Mérkőzés utáni interjú
2016-08-01 10:43 | Írta: arsenal1995 | Kategória: Interjúk
Arséne Wenger nyilatkozott a médiának, miután csapata 3-1-es győzelemmel fejezte be a kaliforniai túráját a Chivas Guadalajara ellen.

A mérkőzésről...

"Tökéletes felkészülési mérkőzés volt egy eltökélt Chivas ellen. Összességében úgy gondolom, hogy türelmesnek kellett maradnunk, mert jobban kezdtek, mint mi. 20 perc után belejöttünk a mérkőzésbe, és a vége már sima volt. Érdekes volt látni néhány fiatal játékost - a védelmünk nagyon fiatal volt. Összességében jó túra volt."

Arról, hogy három győzelemmel kezdték az előszezont...

"Minden mérkőzés más, és mindig teljesíteni kell. A korábbi győzelmekből önbizalmat meríthetünk és elismerést kaphatunk, de szerénynek kell maradni, hogy újra bebizonyíthassa a csapat, hogy jó. Ez forog kockán. Jobb győzni, mint kikapni, de jelenleg még csak a felkészülésnél tartunk. Egy jó felkészülés önbizalmat adhat, de jól tudjuk, hogy nehéz lesz a szezonkezdet számunkra."

Arról, milyen fontos Santi a csapatnak...

"Ő biztosítja a technikát a középpályára, és a tavalyi szezonban öt-hat hónapig nem játszhatott. Erőnlétben még nincs a csúcson jelenleg. Ezért cseréltem le a félidőben. Fizikailag még egy kicsit le van maradva a többiektől, de úgy gondolom, hogy rendben lesz, talán nem augusztus 15-re, de augusztus végére biztosan."

Rob Holdingról...

"Jó benyomást tett rám a teljesítményével, hiszen nagyon gyorsan alkalmazkodott egy magasabb szinthez. Okos, higgadt, van benne tartás és lenyűgözően játszik. Ez gyakran nincs így együtt."

Arról, hogy várhatóan leigazolja-e Shkoran Mustafit...

"Még egyetlen üzletet sem ütöttünk nyélbe, amiről nem tudnak. Ez a válaszom. Önök beszélnek Mustafiról. Legyen az Mustafi vagy akárki más - még nincs semmi konkrétum."

Arról, hogy van-e megkötött üzlet...

"Nincs."

Arról, hogy érdeklődik-e Lacazette iránt...

"Megértem hogy Önöket az átigazolások érdeklik, de nem tudok senkiről sem beszámolni."

Bielikről, Chambersről és Holdingról...

"Jelenleg Per Mertesacker sérült, Laurent Koscielny a szabadságát tölti, és még itt van Gabriel. Egyikük biztosan fog játszani, vagy legalábbis ott lesz a csapatban a szezonnyitón. Jelenleg mindenkit meg kell néznem, aztán tudok majd döntést hozni. De amint Ön is mondta, Holding nagyon gyorsan alkalmazkodott. Mindhárman nagyon jó játékosok, de egy kicsit tapasztalatlanok. Két héten belül dönteni fogok."

Arról, hogy Guardiola Angliába jött...

"Nagyszerű, mert egy kicsit olyan lesz a bajnokság, mintha a menedzserek világbajnokságát rendeznék meg Angliában, hiszen a legjobb menedzserek Angliába jönnek, hogy még jobban megnehezítsék az életüket! De ezt akarjuk, mert így lesz jó a Premier League-nek. Minél több minőségi menedzserünk van, annál érdekesebb lesz a bajnokság, és annál nagyobb figyelem hárul ránk a világ minden tájáról."

Alex Oxlade-Chamberlainről...

"Ez egy nagyon fontos szezon lesz neki. Nagyon sokat hagyott ki. Sérült volt, nem mehetett az Európa-bajnokságra, de ha egészséges lett volna, akkor biztosan ott lett volna. Óvatos vagyok vele. 45 percet adtam neki az MLS All-Stars ellen, most pedig 70-et. Remélem, hogy rendesen fel tud készülni, és egészséges lesz a szezonnyitóra. Erőt hoz a csapatba, és át tudja törni az ellenfél vedekezését. Minden képessége megvan ehhez. Nehéz megmondani, mi hiányzik belőle - ezért is akarom, hogy a legjobbját nyújtsa. Talán nem hisz magában eléggé, és ez az utolsó lépés számára."

Arról, hogy az Amerikában elért eredmények átvihetők-e a Premier League-be...

