Mérkőzés utáni interjú
2016-05-15 20:37 | Írta: arsenal1995 | Kategória: Interjúk
Arséne Wenger állt a média rendelkezésére, miután vasárnap az Arsenal 4-0-ra legyőzte az Aston Villát.

Arról, hogy sikeresnek tekinthetjük-e ezt a szezont...

"Nagyon negatív érződik a kérdésből. El kell mondanom, hogy a Leicester szenzációs idényt futott, mert csak három mérkőzést vesztettek el. Nem csak mi végeztünk a Leicester mögött. Kétszer legyőztük őket, ezért inkább a többieket kellene megkérdezni róluk. Nem vagyunk elégedettek a második hellyel, de a mögöttünk végzett 18 csapat biztos lenne a helyünkben. Természetesen a célunk a bajnoki cím megszerzése volt. Elég sokáig hittünk benne, hogy megcsináljuk. Végig tisztában voltam vele, hogy a szezon második fele nagyon nehéz lesz, mert nagyon sok és nehéz idegenbeli mérkőzésünk volt, például a Manchester United, a Manchester City, a Tottenham és a Liverpool otthonában is pályára kellett lépnünk. Sok nehéz idegenbeli mérkőzésünk volt, és tudtam, hogy a végső helyezésünket az fogja eldönteni, hogyan hozzuk le ezeket a nehéz találkozókat és a Leicester hány pontot veszít. Nem csak rajtunk múlt. A Tottenham és a City is sokáig jobb pozícióban volt, mint mi. A szezon végéig folyamatosan hajtottunk, és a nehéz időszakokban egységesek maradtunk, és az utolsó kilenc mérkőzésünket nem vesztettük el. Ez mutatja a csapat mentális erejét."

Az átigazolásokról...

"Nemcsak én döntök ezekben a kérdésekben, hanem a játékosnak is bele kell egyeznie a váltásba és a kluboknak is meg kell egyezniük. De próbálkozni fogunk."

A második helyről...

"Másodikok lettünk a bajnokságban, de bajnokok szerettünk volna lenni. Ha nem sikerül elhódítani a bajnoki címet, az olyan, mintha 10. vagy 12. lennél. Azt is mondhatnák, hogy csak a bajnoki cím ér valamit. A sportban minden győzelemért meg kell küzdeni és jól fel kell készülni a következő mérkőzésre. Éhesek vagyunk a győzelmekre. Bajnokok akarunk lenni. De ugyanakkor 70 pont felett zártuk a bajnokságot, ami nem könnyű a Premier League-ben."

Úgy tűnt, hogy a Spurs az Arsenal előtt fog végezni...

"Sokszor tűnt már úgy..."

Arról, hogy ez egy különleges nap-e...

"Egyetértek Önnel abban, hogy nem úgy kezdtük el a szezont, hogy csak a Tottenham előtt végezzünk. Meg akartuk nyerni a bajnokságot, ezért csalódottak vagyunk. Ma csak azért léphettünk pályára, hogy megszerezzük a második helyet. Ezt pedig elértük. Volt egy időszak, amikor a szurkolóink nem térhettek haza boldogan a mérkőzéseinkről, de ma elégedettek lehettek."

Tomas Rosickyről...

"Az ő példája mutatja, hogy a labdarúgásban még vannak jó emberek. Tomas Rosicky kiváló és nagyon tisztelt játékos volt az öltözőben. Nagyon szomorú nap volt számomra a tegnapi, amikor megtudtam, hogy rizikós lenne ma szerepeltetnem. Elvesztettük őt. Elvesztettük Artetát is - két kiváló labdarúgót, a csapat két vezérét. Meg vagyok róla győződve, hogy a rossz periódusokban mindig jó hatással voltak a csapatra, és nagyon hiányozni fognak jövőre. Meg szeretném nekik köszönni, amit a klubért tettek, és a legjobbakat kívánom nekik."

Arról, hogy az Arsenal végezhetett volna-e előrébb, ha Cazorla és Wilshere egészségesek maradtak volna...

"Igen, mert többet tudtam volna rotálni. Több variációs lehetőségem lett volna elöl, hiszen mindketten kreatív játékosok. 14-15 mérkőzéssel többet játszottunk, mint a Leicester. Nagy hatással van a csapatra, ha fontos játékosok hiányoznak belőle."

A tiszteletkörről...

"Jó érzés elhallgattatni a kritikusokat. Nem vagyok elég mazochista, hogy élvezzem a gorombaságot..., menedzser vagyok és elfogadom a kritikákat. Úgy gondolom, hogy a 20 év alatt bizonyítottam, hogy el tudom viselni a kritikát. Az a célom, hogy mindenkit boldoggá tegyek, de sajnos ez nem mindig sikerül."

Arról, hogy az Aston Villa elég jó csapat-e ahhoz, hogy egyből visszajusson a Premier League-be...

"Úgy hallottam, hogy a Villánál tulajdonosváltás lesz, ezért ez attól is függ, hogy ki veszi meg, milyen gyorsan folyik le mindez, mennyit fektetnek be a csapatba, és hogyan dolgozzák fel a kiesést. A legtöbb esetben ez nagyon nehéz egy klubnak, amely nem szokott a kieséshez. Ez azon fog múlni, milyen gyorsan áll össze újra a csapat. De ha minden a tervek szerint megy, akkor csak egy évet kell a másodosztályban játszaniuk."

