cím a mérlege.
 
Profil
Üzenet
Lefty véleménye:
2017-08-01 16:41
Igen, de ha tavaly lelketlen Özilekkel meg öltözőromboló Sanchezekkel ezt csináltuk a kiskedvenc fékekről ne is beszéljünk, akkor ez idén miben fog változni? Ha jól tudom még mindig itt vannak a csapatnál és rájuk építünk. Egy Kolasinac meg Lacazette nem elég egyszerűen, hogy kompenzálja a többi hiányosságot. Ők pluszba jöttek hiányposztra, de még bőven van amit pótolni kell minőséggel nem pedig foltozgatni. Védelem + kp-ra gondolok.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (66 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 15
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design