"A folyamatos koncentrációval és a minőségi játékkal képesek lehetünk rá. Még mindig vannak megoldandó problémáink - jobban kell védekeznünk és jobban kell támadnunk. Augusztus 14-én számunkra is elkezdődik a bajnokság, addig mindent rendbe kell raknunk, hogy jó állapotban kezdhessük meg a szezont. A Liverpool ellen kezdünk, majd megyünk a Leicesterhez, ezért nagyon nehéz lesz."

Forrás: Arsenal.com

HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2016-08-03 17:36
ui. basset szerintem alul értékeled Csakat! Nagyon jo gamer lesz. Lesznek botlásai de kinek nincsenek. Ha beleszokik a dologba atom lehet a srác. Nagyon ránk fér hogy az a csapatrész ott minőségben rendben legyen de bőven: Coq, Elnyinnyó, Cazi, Ramsey, Csaka, Wiilshere+ fiatalok. Előre kellene gondolkozni. Támadó fronton gyér a csapat. Özilnek nem nagyon van alternatívája de ha marad akkor nem gond. Meg tud ott játszani Cazi és Iwobi is aki nem olyan gáz. Viszont a széleken csak Sancsez van meg Weblap ha egészséges. Illetve az örök ígéret angol duónk Ox és Wokátt személyében. Hááát jöhetne minőség ide és csatár helyre is. Nyilván a legjobb az lett volna ha Merte nem baszik ki velünk és jöhetne Kazetta és Mahrez. Sajna Holding-Chambers duó még túl fiatal. A Kos Gabriel nem lenne rossz de mindkettőben benne van a hiba. Szóval kell ide valaki ezért vagyunk abban a szituban amit írtam lentebb.
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2016-08-03 17:29
Szerintem (nyilvánvaló) hogy a legjobb a Mustafi-Kazetta-Mahrez/Draxler 3as érkezése lenne. Szükség is lenne ezekre a gamerekre, jó játékos mindegyik. De mivel mi az elcseszett Arsenal vagyunk..esélyünk sincs (utóbbi 10 évben) hogy egy patent kezdőt küldjünk ki a pályára megfelelő pad támogatással. ha azt vesszük én spec mindent egybevetve (elmúlt szezon, PL aklimatizálódás, ár/érték arány..stb.stb.) a Mustafi-Mahrez kettőst jobban preferálom mint a Mustafi-kazetta kettőst. Bár utóbbi érkezése esetén se vágnám fel a belső szerveimet. Ahogy mondtam legjobb lenne ha 3 érkezne és ennek kellene lennie a cél de a sajtóban elhangzott 100 millából kb 65-70 van vissza. Ez sajna két gamer és nem 3. Pedig ha elbasznánk Wokátott és Debut na meg Wojot nem kölcsönbe engednénk hanem végleg bőven lenne cash a 3. érkezőre is. De én csak szurkoló vagyok.....és kurva nagy divat is leszek mert ha Mahrez gyün megy is a mezrendelés Özillel együtt:DD Szóval hajrá! Költsünk mint az állat!
 
Profil
Üzenet
nttt véleménye:
2016-08-03 15:16
Kapustka mostmar hivatalosan is a Leicester jatekosa. Ha jol tudom Mahrez poszton tekereg. Nem?
 
Profil
Üzenet
Pisti200 véleménye:
2016-08-03 15:01
Én nem tartom feleslegesnek Xakhát. Jó játékos,igazi vezéregyéniség,nem olyan kutyaütő,mint Walcot. Remélem összeszedi magát,mert ha ugyanazt folytatja,mint amit 2 éve,akkor mehet.
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2016-08-03 13:47
azt írják gyün jön Mahrez, 100k hetente...azaz LVG-nek itt 5év...szíp!:DDD
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2016-08-03 12:47
ez a kis szőkeség? :DD Ő lesz az új edző? Picivel karakánabb egyént is el tudnék képzelni. Bár mondassz valamit hogy ide olyan edzőt érdemes ezeknek a gyökereknek hozni akit tudnak dróton ráncigálni...hát egy Klopp nem sokáig maradna itt. Konfliktuskerülő ember kell ezeknek. Én még mindig tartom magam: hogy EGY MUSTAFI+KAZETTA+MAHREZ 3asnak egy ilyen klubnál nem szabadna gondot okozni. Vicc az hogy gondot okoz. Eladnám: Wojo, Wokátt, Debu, Sunnyogo....ezekért összesen egy 30 gurulhatna a ballansz miatt.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (87 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 7
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design