Elneny egy kincs a számunkra - Wenger
2017-02-02 11:00 | Írta: GoldHand | Kategória: Interjúk

Arséne Wenger nyilatkozott az egyiptomi Mohamed Elneny-ről. A francia menedzser nagyon elégedett a középpályással, dicsérte a védő, és támadómunkáját is.

Elneny jelenleg az Afrika Kupán tartózkodik, és tegnap hivatalossá vált, hogy Egyiptom színeiben bejutott a döntőbe.

Lássuk Wenger szavait:

„Nagyon elégedett vagyok a teljesítményével. Elsősorban ő az a srác, aki tudásával egyfajta minőséget hoz a csapatba.”

„Nagyon jól támad, és nagyon jól védekezik, folytonosságot hoz a védelem és a támadó szekció között. „Motorja” a csapatnak” - magyarázza Wenger.

„Nagyon nagy hasznára van az Egyiptomi válogatottnak is, hiszen ő szerény, és bármi hajlandó a csapatáért. Elneny egy fantasztikus srác, és egy kincs a számunkra.”

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Elithe véleménye:
2017-02-02 19:17
Nem akarom itt letörni a kedélyeket, de a bajnoki cím szerintem is elúszott. Egyetértek a plusz minusz érvekkel is. Ha tegyük fel megverjük a dinamot a hétvégén, akkor is tartok attól ami tavaly is bekövetkezett. A leicestert megvertük feljöttünk tán egy pontra. Aztán sorozatban kétszer vereséget szenvedtünk a juhoktól meg a hattyúktól. Bajnoki cím oda... Pedig akkor teljesen azt hittem, hogy a bajnoki cím meg lesz, még akkor is ha a juhok ellen bukunk. Nem lenézni akarom a csapatot, de sajnos annyi minden szól ellenünk (bl, sérülések, bírók, szerencse), hogy tényleg nagy szerencsének kell lennie ahhoz, nagy hajtás mellett is, hogy a bajnokságban elsőként végezzünk. Sajnos nem a kezünkben van a sorsunk, és amikor néha a kezünkben van akkor sem szoktunk vele élni. Én a BL-ben előbb látok esélyt. Ancelotti csapata szerintem megfogható, a negyeddöntő egy jó sorsolással (ha na persze miket képzelek én :D) hozható, és máris ott az elődöntő, onnan meg minden lehet. Ld. tavaly a city mákos sorsolással és 0 játékkal majdem döntős lett. A real meg ugyanígy meg is nyerte a sorozatot.
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2017-02-02 17:36
Ha véletlenül meg is vernénk a Chelseat, az nálunk semmit nem jelent. Mi adjon mentális löketet, ha nem a Burnley elleni drámai győzelem, vagy a hétvégi 5-0? Tavaly ugyanez volt. Elhittük - teljes joggal -, hogy a Leicester legyőzése után az Isten sem állít meg minket a bajnoki címig, aztán meg tudjuk mi lett a vége. Ezért csak és kizárólag Wenger a felelős. És az is hozzá tartozik a dologhoz, hogy ez a Chelsea egyáltalán nem úgy néz ki, mint akik annyira botladozni akarnának. Biztos lesz még 1-2 pontvesztésük, de nem hinném, hogy számottevő mennyiségű pontokat hullajtanának el. Egyébként biztos vagyok benne, minden Arsenal-drukker titkon bízik még a bajnoki címben, de azt is gyanítom, hogy reális esélyt senki nem lát már rá. Hogy miért nem? Mert nincs is... Ameddig Wenger itt lesz, ugyanaz a lemez évről-évre. Ezek a 4. helyek Denilsonékkal még szépek volt, de ez a keret már jóval többre hivatott ennél. Nyáron jöhet egy új edző. Nagyon remélem, hogy Sanchezék maradnak, de igazából én már őket is beáldoznám azért, hogy ne kelljen tovább ezt a monoton szopást elviselni.
 
Profil
Üzenet
Makaveli1971 véleménye:
2017-02-02 14:17
Ezzel a vereseggel nem uszott el a bajnoksag.. Viszont kurvara megnehezitettuk a dolgunkat! Igy a vartnal jobban Ravagyunk szorulva arra, hogy a Chelsea pontokat hullajtson, de nem is kell a hetvegi rangadonal nagyobb lehetoseg a kulonbseg redukalasara! Tudom, hogy mindenkit szetbaszott az ideg, es meg mindig a hatasa alatt allunk, de tisztabb fejjel atgondolva, ha most megverjuk a chelseat, az dob egy nagy mentalis lokest a csapatnak. aztan hozzuk a meccseinket. Kotve hiszem, hogy a chelsea nem fog botlani hasonlokeppen mint ahogy mi tettuk a watford ellen. Legyunk mi az elsok, inditsuk be azt a kurva lavinat! Die chelsea!! GO Gunners!
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2017-02-02 13:32
basset: legyen igazad :)
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2017-02-02 12:36
Sry, nem úgy értettem, hogy a játékosoknak kell elengedni, nem. Nekik ameddig bármi esély is van, küzdeni kell, és a hétvége és a Bayern (ahonnan folyamatosan dőlnek ki az alap emberek) erre nagy esély lesz. Az elengedést úgy értem, hogy nekünk szurkolóknak el kell lassan fogadunk azt a tényt, hogy valószínűleg idén (se) lesz semmi, legjobb esetben Fakupa, mert az egyenlők harcát (+/- pool) jelenleg a 2. helytől a 6.-ig vívják (itt minden csapat rendszeresen ki is játssza a braindead kártyát).
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2017-02-02 11:37
Nem akarom, és nem is fogom Wengert védeni. Vele sajnos új igazolásokkal sem lesz előre lépés, minden letagadhatatlan érdeme ellenére sem. Sajnos egy edzőnek taktikailag jóval magasabb szinten kell már lennie, mint ahol most Wenger van, különösen a védekezés és a labdakihozatal terén. A támadásban már mehet a játékosok "önkifejezése". A baj nem az, hogy Wenger nem tudott megújulni (mondjuk igenis baj), hanem az, hogy nem látja be ennek a szükségét: azaz, ha neki nem megy, hívjon mást maga mellé (Bould helyére, vagy mellette), aki tudja, hogy pontosan mit kéne csinálni. Én jelenleg Tuchelt látom a legjobb megoldásnak, most nem megy neki jól a bundásban, talán mozdítható. Taktikailag képzett, filozófia kb.-ra megegyezik az arsenaléval és vele talán még Özil is menthető (és ha van esze Sancheznek, akkor ő is). Viszont Wenger és a játékosok idei teljesítményétől függetlenül, nem gondolom, hogy a Chelsean kívül bárkinek komoly esélye lenne megnyerni az idei bajnokságot. (Viszont azt el kell ismerni, hogy a többiekkel tartjuk a lépést a szarakodás ellenére.) Sajnos vagy nem sajnos, a PL mellett nem lehet érdemben nemzetközi kupázni. Nincs az a csapat, amelyik egy konzisztens magas szinten tudna teljesíteni nemzetközi kupa mellett. A chelseanek és a poolnak (bár ők elcseszték a heavy metallal és a sérültekkel) ez jelenleg behozhatatlan előny. Jövőre a klasszik top6-ra biztosan nemzetközi kupa vár, akkor egyenlők lesznek a feltételek, de az ideit el kell engedni, még ha nyernénk (99%, h nem fogunk), akkor is.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (15 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 15
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design