Wenger sajtótájékoztatójáról
2016-05-06 21:56 | Írta: arsenal1995 | Kategória: Interjúk
Arról, hogy Wilshere pályára léphet-e a City ellen...

"Még nem döntöttem el, nem tudom."

Arról, hogy akár még a második helyen is végezhetnek...

"Nem, még nem adtuk fel a reményt. A szezon végéig küzdeni fogunk."

Arról, ha a Spurs előtt végeznének, akkor büszkeséggel töltené-e el...

"Nézzék, még nem lefutott a dolog. Majd meglátjuk, hogyan alakul a szezon vége. A Tottenhamnek jó szezonja van. Ugyan az utóbbi időben nem megy nekik annyira a játék, de összességében jó szezonjuk van, és erős a csapatuk. De természetesen az a célunk, hogy eléjük kerüljünk, amíg ez lehetséges."

Arról, hogy ez egy lenne a sok közül...

"Ha sikerülne elérniük, akkor legalább mondhatnák, hogy egy a sok közül, mert 20 év alatt egyszer történt meg. Jelenleg ez még nem lefutott. Ha sikerül nekik, akkor gratulálunk. A végsőkig küzdeni fogunk, hogy eléjük kerüljünk."

Arról, hogy hisz-e benne, hogy lesz egy újabb Copa America...

"Nem. Úgy gondolom, hogy a tavalyi különleges volt."

Arról, hogy a Copa America hatással van Alexisre...

"Úgy gondolom, hogy az idei szezonban hatással volt rá. Természetesen azért, mert Chile nyert, és ez egy nagy eredmény és megkönnyebbülést jelent. Úgy gondolom, hogy emiatt szenvedett egy kicsit fizikálisan a szezon során."

Arról, hogy Eddie Jones ott volt a London Colney-n...

"Van néhány közös emlékünk. Az édesanyja japán, ő is dolgozott Japában és én is, ezért egy kicsit beszéltünk Japánról. Hasonló karriert futottunk be, ő ausztrál és francia vagyok, és mindketten szeretjük Japánt és Angliát is, mert dolgoztunk mindkettőben."

Arról, hogy az Arsenalból hiányzik egy igazi gólvágó...

"Korábban már beszéltünk erről, de jelenleg a vasárnapi mérkőzésre koncentrálunk, és mindent megteszünk a győzelemért."

Forrás: Arsenal.com

HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
RayPK véleménye:
2016-05-10 16:10
akkor ha minden jól megy, a következő szezonban a 2 cm posztra lesz Wilshere, Ramsey, Elneny, Cazorla, Coquelin, Xhaka + Toral. ez a két poszt jó lenne így, elégnek kell lennie minőségben is és mennyiségben is szerintem. ezután rá kell menni egy csatárra és ha marad della akkor még védő se ártana
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2016-05-10 15:16
gezababa: :DDD Sanogost venni? Akkor inkább csinálok magamnak Auchanos szatyorból egyet!
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2016-05-10 15:15
Gránitnak örülök...ha fele olyan tökös lesz mint a neve akkor Granit-Coqlen-Elnyinnyo 3as csak megoldja már ezt a szájbetett vkp dolgot. Kante még érdekes lehet. Nem tudom rárepülünk-e. Bízom benne hogy angol mag írtás is lesz. Ox, walcott, Gibbs...mehetne. Chambers és wilshere meg maradhatna és weblap. Bár ha igaz ez a 6 hónap megint neki akkor baszhatjuk...bár fiatal még 24 asszem. De utóbbi 3 még mindig életképesebb mint az első három. Nekem Ramsey az érdekes. Volt egy jó 4 hónapja azóta meg egy rakas fos, előtte meg még nagyobb fos volt. Adnám a barszanak ha kellene nekik. A hideg fut a hátamon amikor sarkazni kezd meg labdát veszít. Egyébként ha már itt tartunk...Ti nem vettétek észre mennyire pontatlan az utóbbi időben a játékunk? Ilyen sok félrement passz...és nemcsak a támadó harmadban (az eddig is volt). Ez mitől lehet. Régen az öreg legalább erre odafigyelt hogy jól passzolgassunk. Na mindegy. Tehát Granit. Jó lesz de kevés eddig. Ha eladunk vagy 3-4 gamert és elmegy 3 öregségi nyugdíjba...az -7 gamer. Csak fel kellene tölteni. Vagy Zelalem, Iwobi, Beilek jönnek majd a padra?:D Csatár akkor is kell aki Özil passzait bebassza. Agueró kéne nekünk.....Ő meg Sancsez elől bőven jó lenne. Meg hát vmi értelmes védő 4est is ki kellene állítani aki kb 40-50 meccset le tud tolni komolyabb sérülés nélkül. Nehéz ez...még jó hogy pénzen mindent lehet venni:DDD
 
Profil
Üzenet
Marsenalito véleménye:
2016-05-10 14:30
Nahh.....úgy néz ki alakul az első igazolásunk!!Talán jön a Gránit Xhaka. Több lap is lehozta már h közel az egyezség, köztük a német Bild is!!MONDOM a német BILD!!Még mielött beindulna a szokásos fröcsögés h kamu, meg majd én megmondom ki kell, meg mi lesz duma, meg úgyse jön, a Bild (La Gazetta, AS, Marca, SKY Sports EUR és David Ornstein) azon kevés lapok közé tartozik európában aminek még maradt némi hitelessége, ellenben a belinkelt humbuk lapokkal ( Metro, Dailymail, goal.com stb). De ez a hír eltörpül a jelenlegi Hummels ügy miatt.
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2016-05-10 13:36
Özillel kapcsolatban remélem, hogy tényleg sérülésről van szó, nem pedig a szerződéshosszabbítás és átadólistás herce-hurca miatt rakták ki a keretből egy kamu húzódásra hivatkozva. Nagyon fájna megélni, hogy a legjobbunk megint elmegy úgy, hogy igazából az első, komoly teljesítménye után lép le. Ezt láttuk valamelyest Nasrinál, vPersienél, Songnál (csak az elmúlt egy-két évből példálózva). Akkor egyértelmű lenne, hogy a vezetőség nem akar semmit se ettől a csapattól a pénzen kívül és nincs semmilyen előrelépés. Viszont valamiért úgy gondolom, hogy Özil nem váltana PL-en belül. Akkor inkább német, spanyol vagy török bajnokság. Szóval Szasza, én inkább egy jó Sanogo mezen gondolkodnék :). Egyébként állítólag Lajost szerződésben tartanák (elég komoly lelépési pénzt kellene kifizetni), és kérték José, hogy menjen egy évre pénzt keresni Kínába. A WHU elcsúszásával (ami tök érthetetlen egy BL-ért küzdő új stadionos csapatnál) a motiválatlan Swansea ellen, tök mindegy hogy a City vagy a ManU lesz a 4. Pénz van mindegyiknél, BL-lel, BL nélkül is azt igazolják le, akit nem szégyellnek. Csak nálunk nehéz megtalálni a kvalityit, aki emelne a csapat jelenleg elképesztően magas színvonalán.
 
Profil
Üzenet
mevrik véleménye:
2016-05-10 13:25
[link] na így kéne elinditani egy átigazolási szezont az arsenalnak ebből is látszik anyagilag közel jár a két klub mentalitásban nem egy súlycsoport és hát nekik nem gyenge középső védőik vannak mellesleg

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (158 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 27
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design