Wenger keretet hirdetett
2016-07-24 20:45 | Írta: GoldHand | Kategória: Mérkőzések

Mint ismeretes a csapat a nyári felkészülés során Amerikai túrán vesz részt, ahol két felkészülési mérkőzést fog játszani.

A héten több első csapatbeli labdarúgó, és új igazolás is csatlakozott a z új szezonra készülő kerethez, így Jack Wilshere, Santi Cazorla, Hector Bellerin, és a két új igazolás Granit Xhaka, és Rob Holding is már a londoni colney edzőközpontban tréningezik.

Képek az edzésről: Link

Mindeközben Arséne Wenger kihirdette az Amerikai túrára utazó keretet:

Kapusok:

Petr Cech, David Ospina, Emi Martinez

Védők:

Hector Bellerin, Calum Chambers, Mathieu Debuchy, Gabriel, Kieran Gibbs, Nacho Monreal, Krystian Bielik, Rob Holding

Középpályások

Santi Cazorla, Francis Coquelin, Mohamed Elneny, Alex Oxlade-Chamberlain, Jeff Reine-Adelaide, Chris Willock, Jack Wilshere, Granit Xhaka, Gedion Zelalem

Támadók:

Theo Walcott, Alex Iwobi, Chuba Akpom, Joel Campbell

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
dede1 véleménye:
2016-07-25 16:26
roszko Barátom ! Engedd meg, hogy ne értsek veled egyet ! Miért? Mert a csapat szakmai munkájáért az EDZŐ A FELELŐS ! Ő határozza meg a keretet, Ő határozza meg, hogy kiket akar leigazolni, Ő felel a felkészítésért, az erőnlétért, a taktikáért ! A tulaj(ok) általában gazdag üzletemberek, így a szakmai munkába - igazolások, felkészítés, taktika stb.- nem szólnak bele ! Tehát ha egy edző kellően megindokolja, hogy kit és miért akar leigazolni, nos akkor épeszű tulaj, üzletember ritkán mond nemet ! Más kérdés, hogy elnézve az elmúlt évtized Wenger igazolásait ( Arshavin, Chamach, Santos, Denilson, Gervinho, Diaby, Park, Podolski stb.) én egy filléremet nem adnám Wengernek ! Szóval kedves szurkolótársam, talán innen kellene megközelíteni ezt az igazolási szisztémát ! Üdv.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2016-07-25 14:01
Nem csak Wenger dönt a pénzől ez csak a szurkolok butasága amit az ujságírok eggyszám 3. személyben neveznek meg a közérthetőség miatt . Ezt jó lenne megérteni mielött véleményt mondunk . Ez egy komlett stratégia van amiben wenger is csak egy szereplő , ő max véleményez , kér elutasit , de nem tárgyal pénzről . Majd ha vezetőség elszánta magát az ügyben márpediglen megszerzem ezt a gamert az öregnek kerül amibe kerül akkor biztos vagyok benne , hogy nem rajta fog mullani , ahogy eddig se rajta múlott . Ez a csatárkérdés nem egy egyszerü ügy már tavaly meg tavaly elött se volt az . A másik fele a dolgoknak meg az hogy az elmult 2 3 évben egy szavaunk se lehet mert jól erősitettünk és a keret erősödött ahogy most nyáron is már erösödtünk . Santi, Özil, Cheh Alexis, most Xhaka és télen Elneny se tünt rossz vételnek . Csatár poszton darabra megvagyunk minőségben kell még erösödnünk ami bizony nem egy egyszerü mutatvány mert aki erősités lenne és mozditható ott az ujgazdak klubbok ott vannak és el kell fogadni , hogy bizony nekik nálunk is több lovéjuk van . A másik verzió pedig mikor egy csapat ragaszkodik a játékoshoz ezért olyan horror összegeket kérnek amit meg már nem akarunk megadni , hozzá teszem jogosan . Igy marad a halászás ami meg viszont elég jól megy . Wenger csak egy edző egy alkalmazott nehogy már ő árazzon be minket ha az öreg azt mondja Kronkenak hogy ugorj be a kutba szerintetek beleugrik ? Egy kevésbé profit orientált tulajjal teljsen más lenne az átigazolási politikánk .
 
Profil
Üzenet
tomko véleménye:
2016-07-25 12:08
Lehetnek érdekes variációk:Ha Pogba megy a Real-ba valaki kiszorul középről ( Isco,Kroos ) Várnunk kell a csatár fejleményekre:Napoli csatárt fog igazolni és valószínűleg nem kis pénzért,PSG szintén,Chelsea is nyűglődik ezen a poszton itt nagy keringők lesznek,mi kivárjuk.Nem leszünk okosabbak és még messze van augusztus vége,hogy kimondjuk Wenger OUT.
 
Profil
Üzenet
tomko véleménye:
2016-07-25 12:02
Wenger papa kijelentette, hogy nagyon aktívak vagyunk a piacon és ez olyan mint a póker játszma.Augusztus vége még messze van és sok minden történhet.Az éves replay duma megvolt.Igen,mint mindig, halászunk a zavarosban aztán valaki ráharap a horogra. Ha nem akkor üres zsákkal jövünk haza de "próbálkoztunk".Készek vagyunk sokat költeni-mondja. Ezt végkép nem lehet értelmezni,nem tudjuk mi a sok számára, szerintem 40 m Font. Sajnos ezt az összeget már a West-Ham is kicsengeti.A gond az,hogy Wenger beárazott bennünket a középszintre és nekünk már csak az marad aki kiszorul a végén valamelyik top csapatból. Lásd:Sanchez,Özil.
 
Profil
Üzenet
eszeveszett véleménye:
2016-07-25 10:49
Visszatérve e korábbi hozzászólásokra (1-2-nap) megmint azt látom, hogy wenger out, főként az igazolások miatt, először is eddig igazoltunk 3-at, abból 1 klasszis (természetesen Xhaka) meg jött 2 ifjú titán, akikből nagyon nagy tehetségek lehetnek, most ez az új angol gyerek is le van szólva stb. de mikor Kosci idejött ugyanez volt, ja és még van kicsit több, mint 1 hónap az átigazolásból, szerintem lesz még itt igazolás, szóval nyugodtság van, még nem kell outozni előre :D
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2016-07-25 09:24
Nem vagyok benne teljesen biztos , hogy pont centert fogunk igazolni nyáron mert Higuain Juve és ha Napoli Icardival akarja potolni Higuaint akkor szerintem jöhet Mahrez aki inkább a szélről szeret indulni szóval akár még tényleg maradhat valamelyik fiatal támadonk bár akkor még mindig ott van Walcot ,késöbb meg Welbeck . Kölcsön kéne adni öket . Akpom tavaly nagyon jól megállta a helyét a Hull-ba idén szerintem akár egy PL csapatba is mehetne .

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (25 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 48
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design