Wenger távozik a csapattól - Hivatalos
2017-04-01 10:29 | Írta: GoldHand | Kategória: Egyéb

Bombaként robban a hír szombat délelőtt az Arsenal edzőközpontjában, miszerint a csapat vezetősége közleményt adott ki, hogy a csapat francia menedzsere, Arséne Wenger a Manchester City elleni mérkőzést követően távozik a csapat kispadjáról. Az szezon végéig Steve Bould veszi át a csapat irányítását.

Több hónapja lehet olvasni a brit sajtóban olyan pletykákat, hogy a csapatot 1996 óta irányító menedzser a szezon végén távozik. A csapat egészét sokkolta a hír, hisz tudjuk az elmúlt hetekben több játékos is nyilatkozta, hogy „Arséne Wengertől” függ a jövője, magyarán többen annak függvényében hosszabbítanának, ha a francia szakvezető marad a klubnál.

Sajnos így több játékos, köztük Sanchez, Özil és Bellerin jövője is kérdőjelessé vált a klubnál.

Wenger így utolsó mérkőzést játssza a Manchester City elleni Premier League mérkőzésen.

A francia szakvezető még nem kommentálta az esetet, de egyes források úgy vélik Wenger maga döntött úgy hogy itt az ideje befejezni, mások a rossz szezonnak tudja be a távozását.

További részletek hamarosan...

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2017-04-03 14:36
Maka: mert centerezés és centerezés között óriási a különbség. Ha sikerül a védővonal mögé kerülni és emberelőnyös helyzetet kialakítani, vagy csak a védelem rosszul osztotta el a támadókat, és akkor történik a beadás teljesen más körülmény, mint amikor felállt védelem ellen walcott fejére ívelsz, vagy laposan belövöd középre. Ezen a szinten ha van lehetőség, nyilván jól adod be a labdát (ez nálunk nincs), ha nincs akkor beadod, azt majd lesz valami (ez van..). Nézd meg J. Navast, utoljára 4 éve volt egy pontos beadása, tegnap mégis sikerült Aguerot(!!!!) ziccerbe hoznia, aki mellé fejelt, közünk nem volt hozzá. Ez rohadtul a csapaton múlik, nem a szélsőn. Ha a terv az, hogy a halfspace-ben próbáljunk kényszerítőzni, emberelőnyös helyzetet kialakítani tolódásokkal, akkor arra jó Monreal. Felállt védelem ellen, egyhelyben álló csatárra ívelni senkinek sem megy, az nem pipa. Amúgy gólpasszok terén úgy áll, mint Bellerin. És én még emlékszem Sagnara, akinek minden beadása a parkolóban landolt, illetve Gibbsnek se láttam még jó centerezését, talán jövőre. Szóval részemről játszhatunk arra, hogy Monreal centerez, mert ha megteremtjük a feltételeit, igen is jó beadásai vannak, ha meg nincsenek érkezők, akkor Baines is állhat a helyén, minden mind1,de akkor a szépfocit hagyhatjuk a picsába (nem mintha még lenne olyanunk...).
 
Profil
Üzenet
Makaveli1971 véleménye:
2017-04-03 14:12
Jim: az baszott volna be! :D :D akkor az se erdekelt volna ha elott 800golt szerez nekunk.. Fujj.. Kepzeljetek el ot Chelsea vagy Mu mezben 2008 ban.. Hanyinger :D
 
