Mérkőzés utáni interjú
2016-05-15 20:37 | Írta: arsenal1995 | Kategória: Interjúk
Arséne Wenger állt a média rendelkezésére, miután vasárnap az Arsenal 4-0-ra legyőzte az Aston Villát.

Arról, hogy sikeresnek tekinthetjük-e ezt a szezont...

"Nagyon negatív érződik a kérdésből. El kell mondanom, hogy a Leicester szenzációs idényt futott, mert csak három mérkőzést vesztettek el. Nem csak mi végeztünk a Leicester mögött. Kétszer legyőztük őket, ezért inkább a többieket kellene megkérdezni róluk. Nem vagyunk elégedettek a második hellyel, de a mögöttünk végzett 18 csapat biztos lenne a helyünkben. Természetesen a célunk a bajnoki cím megszerzése volt. Elég sokáig hittünk benne, hogy megcsináljuk. Végig tisztában voltam vele, hogy a szezon második fele nagyon nehéz lesz, mert nagyon sok és nehéz idegenbeli mérkőzésünk volt, például a Manchester United, a Manchester City, a Tottenham és a Liverpool otthonában is pályára kellett lépnünk. Sok nehéz idegenbeli mérkőzésünk volt, és tudtam, hogy a végső helyezésünket az fogja eldönteni, hogyan hozzuk le ezeket a nehéz találkozókat és a Leicester hány pontot veszít. Nem csak rajtunk múlt. A Tottenham és a City is sokáig jobb pozícióban volt, mint mi. A szezon végéig folyamatosan hajtottunk, és a nehéz időszakokban egységesek maradtunk, és az utolsó kilenc mérkőzésünket nem vesztettük el. Ez mutatja a csapat mentális erejét."

Az átigazolásokról...

"Nemcsak én döntök ezekben a kérdésekben, hanem a játékosnak is bele kell egyeznie a váltásba és a kluboknak is meg kell egyezniük. De próbálkozni fogunk."

A második helyről...

"Másodikok lettünk a bajnokságban, de bajnokok szerettünk volna lenni. Ha nem sikerül elhódítani a bajnoki címet, az olyan, mintha 10. vagy 12. lennél. Azt is mondhatnák, hogy csak a bajnoki cím ér valamit. A sportban minden győzelemért meg kell küzdeni és jól fel kell készülni a következő mérkőzésre. Éhesek vagyunk a győzelmekre. Bajnokok akarunk lenni. De ugyanakkor 70 pont felett zártuk a bajnokságot, ami nem könnyű a Premier League-ben."

Úgy tűnt, hogy a Spurs az Arsenal előtt fog végezni...

"Sokszor tűnt már úgy..."

Arról, hogy ez egy különleges nap-e...

"Egyetértek Önnel abban, hogy nem úgy kezdtük el a szezont, hogy csak a Tottenham előtt végezzünk. Meg akartuk nyerni a bajnokságot, ezért csalódottak vagyunk. Ma csak azért léphettünk pályára, hogy megszerezzük a második helyet. Ezt pedig elértük. Volt egy időszak, amikor a szurkolóink nem térhettek haza boldogan a mérkőzéseinkről, de ma elégedettek lehettek."

Tomas Rosickyről...

"Az ő példája mutatja, hogy a labdarúgásban még vannak jó emberek. Tomas Rosicky kiváló és nagyon tisztelt játékos volt az öltözőben. Nagyon szomorú nap volt számomra a tegnapi, amikor megtudtam, hogy rizikós lenne ma szerepeltetnem. Elvesztettük őt. Elvesztettük Artetát is - két kiváló labdarúgót, a csapat két vezérét. Meg vagyok róla győződve, hogy a rossz periódusokban mindig jó hatással voltak a csapatra, és nagyon hiányozni fognak jövőre. Meg szeretném nekik köszönni, amit a klubért tettek, és a legjobbakat kívánom nekik."

Arról, hogy az Arsenal végezhetett volna-e előrébb, ha Cazorla és Wilshere egészségesek maradtak volna...

"Igen, mert többet tudtam volna rotálni. Több variációs lehetőségem lett volna elöl, hiszen mindketten kreatív játékosok. 14-15 mérkőzéssel többet játszottunk, mint a Leicester. Nagy hatással van a csapatra, ha fontos játékosok hiányoznak belőle."

A tiszteletkörről...

