Hogyan gondolja a PannonBajor
2017-02-15 10:00 | Írta: PannonBajor | Kategória: Interjúk
Pár napja megkeresést kaptunk a PannonBajor szerkesztőségétől egy páros interjúval kapcsolatban. Az interjúban kölcsönösen érdeklődtünk ki hogyan látta a sorsolást, hogyan látja az esélyeket, csapatuk jelenlegi helyzetét. Ezúton szeretnénk megköszönni a kezdeményezést, örömmel fogadtuk a felkérést.

FC-Arsenal.hu: Lassan már minden szezonban be lehet tervezni a csapatoknak egy-egy utat London és München között. Mi volt az első gondolatotok a sorsolás pillanatában és ehhez viszonyítva milyen érzésekkel mentek most neki a párharcnak?

PannonBajor: "Első gondolat? "Fő a változatosság."/ "A változatosság gyönyörködtet." Viszonylag vegyes érzésekkel várom a meccset. Egyfelől természetesen jó lett volna valami kevésbé megszokott vagy kevésbé erős ellenfelet kapni, valami új kihívás, másfelől viszont akár előnyt is jelenthet egy már jól ismert csapat ellen pályára lépni."

Talán kijelenthetjük, hogy a Bayern az utóbbi időben nem azt a lehengerlő formát hozza, amelyet megszokhattunk tőletek. Valóban van valamilyen szintű visszaesés a csapat játékának minőségében?

"Kijelenthetjük. Bár még magunk sem tudjuk pontosan, hogy ez szándékos-e Ancelotti részéről (bár a nyilatkozatai alapján annak tűnik: "A szezon végen csak az fog számítani, hogy hány trófeát gyűjtöttünk, nem az, hogy milyen játékkal.") Bízunk benne, hogy valóban csak egy jól megkomponált forma időzítésről van szó és ezért nem nyújtotta még a maximumot a csapat."

Időszakos formahanyatlás ide vagy oda, az utóbbi években láthattuk, hogy a Bayern a Bajnokok Ligája küzdelmeire mindig összeszedi magát. Most is lehet erre számítani? Esetleg Ancelotti mester igazodni fog az Arsenal játékához és egy-két vérfrissítéssel, taktikai változtatással felpörgeti a csapatát?

"Igen, számíthatunk erre, hogy most fogja megmutatni a csapat a valódi arcát. Szinte biztos, hogy a lehető legjobb kezdőt fogja pályára küldeni Carlo. Legalábbis olyan biztos nem lesz, mint az Ingolstadt ellen, hogy szélsők nélkül kezdünk."

Szerintetek mennyire fog érvényesülni a klasszikus forgatókönyv: a vendég csapat nyomás alá helyezése, illetve a hazai közönség teljes fokú kiszolgálásának szándéka?

"Valamivel óvatosabb duhaj Ancelotti, mint Pep volt, legalábbis az eddigi meccsek alapján (kivéve a Lipcse ellen). Így nem igazán számítok arra, hogy neki fogunk esni az Arsenalnak."

Mit gondoltok: egy-egy konzisztens jó teljesítmény és egyéni villanások fognak dönteni a meccsen vagy egységben az erő és az jut tovább, aki csapatszintű szervezettségben felül tudja múlni a másikat?

"A meccseken lehet, hogy egy-egy villanás lesz a döntő, de összességében a szervezettebb csapat fog tovabbjutóként kikerülni a párharcból."

Ki a legfontosabb láncszem a Bayern-gépezetben? Ki az, aki nélkül mindenképpen akadozna a masina?

"Nálunk már-már hagyományosan fontos, hogy a Ribéry-Robben páros a széleken a pályán legyen, most ugye nem lesz a francia. Erre az idényre azonban egy új kulcsjátékos is kinőtte magát Carlo csapatában, Thiago. Nélküle az egész csapatjáték sokkal döcögősebb, ő ad igazán ritmust középen."

Mennyire követitek figyelemmel az Arsenal idei szereplését? Szerintetek valóban erősödtünk a legutóbbi találkozásunk óta vagy az utóbbi hetek sivár teljesítménye az értékmérő?

- Laci: "Fél szemmel követtem, főként az eredményeket, mióta kiderült, hogy újra a csapatotok ellen kell megküzdenünk a továbbjutásért, illetve ismerősök között természetesen szóba került a mérkőzés és az Arsenal formája."
- Sanyi: "Összességében úgy tűnik, az Arsenal fejlődött, így egyértelműen nehezebb feladatra tippelnék."

Ti kitől tartotok a legjobban az Arsenalból?

- Laci: "Özil-Sanchez duó. Ha jó napot fognak ki képesek lehetnek gondot okozni."
- Sanyi: "S persze Giroud, a csatár, aki bármikor betalálhat a semmiből, pl. egy szögletből. Rendkívül veszélyes játékos."

Végül pedig ti hogyan látjátok, esélyek tekintetében merre dől a mérleg nyelve ebben a párharcban?

- Laci: "Fura lenne ha mást mondanék, nem? :) szóval 60-40 arányban javunkra!"
- Sanyi: "Az elmúlt évekhez képest most jóval neccesebbnek érzem a továbbjutást: 50-50."


Ha kíváncsiak vagytok a nekünk feltett kérdésekre és válaszokra, akkor itt az alábbi [Link]-en megtalálhatjátok!

HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel!

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 30
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design