Wenger a csapat sérültjeről
2017-07-31 13:08 | Írta: GoldHand | Kategória: Interjúk

Arséne Wenger adott tájékoztatást a csapat sérültjeiről a Sevilla elleni mérkőzést követően. A francia menedzser beszélt többek között Gibbsről, Coquelinről, és Mustafiról is.

Francis Coquelinről:

„Holnap még lesz egy vizsgálata, de úgy vélem vasárnap még nem játszhat a Chelsea ellen. Nem komoly a sérülése, egy kisebb boka problémáról van szó.”

Gibbsről:

„Beteg volt a hétévégén. Hétközben a Boreham Wood ellen kellett volna játszani, de nem tudta vállalni a játékot. Egyenlőre nem bevethető.”

Mustafi tényleg kihagyja még a Leicester elleni szezonnyitót is ?

„Nem tudom még. Meglátjuk. Még lesz egy pár teszt a héten, meglátjuk hogy teljesít.”

Arról hogy Lucas Perez bevethető-e?

„Jelenleg sérült.” Amit elmondhatok, hogy a csapattal kezdi meg a következő szezont.”

 

Az Arsenal csapata vasárnap a Chelsea elleni játssza az angol-szuperkupa döntőt.

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
tomko véleménye:
2017-08-01 21:35
Régebben készítettem egy összehasonlítást a csapat értéke/elért helyezés tekintetében. Wenger semmi kiugrót nem csinált sőt a csapat értékét figyelembe véve legalább egyszer nyerni kellet volna bajnokságot. Nem jött össze. Szóval ne emeljük már fel az egekig mert a kötelezőket hozta. Itt egyesek bedőlnek a Wenger marketingnek. Az,hogy a klubnak ez megfelel mert egyesek zsebei tömve vannak Wengerrel együtt, felháborító. Sokszor nem rajtunk múlt a 4. hely hanem az utolsó pillanatokban előztünk egy sokkal értékesebb csapattal. Maga a taktikai felkészültséget már nem is feszegetem. Merek fogadni,hogy Laca szélső lesz.
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2017-08-01 19:07
Tavaly a Liverpool és a Spurs is kevesebbet költött, mint mi, mégis előrébb végeztek. Elég gáz, hogy mindig ezzel "fedezik" Wengert. Sőt a Spurs idén még hozzá sem szagolt a kerethez, mégis lefogadom, hogy kikapnánk tőlük. Mikor vertük meg őket utoljára bajnokin? Nem is emlékszem rá... Ennyit számít egy Pochettino.
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2017-08-01 19:03
Hát érdekes, hogy egyesek ennyire ledegradálják a keretünket. Én nem értem, mit akarnak páran. A Chelsea Cahilekkel, Mosesekkel, Maticokkal, Pedrokkal lett bajnok, és még, hogy a mi játékosaink kanyarban sincsenek hozzájuk? Hát nem tudom, de ha páran ennyire elvakult Wenger-fanok, és semmibe veszik a pl. Transfermarkt által elég magasan jegyzett játékosokat, akkor én itt ebből a beszélgetésből kiszálltam.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2017-08-01 18:45
Nem tudom MU is posztra igazolt , és a Chelsea is bár szerintem is Morata nem tudja potolni Costát de Bakoyoko a jövö, belöle szerintem posztja uj csillaga lehet . City meg Guardióla ennyi pénzböl nem tudja megszervezni a védelmét ássák el magukat . Nálunk szerintem Laca nagy fogás és elöl jok lehetünk ,közvetlen a védelmet se féltem viszont a belsö középpályán féltem a csapatot . Szerintem az uj fellállás azt takarja hogy a középpályát erösitsük meg és megköveteli hogy mindenki csináljon mindet ez rendbe is van mert alapba védekezésünk kis csapatok ellen már megy a letámadás és ha jön valami nagy vad a kontrákra alapozunk . Mikor a középpáylát nem bírjuk átjátszani most már van Xhaka , Mustafi ujra Merte átíveljük és Alexis , Laca , Özil tud érkezni rá . Viszont attól félek ha letámadnak minket a labda