Wenger: Mintha újra játszottuk volna a Chelsea elleni meccset
2016-09-30 12:20 | Írta: Frimponginho | Kategória: Mérkőzések

Arsene Wenger interjút adott a médiának a 2-0-ra megnyert Basel elleni Bajnokok Ligája mérkőzést követően.

A francia tréner szót ejtett többek között Alexis középcsatárként való szerepeltetéséről is.

a csapat teljesítményéről...

Szeretnék gratulálni a csapatomnak, minőségi teljesítményt nyújtottak. Egyedül annyit bánok, hogy a rengeteg kialakított helyzetünkből nem sikerült több gólt szereznünk. Jó látni, hogy ennyi gólratörően játszunk.

arról, hogy a csapat az egész mérkőzés folyamán stabil volt...

Kicsit visszavettünk a tempóból a második játékrészben, és nem sikerült megszerezni a harmadik gólt. Még így is számos gólszerzési lehetőségünk volt, de nehéz 90 percen át ilyen magas szinten teljesíteni. Az első félidő elképesztő magas színvonalú volt, pont mint a Chelsea elleni összecsapáson.

arról, hogy az Arsenal előnyben van a többiekkel szemben...

Ez a kemény munkának és a hitnek köszönhető. A legutóbbi mérkőzés után elkezdtünk hinni magunkban, és megjött az önbizalmunk. Kicsit idegesen, nehézkesen kezdtük a szezon első pár hazai mérkőzését, de most úgy tűnik, megtaláltuk az egyensúlyt. Most már csak rajtunk múlik, hogy tovább haladjunk ezen az úton, és folytassuk a fejlődést. Úgy gondolom, ha alázatosabbak leszünk, akkor még ennél is jobbak tudunk lenni. Csütörtök reggel már újra munkába állunk, és koncentrálunk a következő mérkőzésre.

arról, hogy Alexis a középcsatár...

Jelen pillanatban úgy néz ki, mindene meg van ahhoz, hogy sikeres legyen ezen a poszton. Meccsről meccsre jobban teljesít középen.

arról, hogy az Arsenal megtudja-e nyerni a BL-t...

Erről még korai beszélni. Nagyon korai.

arról, mikor jelenthető ki, hogy az Arsenal az esélyesek között van...

Úgy fest, a csapat nagyon érdekes potenciállal rendelkezik. Ambíciózusnak kell lennünk, és tovább folytatni a fejlődést. Pontos elképzelésünk van arról, hogyan akarunk futballozni, és hogyan tudunk ebben még jobbak lenni. Ez óriási koncentrációt, alázatosságot igényel. Továbbá fontos az is, hogy a keretben legyenek vezéregyéniségek.

Forrás: arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2016-10-01 15:27
Sajnos bemákolták :P Az 1. félidőben jól bunkerezett a Swansea, aztán a 2. félidő elején érthetetlenül fentebb léptek, és meg is lett az eredménye. Onnastól kezdve pedig várható volt, hogy nem fogják kibírni.
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2016-09-30 17:53
Persze nem egy szar edző Pellegrini, én speciel kifejezetten tisztelem amiért a támadó futballt erőlteti a csapataival, és nem egy deffenzív nézeteket valló guru, de valljuk be, nem egy kiemelkedő, nagy edző. Tavaly a TOP csapatok közül az nem szopatta a Cityt, aki nem akarta... Erre a szintre ő kevés. Inkább egy Villareal lenne pl. az ő színvonala.
 
Profil
Üzenet
RayPK véleménye:
2016-09-30 17:43
azért szerintem Pellegrini nem volt egy szar edző, csak mikor szezon közbe kijelentették, h Pep lesz a menedzser, szart bele az egészbe. én attól félek,h megint valaki nagyon fontos játékosunk le fog sérülni, akit majd nem tudunk pótolni. de ne legyen így, húzzuk be a bl-t, egy kis szerencsével meg lehet ez!
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2016-09-30 17:29
De azért nem szabad elhanyagolni, hogy tavaly a City padján egy - ilyen szinten - gyenge edző ült, most pedig egy Guardiola, akit lehet szeretni, meg nem szeretni, de idáig remek munkát végez Angliában. Impozáns támadófocit játszat... sikeresen! Egy x és sok győzelem a mérlege a tétmeccseken, szerintem tartani kell tőlük.
 
Profil
Üzenet
Frimponginho véleménye:
2016-09-30 17:00
Jimcer: Szerintem azért van okuk a bizakodásra sajnos. A rangadókon már tavaly is szét kontrázták a nagy csapatokat, az nagyon fekszik nekik, most meg már a gegenpressing-et is megtanulta játszani a keret. A bunkerező kicsik ellen lehet nehéz nekik, de már őket is kezdik bedarálni. Egyedül a védelemmel lehetnek ott gondok. Milner egy hajtós jómunkásember, de előbb utóbb ki fog jönni, hogy ő kurvára nem balhátvéd. A Matip, Lovren kettőst sem érzem annyira bitangnak.
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2016-09-30 16:55
Jimcer: Most szerintem is nagyon nagyon egyben vagyunk, és jó eséllyel még mindig nem maxoltuk ki magunkat. Még jobbak lehetünk, ha marad ez az irány, és Wengernek sikerül tűzben tartania a csapatot. Ne kerülgessük a forrókását, komoly bajnokaspiránsok vagyunk. Én év elején is azt mondtam, hogy ilyen kerettel menni kell a PL-címért, és az első 2 bajnokit leszámítva, ezt tökéletesen igazoljuk is. Nem mondom, hogy mi vagyunk a fő favorit, de nem hinném, hogy kevesebb esélyünk lenne megnyerni, mint a Citynek, akit én a legnagyobb riválisnak tartok. Pool is jó formában van, bár én nekik max. egy TOP4-et tudok elképzelni nekik, de még oda is nehéz lesz bekerülni. Chelsea kerete nem túl erős, de összességében Conte is jó lehet egy BL-helyre. A United meg hát... nehéz kérdés, mert gyenge focit tolnak, de sosem a szemet gyönyörködtető játék jellemezte Mourinho csapatait, de őket sem érzem annyira esélyesnek, mint minket vagy Guardioláékat. Spurs tartsa a tavalyi formáját, de nekik is elsősorban egy 3./4. hely lehet a reálisabb. Nagyon kiélezett a mezőny, nem is ejtettem szót minden csapatról, de talán nekünk és Citynek van a legnagyobb esélye megnyerni a bajnokságot.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (18 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 35
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design