Jens Lehmann visszatér az Arsenalhoz - Hivatalos
2017-07-06 11:41 | Írta: GoldHand | Kategória: Interjúk

Jens Lehmann maga erősített meg hogy, hogy hosszú idő után újra csatlakozik az Arsenal csapatához. Ezúttal viszont már nem játékosként, hanem az edzői stáb tagjaként tölt be szerepet a korábbi német válogatott kapus.

 

Lehmann 2003 Júliusában csatlakozott az Arsenalhoz, ahol több mint 200 mérkőzésen szerepelt, tagja volt a 2003-2004-es veretlen csapatnak is. 2011-ben az Arsenalt sújtó sérüléshullám miatt ( amikor is egyik kapus sem volt bevehető ) - újból visszatért, sőt bajnoki mérkőzésen védett is.

„Igazak a hírek, valóban visszatérek az Arsenalhoz” – kommentálta a 61-szeres válogatott kapus.

Forrás: theguardian.com

 

 


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
tomko véleménye:
2017-07-09 17:22
Nem biztos,hogy Özil kivállása is nagy törés lenne.Lehet,hogy Ox megkapná a helyét középen és bizonyíthatna. De ha megy mindkettő ( Alexis,Özil )akkor bizony kell még játékos. Persze az igazi erősítés az lenne ha mindenki marad de ez nem fog bekövetkezni. Egy új Arsenalt fogunk látni szerintem. Valószínűleg folytatjuk a 3-4-3 taktikát.
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2017-07-09 17:11
Nekem úgy tűnik, hogy Wenger már legalább két hónapja tudja, hogy Szancsó (és Özil és valószínűleg Bell is) lép, -- ezért volt ez a nagy szellemjárás júniusban Frank honban s mert az eladási árakat is bekalkulálta. Ment a parasztvakítás, hogy kinyomnak 150 misit az újakra, -- de minden jámbor bérletvásárló úgy gondolta (mert ezt sugallták nekik), hogy ez a pénz Szancsó és Özil ittmaradása mellett, emelt fizujuk mellett értendő. Ha-ha-ha... LaCa megvásárlása rendben, de felső hangon is csak félsiker, mert igencsak szétesik a csapatszerkezet: ide most már kéne Lemar és Mbappé (az én izlésemnek megfelelően Goretzka és Sané) is, ami ugye sehogy sem fog menni. A legnagyobb baj azonban, hogy a csapatot ez a több hónapos szappanopera mentálisan nagyon lerongyolta, aminek mind a mai napig élnek a kihatásai -- gondoljatok csak Ox és Jack és Elneny (és hadd ne soroljam) sértettségére az elhanyagoltságuk, jövőjük bizonytalansága miatt. Úgy gondolom, a szezont egy megnyekkent csapattal fogjuk kezdeni, mert Wenger már megint nem azzal foglalkozott, ami a dolga lett volna, hanem önös vágyálmait hajkurászta. A hoppmesterek (Szancsó meg Özil) nélkül hogy fog kinézni a csapatszerkezet? Tudja valaki? És mikor gyakorolják be a taktikai elemeket és kinek az irányítása alatt? Egyébként meg nem úgy működnek a dolgok, hogy jön egy srác Lyonból, egy másik Monacoból, ma felveszik a mezt és holnaptól már szakmányban verik a gólokat. Új szerkezetet kell formálni az új csillagokra -- már ha tényleg csillagoknak bizonyulnak. A távozókat jómagam nem ekézném olyan alpári módon, ahogy egyikünk-másikunk teszi. Minarik Edék már nem léteznek a gyep közelében; akik pályára lépnek, azok mind zsoldosok (lásd a zsold etimológiáját). Ez nem is baj: megveszem, használom, eladom. A menedzserek dolga, hogy sportszakmai és közgazdasági módszerekkel, valamint empátiára épülő és építő lelki dresszúrával ide-édesgessék és megtartsák a krémet. A nagy sport-hűségek mögött mindig nagy edzők, nagy szakvezetők állnak.
 
Profil
Üzenet
tomko véleménye:
2017-07-09 17:04
Sanyika menni fog 100%. Tipikus RvP sztori. Ezt a helyezést nélküle is hoztuk volna. Nem nagy szám csak mi adtunk neki lehetőséget,hogy úgy érezze. Ha hozunk egy Mahrez/Lehmar párost vagy csak az egyiket, sokkal kiegyensúlyozottabb lesz a csapat. Egy jó középpályás kell még...vannak hírek Brozovic megszerzéséről.
 
Profil
Üzenet
gsc véleménye:
2017-07-09 16:01
Azért azt "jó" látni, hogy többen mennyit tudnak az öltözöben történtekről. Amennyiben igaz is volna, teljes mértékben Wenger a hibás hogy ezt nem tudta kezelni (egyel több ok, hogy miért nem kellene már a padon ülnie)! Esetleg inkább érdemes volna visszetekinteni, hogy a vezetők mennyire managelték jól az elmúlt 10 évben az igazolásokat, és a szerződés hosszabításokat... Melyik évet kezdtük úgy, hogy azt mondhatjuk ez igen, most megtettünk mindent a piacon! Hányszor dőlhettünk hátra, hogy ez most egy tökös igazolás volt??? Miért nem lehet a szerződéseket időben meghosszabítani? Ha már az illető lépni akar legalább anyagilag ne járjunk rosszul? Azt hogy a sajtóban megjelenteket valaki készpénznek vegye annak szerintem nem volt internete az elmúlt 10-15 évben. Nem számít a hír értéke, igazságtartalma, csak a megefelelő mennyiségű klikk! Azért én remélem, hogy Sanchez marad. Elég nagyvonalúnak tűnik az az észrevétel, hogy nem hiányozna annyira...
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2017-07-09 15:57
Abba gondoljatok bele még van 1 éves szerzödése ,a csapat engedélye nél ,hogy tudott volna megegyezzni a feltételekben . A heti400 meg egy vicc . Ha bármelyik klub megadja neki elmegyek papnak .
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2017-07-09 15:51
Bellerinnek 5 éves szerzödése van szembe Alexissel aki aktív tárgyalásokat ,folytat a klubbal , ne legyetek már gyerekek és foglyátok már fel ,hogy ilyenkor az a legjobb ,hogy nem nyilatkozik a dologgal kapcsolatban . Egyszerüen nem teheti meg még a tárgyalások tartanak . Julius 13-ig szabadságon van az elmult éveket végig focizta ,ugye nem gondolja senki hogy most majd rohan vissza Londonba ,hogy aláírjon . Most megint pár bulvár a hasára ütött leírt pár hülyeséget és,megint , pánikolunk . Bírjátok már ki ezt a pár napot . Azzal tesztek magatoknak a legjobbat ,menjetek el strandra ,haverokkal sörözni és hagyjátok az ilyen kamu portálokat meg megélhetési riportereket akik pár like, meg követöért még Elvist ls feltámasztaná ha már nem lenne lerágot csont mert elöttük vagy 1000-en megtették. Chile ,Portugál források ja meg Angol források Metro meg Daymail kb mint itthon a Bors meg Blikk .

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (88 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 13
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design