kihozatalok akadozni fognak . Santi nem tudom mikor lesz bevethető és idö kell majd neki mire formába lendül Jaket nem tudom mennyire meri majd felépiteni a szezonra az öreg szerintem idén már nem meri megkockáztani max epizodista lehet . Lemár jó megoldásnak tünik hogy áthidaljuk a problémát de még mindig pici az esélyünk rá szerintem . Vannak még más megoldások de azok már nem olyan minöségüek . Azt mondom ha Lemár még becsuszik szeptemberig hosszutávon versenyképesek tudunk lenni de csak akkor ha nem esik szét az öltöző mint tavaly és a fiuk kitudnak zárni mindent .
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2017-08-01 18:25
Jim pont erröl beszélek ,hogy 1 azért ez a gárda nem olyan acél mint pl Denisék voltak 2 pedig az is meg kell nézni hogy a riválisok hogy feljöttek a nyakunkra ma egy Everton , Tottenham , de egy Soton is megengedhet magán olyan keretet ahol válogatottak rugják a bört és minösgébe már nincs akkora különbség . A kimagasló focistákat meg nem bírunk igazolni max szököévente egyszer . Nincs ma már 4 -5 évünk csapattot épiteni mert a mai profi futbalista türelmetlen neki rögötön sok pénz és kupa kell . Anno szerintem Denisék idelyében meg tudtuk azt tenni ,hogy a világ legjobb futbalistáiból 4-5 nálunk volt és a legnagyobb tehetségek közül is tudunk hozni nem 1 -es és nem is 2-öt . Hülye példa de ha mondjuk Neymár 10-15 évvel elöbb született volna nagy esélyünk lett volna rá hogy rácsapunk mig most még viccnek is rossz kb ezt gondolhatta volna ha ezt bedobják neki . Anno a világbajnok farncia válogatott fele megfordult nálunk , vagy világbajnok brazil szürt nálunk . A világ legjobb támadóközéppályása szerintem a miénk volt akkoriban . Viéra a Milánból az Ajax helyett hozzánk jött pedig akkor az Ajax olyan bolt mint most a Barca na pl ök is elkezdtek üzletelgetni és most hol vannak . Lényeg sorolhatnám a külömbségeket mi volt akkor és mi van most de a lényeg ma már ilyet nem bírunk összehozn . Mert az iylen játékosok ma már mennek Barcán és Madridon kivül a PSG be Bayernbe , Citybe , Chelseabe, Mu ba , és miért ? Egy faszkalap amcsi miatt aki közvetlen kiveszi a pénzt és másba fekteti bele . Ha az öreg ma is ilyen futbalistákkal dolgozhatna eggyüt állitom neked Ferginek nem lett volna ilyen erös az utolsó 10 éve . Multkor kiraktak egy blogon egy táblázatot az inflációt követve a legdrább játékosokról visszamenöleg nem tudom hány éve ,hogy ma kb mennyi is lenne az annyi azt hiszem top 50 vagy 100 á nem tudom már de a lényeg kb volt benne 5 Arsenal játékos és a zelsö a 14 helyet foglalta el és mondanom se kell az elsö helyek felváltva Real, MU, Barca, Chelsea , City játékosok voltak teljesen más szintet képviselnek ezek a csappatok az elmult lassan már több mint 10 évben . Ez pedig kegyetlenül kijön. Csodák pedig nincsenek mert ha engem kérdeztek a Rókák bajnoki címe akkor média fogás volt hogy beférne a világ 10 legjobb trükkje közé . Arrol meg nem is kell beszélni hogy ha sokáig tolod ezt a média lufit elöbb utobb kiváltságokra teszel szert mert ha nyersz ha veszitesz pénzt hozol konyhára . Real , Barca , City , MU , Chelsea , Bayern ök mindig 12 vannak a pályán .
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2017-08-01 18:08
Jimcer: +1

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (66 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 23
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design