Xhaka a válogatottságáról
2017-03-25 08:49 | Írta: Zimi | Kategória: Interjúk

Granit Xhakanak 18 éves korában meg kellett hoznia egy nehéz döntést.

Svájcban nőtt fel, albán szülők gyerekeként, akik koszovói gyökerekkel rendelkeztek. Így megvolt a lehetősége, hogy válasszon, a 3 nemzet közül melyiket szeretné képviselni válogatott szinten. Szülőhazája, svájc mellett döntött, ahol 2011-ben, Anglia ellen debütálhatott.

48 válogatottságával már egy elismert és tapasztalt játékosnak számít, de még mindig megtiszteltetésnek veszi, hogy hazája mezét viselheti.

"Nagyon büszke vagyok. Ami fontos, hogy tiszteljük egymást."

"A svájci válogatottban vannak játékosok, akiknek kapcsolatuk van más országokkal, akiknek nem csak svájci gyökereik vannak."

"Svájc az én otthonom, itt születtem, itt nőttem fel, de sose felejtem el a szülői gyökereket. Az én vérem albán és ezt senki nem veheti el tőlem. A szívem mindkét országhoz húz, 50-50, mindkettőt egyformán szeretem. Két otthonom van, Svájc és Koszovó, és ez mindig így fog maradni."

"Hálás vagyok, amit Svájc a szüleimnek adott. Ezt nem tudod elfelejteni. Ahogy mondtam már, ott születtem, ott nőttem fel, ott jártam először iskolában és tettem meg az első lépéseket a futballban és a privát életben egyaránt. Ez marad mindig az otthonom."

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Lefty véleménye:
2017-03-28 20:44
Igen sajnos ez van. Az egyéni kimagasló teljesítmény nálunk évek óta hiányzik. Most, hogy van Sanchez, aki kitűnik egy kicsit a szürkeségből és látszik rajta az akarat nagyon kitűnik még így is, mert a többi enyhén szólva is l.fasz. Néha van 1-1 hét vagy hónap valakinél,hogy megy aztán cső. 1-et előre 2-t hátra. Messiék mellett Sanchez sem tűnt ki pedig nem mutatott kevesebbet, ezért kéne megbecsülni, mert nálunk nem lesznek ilyen játékosok, mint Messi vagy Suarez. Egyszóval Sanchez nekünk igen is szint és legalább hasonló kvalitású embereket kéne mellé hozni, legalább hozzáállásban (nem a hisztikre gondolok).
 
Profil
Üzenet
Makaveli1971 véleménye:
2017-03-28 20:15
Igen am.. De nem lehet 1-2 jatekoshoz igazitani az egesz keretet! Ez a tre.. Ozil helyzeteben is. Szerintem a mai fociban ez kurva nagy luxus. Ez az egyik ok amiert biraljak az oreget. H nem tud megujulni! Es ez ebben mutatkozik meg a legjobban. Mert az oreg mindig az egyeni teljesitmenyre es kepessegekre teszi fel a jatekunkat. Ami regen kurva jol mukodott, h van egy pires, henry, bergkamp, viera, ljungbergunk aztan megoldjak mert geci okos gyerekek, technikasak es meg faszuk is van. Na mar most manapsag ez mar nem biztos h eleg+nincsenek is ekkora aszok a csapatban. Mert barmennyire is "szopjuk" a chilei faszat, azert egy Henry, bergkampnak a zoknijat moshatna maximum.. Azert latjuk sanchezt kajak szenvedni elol.. Henrynak nem kellettek hatalmas passzok.. Ha kellett atment a felpalyan, lecselezve 6 embert + a kapust azt segglyukkal helyezte be a labdat a golvonal moge. De ez mar tortenelem :]
 
Profil
Üzenet
Lefty véleménye:
2017-03-28 20:08
Makaveli: Pirlo is ilyen. És azért amikor a Milan elzavarta tárt karokkal vártam volna. Amúgy visszatérve Ramseyre nekem se a szívem csücske különösebben, de tudom, hogy képes jó teljesítményre és mint korábban írtam ez teljesen edzőfüggő, hogy számít-e rá. Na most Wenger számít rá, de az ő taktikájához nem passzol. Ennél rosszabb kombó nincsen. Fabregas példáját is leírtam, hogy míg murinnyó alap kezdőként számolt vele, addig Conte nem ,mert egyszerűen ahhoz amit ő játszat nem passzol nem pedig azért, mert rossz játékos. A válogatottban jó Ramsey.Lehet, hogy Colemannel kéne beszélni, hogy mi is jó a srácnak azt cső.
 
Profil
Üzenet
Makaveli1971 véleménye:
2017-03-28 18:25
Bab: nem hulyeseg amit mondasz, de az ilyen playereknek a kozeppalyan nincs helye aki csak 1 posztnak 1 bizonyos reszen tud alkotni. Szerintem!
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2017-03-28 17:29
SSaints: Van abban igazság Ramsey-vel kapcsolatban, amit írsz. De összképileg nem értek veled egyet. Ramsey játéka akkor csúcsosodott kis (és akarta leigazolni a fél világ), amikor a megfelelő szerepben és pozícióban játszattuk: Arteta mellett btb-ként. (nem a csapatjátékról, hanem szigorúen Ramseyről beszélve). Mikor voltak az elmúlt években adottak ezek a feltételek? Egyszer sem. Tavaly hamis7es, idén meg a középpálya minden pontján, más szerepkörökbe játszott. Szerintem nem kell azon csodálkozni, hogy nem találja se a játékát se a formáját. Hogy most mit várok tőle? Az ég világon semmit, ha Elneny egészséges és jól teljesít, mehet a helyére, ha nem, akkor marad Ramsey, miért? Mert ő van és Öziltől függetlenül Cazorla hiányában nem akarom többé 4-2-3-1-ben szenvedni látni a csapatot. Ezért özilt csak Iwobi helyén szélről induló irányítóként nézném, vagy ha még nem friss (ami elképzelhető), illetve a city ellen még lehet nem kezdetném, marad Iwobi. Amúgy meg ha Wenger vagy a következő edző eldöntötte, hogy mit akar játszatni, és abba az elképzelésbe nem fér bele Ramsey, akkor el kell adni, de ha marad a 4-3-3, vagy más btb szerepkört kívánó felállás, akkor Ramsey igen is képes a jó teljesítményre és hiba lenne megválni tőle.
 
Profil
Üzenet
SSaint véleménye:
2017-03-28 16:43
nem bántásból , de te még ugyan mit vársz ramsey-től?? egy huladék évek óta. csak arra jó hogy gyakoroljon rajta az orvosi stáb, meg az aszsisztenseknek bemutatót tartani... a pályán is szar de legalább sérülékeny így kevesebbszer bassza el a meccset...igaz pótolják utánna helyette mások is .

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (41 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 12
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design