Wilshere-ről és Walcottról...

"Jack egészséges. Theonak egy kisebb térdín sérülése van. Éles, de nem bevethető. Ha holnap beválogatják az angol csapatba, akkor ott lehet az Európa-bajnokságon."

Forrás: Arsenal.com

HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Bárki véleménye:
2016-05-17 14:17
Janoarsenal ne aggódj nyugodt vagyok! Szegény azt sem tudja mit irkál !
 
Profil
Üzenet
Bárki véleménye:
2016-05-17 14:14
Beteg vagy te barátom nem is kicsit ! A higadtságrol te jobb ha nem beszélsz vagy alapjáraton alpári vagy !!?? Én nem hiresztelem hanem egyszer volt róla szó és egyszer írtam , hogy sikeres ember vagyok nem is tagadom !! Nem is kell , hogy nekem megfeleljél Wengwreöl lehet egy véleményed lehet akár igazad is!! Elvégre mindenki máskép látja máskép gondolja és ki tudja kinek van igaza!! Tudod ítt mások is írnak jót is , roszat is Wengerről de nálad csak ő a hibás . A jó játékosok nem az ő érdeme de a rosz az ő sara !! Még szerencse hogy te ilyen okos vagy köztünk ezt mások nem látják így meg ! Igazad van nem is tudom miért nem látunk téged valamelyik csapat élén ?? Vagy esetleg Győrben volt valami vezető beosztásod a hozászolásaidat figyelembevéve elképzelhető . Tarsoly is úgy igazolt ahogy te is leírod elképzeléseidet csak egy ország pénze is kevés volt !! Foci mégsem lett!! Neked van egy véleményed Wengerről én elfogadom de legyél végre kulturált !! Írj kulturáltan ha nem megy kérj segítséget a környezetedben !! Csak találsz valakit aki megfelel nem nekem hanem az oldal minimum elvárásainak !!!
 
Profil
Üzenet
Janoarsenal véleménye:
2016-05-17 14:11
Bárki: Nyugodj meg, nem éri meg! Csak igen, kár hogy kevesen vannak olyanok mint te vagy én! (Legalábbis Magyar viszonylatban biztosan!) Hajrá Arsenal, Hajrá Wenger!
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2016-05-17 13:30
Basset: itt nem értünk egyet. A jó scout rendszer felépítése (vardy, mahrez, kante leigazolása), a taktika csapaton alapuló kiválasztása (nem a pep féle mindenhol tiki-taka, vagy klopp féle mindenhol presszing vagy mou), a pihentetések, felkészítések, sérülések elkerülése (megfelelő edzésmódszer miatt alig volt sérültje a Leicesternek, nem is kellett változtatni a taktikán) és tudatos koncentráció a bajnokságra (kupákból gyors kiesés) illetve formaidőzítés sok mindennek betudható, de a szerencsének nem. Jó, elfogadom, hogy szerinted kiscsapat a Leicester, de a fentiek pont elegek voltak egy bajnokság megnyeréséhez. Ha jönne egy jó kiegészítő csatár, aki mondjuk Welbeck szerepét tudná hozni, azaz 10-12 gól és asszisztok, ami mellett megerősítjük a védelmet, az kb. 40-45-ös gólkülönbséget generál, a mostani 29 helyett. Azzal ebben a bárki megverhet bárkit PL-ben ez bajnoki címet jelent. Persze jó lenne egy csatár, aki nem tizenöt gólt ló mint, Giroud, hanem 25-öt. De azért nem olyan világot élünk, hogy a legnagyobb riválisunkhoz bekopogtatva elhozzuk a két legnagyobb sztárt (Kane, Eriksen), mert mi vagyunk az arsenal.
 
Profil
Üzenet
Bárki véleménye:
2016-05-17 13:13
Bassethund megírtam a szó kiforgato szarakodok ne írjanak a hozászolásom témájához! Te jösz állandóan a klub múltjával akkor ki is tekinget visza felé?? Írtam a tiszteletröl is így mutadod meg alpáriságodat ilyen olyan faszozásokal!!! Én tisztelettel írok mindenki felé. Ha visza kapod az alpáriságodat akkor meg sírsz ,a faszal meg vigyáz nehogy megid a levét! Nem a többi edző múltjáról volt szó a klub múltjáról !!! Wenger 11 trófeát gyűjtöttbe ki volt aki többet ?? Ez a szokiforgatás én a klub múltjáról beszélek a kiforgató az edzőkröl !! Innen számold vissza a 20 éveket és tanulj meg kulturáltnak lenni !! A fasz -takarodj- szopjátok le -szopd le ezek nem ide való szavak igazából ezekel komolyan minősíted magadat lefelé!!
 
Profil
Üzenet
Zimi véleménye:
2016-05-17 11:37
Marsenalito - tudnál írni egy levelet a media@fc-arsenal.hu -ra? Volna egy kérdésem/sünk. Köszönöm!

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (71 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 85
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design