"Jó érzés elhallgattatni a kritikusokat. Nem vagyok elég mazochista, hogy élvezzem a gorombaságot..., menedzser vagyok és elfogadom a kritikákat. Úgy gondolom, hogy a 20 év alatt bizonyítottam, hogy el tudom viselni a kritikát. Az a célom, hogy mindenkit boldoggá tegyek, de sajnos ez nem mindig sikerül."

Arról, hogy az Aston Villa elég jó csapat-e ahhoz, hogy egyből visszajusson a Premier League-be...

"Úgy hallottam, hogy a Villánál tulajdonosváltás lesz, ezért ez attól is függ, hogy ki veszi meg, milyen gyorsan folyik le mindez, mennyit fektetnek be a csapatba, és hogyan dolgozzák fel a kiesést. A legtöbb esetben ez nagyon nehéz egy klubnak, amely nem szokott a kieséshez. Ez azon fog múlni, milyen gyorsan áll össze újra a csapat. De ha minden a tervek szerint megy, akkor csak egy évet kell a másodosztályban játszaniuk."

Wilshere-ről és Walcottról...

"Jack egészséges. Theonak egy kisebb térdín sérülése van. Éles, de nem bevethető. Ha holnap beválogatják az angol csapatba, akkor ott lehet az Európa-bajnokságon."

Forrás: Arsenal.com

HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
HouseMDr véleménye:
2016-05-16 14:29
ihpgunner: A whoscored alapján belső középpályás viszonylag jó védekező statisztikákkal. Belső középpályás =/= nem védekezni tudó középpályás. Nem írtunk sehol mást. Basset meg kicsit máshogy látja ezt az egész foci dolgot.
 
Profil
Üzenet
ihpgunner véleménye:
2016-05-16 14:00
Xhakat is nagyon keveritek persze biztos be tudja jatszani az egesz kp-t de a gladbachban tipikus 6-ost jatszik. O az akit odaallitasz cazorla moge /melle es onnan nem mozdul atlovesei vannak, de nem kiseri annyira a tamadasokat pont ezert lenne ra szuksegunk mert ezt ejelenleg egyedul coq tudja . Amellett hogy eros jo fizikumu jatekos nagyon intelligens es beton vedo munkara kepes. Szivesen meg neznem santival virslivel akar coqal. Elneny sem a vedomunkajarol lesz hires karrierje kapcsan ramseyt meg en nem emlitem ebben a szerepkorben. Ami a vedoket illeti Gabi nalam meg mindig siralmas.. Elvileg Bartraval nem szamol a barca ot is meg lehetne probalni vagy akar Rudiger/Manolas parost a romabol. Tudom hogy nem nagy nevek,de nem tartom valoszinunek hogy mar bizonyitott kh-t fognak igazolni. Az emlitett jatekosok nem hiszem hogy 15milla felett lennenek es akkor meg lehetne oldani a csatar kerdest is.
 
Profil
Üzenet
HouseMDr véleménye:
2016-05-16 13:44
"iwobi box-to-box, kanté meg irányító"- aha... asszem erre az évre kiforumoztam magam.
 
Profil
Üzenet
misi12 véleménye:
2016-05-16 13:29
[link].hu/sport/foci/2016/05/16/az-arsenalhoz-igazol-a-leicester-kozeppalyasa/ de örülnék neki istenem !! Coqqal középen nagyon jó páros lenne, Elney meg xhaka lehetne csere,cazorlát én özilell játszatnám felvátva,wilshere nekem kérdőjel. Ramsey meg mehet Kínába jó sok pénzért :)
 
Profil
Üzenet
HouseMDr véleménye:
2016-05-16 13:27
Most megfogtál... Mikor egymás után a harmadszor pattan el tőle a labda vagy mikor nem képes időben (1-2 ütemmel előbb) elpasszolni azt a szerencsétlen labdát egy társhoz akkor úgy érzem a "legértélkelehtőbb" akkor lenne ha egy kis ecsettel meg fehér festékkel végigjárná a pályát és a lekopott vonalfestéket szépen fűszálankét visszafestené. De ez idén 3-4 játékos kivételével bárkiről elmondható lenne. (hogyajóédesanyjukat éveket öregettem idén is.)
 
Profil
Üzenet
HouseMDr véleménye:
2016-05-16 12:45
Ramsey hosszútávon (szvsz, röviden is) alkalmatlan jobb oldali szélsőnek és ezt Wenger is belátta.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (71 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 6
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design