Profil
Üzenet
Makaveli1971 véleménye:
2017-04-03 12:48
Bab: es arra mi a magyarazat h nem tud egy normalis centerezest veghez vinni az ember? (Nacho) Szasza : attol h hosszabbitottunk veluk nem jelenti azt, h meg is maradnak. Igy tobb penzt is lathatunk beloluk. Szerintem ha lesz a helyukre elerheto ember nem fog szamitani h hidszabbitottak avagy sem. Bellerinnel is hosszabbitottunk azt lehet nyaron vag egy hosszusprintet a mocskos gecikhez. Sanchezrol meg annyit, h ha a chelseabe igazol akkor csak egy trofea-penz ehes gyoker.. Persze gyoztem mentalitas meg minden de csak azert nem megyek a kozvetlen varosi rivalishoz h trofeakat nyerjek. Magyarul nem adom el a lelkem. Hol a meltosag a mai vilagban? Club husegrol nem is beszelek.. Az kihalt.. De a meltosag is vele egyutt? Erdekes az a fasztaliga Gerard sose igazolt potencialis gyoztes csapathoz.. Henry is elhagyta a sulyedo hajot.. Az egyetlen ember akinek elneztem, de azota is faj es az agyam felfogja miert tette a szivem sose fogja! Es az ove se!
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2017-04-03 12:08
Maka: én nem szeretnék több 4-est látni. Sokkal fluidabb játékosra van szükségünk egy klasszikus vkp-nál. Amolyan Song típusra, akinek a távozása óta megoldatlan ez a pozíció (lásd még: vPersie). Szerintem a stílusunk miatt nem is benganéger irányba kéne keresgélni. Az a baj, hogy dm pozícióban már nem szabad párharcnak kialakulnia sem. Persze egy erősebb felépítésű játékosra lenne szükség, de nem verőemberre, hanem akinek nagy erénye a pozíciós játék és barátságban van a labdával. Nálam Schneiderlin tökéletes befutó lett volna, csak gondolom az öreg Coq miatt 2 éve nem hozta. És szerintem csak akkor kérdés a 4-es, ha marad a 4231. Ami nálam megint alapból kuka, illetve biztos előnyben pihentetésként lehetne használni. Özilre egy rossz szavunk nem lehet (ellenben Sanchezzel, aki többször veszített a védőharmadban labdát, az ellenfél meg már tök tudatosan támadja le, mert képtelen szabadulni a labdától, ami elől nem gond, de hátul??). Lehet, hogy Sancheznek győztes mentalitása van, de rohadt fegyelmezetlen. Szvsz nem Özil korlátai mutatkoztak meg tegnap, hanem a csapaté. Monrealt (nem menteni akarom), de ítéljétek meg úgy, hogy a teljes baloldalt neki kell levédekeznie, mert Sancheztől lófasz segítséget nem kap, (sőt néha nélküle többre megyünk hátul), Xhaka-Coq-nak meg a pálya közepét kell biztosítania. Mennyi területe van neki elől és mennyi van az ellenfélnek ellene? Az a nem mindegy.
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2017-04-03 11:42
Giru és Coqlen most hosszabbítottak, kétlem hogy eladnánk őket. Giru nekem cserére jó. Szóval nem baszogatnám. Coqlennel hasonló érzéseim vannak. baszott jó volt baszott szar lett. Kicsit oylan Ramsey 2. srác nekem. Annak is volt egy jó 3-4 hónapja...jó mondjuk Coqlen esetében ez picivel több. De nagyon látszik hogy Csakaval Ők nem okésak. Spec én Elnyinnyot toltam volna Csakusszal. Dehát nem vagyok menedszer baszhatjuk így:DD AMi nekem is szemet szúrt az a legjobb jobbhátvéd a ligában gyerek....hááát iylen teljesítménynel mehet vissza a barszába tőlem.....ha már őt is lefutják akkor mi van? Már az se megy? Monreal az vmi borzalom...de komolyan. Nagyon kell balhátvéd. Gibbset meg őt is eladnám egy csomag Kojak nyalókáért is:DDD Özil volt még a téma megint? Hááát Én bírom a gyereket szóval SOHASE ADNÁM EL:DDD ui. nagyon messze a top4...ilyen messze még sose volt. 10 mecc.....30 pont aszondom oké. Ennél kevesebb az egyet jelent a világ végével...ARMAGEDDON LESZ!!!! Ezen FA cup e segítene...úgyis kiszopunk ott is....ha vmi nagy mázlival a shittyt megvernénk a csirkéket nem fogjuk a döntőben:DDDD
 
Profil
Üzenet
Makaveli1971 véleménye:
2017-04-03 10:17
Jim: várjál.. Mert kiegeszitettem Ozilkevel :D persze Sanchez hozzaallasa megkerdojelezhetetlen! Igazi motorja lenne a csapatnak.. Csak ismered a mondast.. 1 fecske nem csinal nyarat. Bellerinrol szep golt kaptunk.. Henry is kritizalta (a skyon neztem a meccset).es igaz a pletyka.. A haja novekedese egyenesen aranyos a teljesitmeny romlásával. Arnyeka onmaganak. Eddig kulonlegeset nyujtott a csapat szamara, most hoz egy sima atlag teljesitmenyt. Amint valakiert bejelentkezik az a szajbabaszott kurva barca.. Egybol meghibbannak. Azt a Wanyjamat neznen meg mekkora allat :D :D meg Sol Campbellt :D

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (220 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 8
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design