Mérkőzés utáni interjú
2017-05-17 10:09 | Írta: arsenal1995 | Kategória: Interjúk
Arséne Wengernek és mindenki másnak türelmesen kellett várnia kedd este, hogy csapata feltörje a Sunderland védekezését.

Végül Alexis megszerezte szezonbeli 22. és 23. bajnoki gólját, amellyel biztosította a győzelmet és a harcot a legjobb négyes helyezésért.

A mérkőzésről...

"Ezt a mérkőzést mindenképpen meg kellett nyernünk. Meg is tettük, 72 pontunk van, és most arra kell koncentrálnunk, hogy 75-öt szerezzünk. Három-négy hete ez még nem tűnt valószínűnek, de türelmesnek kell maradnunk, mert vasárnap, szerda, szombat, kedd ritmusban jöttek a mérkőzések, két nehéz idegenbeli találkozóval. Egy kis időbe telt, amíg elkaptuk a ritmust. A második félidőben, az utolsó 25-30 percben végül csak sikerült."

Arról, hogy a játékosokban most benne volt, hogy most igazán teljesíteniük kell...

"Több mérkőzést nyertünk már, mint tvaly, mert már most eggyel több pontunk van, mint tavaly. Idegenben volt egy nagyon nehéz időszakunk. Hazai pályán elég jók az eredményeink, ha megnézik. Három idegenbeli mérkőzést is elvesztettünk mostanság, amit nem szabadott volna, a West Brom ellenit a válogatott szünet előtt, majd a Crystal Palace ellenit azt követően. Összességében úgy gondolom, hogy az idegenbeli mérkőzéseink miatt nem voltunk harcban a bajnoki címért. A hazai mérlegünk jó."

Arról, hogy a City és az Everton elleni vereségek jelentették a fordulópontot...

"Azt mondanám, igen, mert mindkét mérkőzésen 1-0-ra vezettünk, és a második félidőben kikaptunk. Úgy gondolom, hogy különösen az Everton elleni a fájó, mert nagyon balszerencsések voltunk, mert néhány nagyon rossz döntés született azon az estén. Ezt követően egyből mentünk a Machester Cityhez, és ez nem segített rajtunk. Beszélhetnék erről sokat, de a végén a 75 pontot kell most elérnünk. Ha megnézik, az utóbbi időben ez az egyik legjobb eredményünk pontok terén."

A szurkolókról és a nézőszámról...

"Ez egy kedd esti, Sunderland elleni mérkőzés volt. Mindenki győzelmet várt tőlünk. Nem számoltam meg, hogy mindenki a helyén volt-e."

Arról, hogy teltház lesz-e vasárnap...

"Minden jegyet eladtunk."

Arról, hogy nehezebb játszani-e üres lelátók előtt...

"Nem, mi végezzük a dolgunkat, és ezt ma este is megmutattuk. Ha valaki futballozik, nem a nézőket számolja a lelátókon. A játékosok azért játszanak, mert meg akarják nyerni a mérkőzést és azért, mert élvezik a játékot."

Arról, hogy az Arsenalnak kisebb csodára van szüksége a legjobb négybe kerüléshez...

"Nem, sosem tudhatjuk. De akárhogy is lesz, már 20 éve mindig meg kell válaszolnom ezt a kérdést - a legjobb négyes helyezésben nincs semmi különleges. Ezért nem tudom, miért lett ez mostanság ekkora probléma. Eléggé meglepett. Természetesen nagyon szeretnék ott végezni, de előbb szerezzük meg a 75 pontot, és majd meglátjuk, mi lesz. Minden csapat úgy hajt, mint a Sunderland ma este. Ekkor el kell fogadni az eredményt. Egy bizos: ha megnyerjük a saját mérkőzésünket, akkor csak egy pontra leszünk tőle. Ezért meg kell adnunk magunknak minden esélyt."

Mennyi esélyt lát a legjobb négyre...

"Még nem gondolkodtam a százalékos értéken, én csak meg szeretném nyerni a mérkőzést, mert az Everton lesz az ellenfél. Ha csak 1% esélyünk lenne, akkor is bele kellene adnunk a 100%-ot. Úgy gondolom, hogy van esélyünk. Mi lennénk az első csapat, aki 75 ponttal nem végez az első négyben."

Forrás: Arsenal.com

HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Arshaboy véleménye:
2017-05-21 13:32
Ebben teljesen igazad van. De ebben már egy másik dolog is szerepet játszik szerintem. Mégpedig az, hogy milyen alapokat kap egy játékos még fiatalon. pl barcánál mikor volt olyan, hogy sérülések miatt egy szezon ráment? Alexis is idejött kb egyszer se volt sérült, áthozta minden tudását onnan és az alapokat amit ott kapott. 23 volt mikor odament.. A mostani sérülését nem nevezném annak, meg valszeg ma kezdő lesz.
 
Profil
Üzenet
Lefty véleménye:
2017-05-21 13:19
Arsha: A sérülékenység relatív dolog, mivel arra nem lehet alapozni főleg nálunk. Am igen sokat volt sérült, de amióta elment valószínűnek tartom, hogy nem. Wilshere is elment egyből tudott meccseket végig játszani. Pl az ő esetében már lehet mondani, hogy sérülékeny, mert nem tud lenyomni egy teljes szezont, de az, hogy nálunk 2 éve egy teljes meccset nem tudott az már nonszensz kategória. Santi vagy Ramsey kölcsön lenne adva tuti lenyomnának egy szezont sérülés nélkül.
 
Profil
Üzenet
Arshaboy véleménye:
2017-05-21 13:07
Zelalem és Crowley egyébként nem értem miért nem kapott lehetőséget idén. Gnabryt meg nagyon csúnyán elbaszta Wenger, nekem valamiért Ox játékéra emlékeztet. Milyen jó is lett volna ebben az idényben ez a páros két szélen. Fizikailag is rendben volt. Sérülékeny volt? Arra már nem emlékszem.
 
Profil
Üzenet
Arshaboy véleménye:
2017-05-21 13:00
toloszek: Igen, valahogy így gondoltam :DD
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2017-05-21 12:54
Egyéb iránt, az egész agyalgatás semmit nem ér. Az első az új menedzser kinevezése, a második az a keretösszeg, amiben három évig gondolkodni lehet. Ha Wenger marad, akkor az egész csak a bilibe lógatott kéz szomorújátéka.
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2017-05-21 12:51
Lefty@ A germánok a magyarok nyilaitól rettegtek anno, én magam meg a Zelalem, Bielik-kettőstől.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (52 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 30
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design