Csalódást keltő a döntetlen
2016-04-10 09:15 | Írta: arsenal1995 | Kategória: Interjúk
Danny Welbeck nyilatkozott a médiának, miután 3-3-as döntetlent játszottak a West Ham United otthonában.

Arról, hogy ők vesztették-e el a pontokat...

"A mérkőzés előtt elmondta, hogy meg akarjuk nyerni a mérkőzést, ezért mi vesztettük el ezeket a pontokat. A körülményeket tekitve, hogy kétgólos előnyben voltunk, majd egygólos hátrányba kerültünk, és így egyenlítettük, örülhetünk az egy pontnak. De nagyon csalódást keltő, hogy nem tudtunk nyerni."

Arról, hogy döntetlen volt a szünetben...

"A labdarúgásban történnek nehezen megmagyarázható dolgok. Ez egyike azoknak."

Arról, hogy az Arsenal nyerhetett is volna...

"Megpróbáltunk nyerni. Nehéz dolgunk volt, és kontrákból veszélyesek voltak. Nehéz mérkőzés volt ez számunkra."

A bajnoki címről...

"Csak saját magunkra kell figyelnünk, és a saját játékunkat kell játszanunk. Nincs értelme a többi csapatot figyelni, mert nem lehetünk hatással a teljesítményükre."

Forrás: Arsenal.com

HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
ihpgunner véleménye:
2016-04-15 15:46
Menjenek Isten hírével.. lehet ha azon a pár meccsen walcott helyett joelt allitja be az oreg x ponttal tobb lenne. Nem tudom miert utalja ot wenger , de nem szolgalt ra arra, hogy egy ilyen formaban levo theo elotte legyen a rangsorban. Mindig elt a lehetoseggel amit kapott
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2016-04-15 15:40
A pool az egyik legjobb, ha nem a legjobb a presszing és a gegenpresszingre alapuló játékban. De a kiscsapatok ellen teljesen fegyvertelenek, mert alapvetően azok nem hozzák ki szépen a labdát, hanem előrerúgják azt vagy emberhez megy vagy nem. Egyszerűen nincs mit presszingelni. Ehhez jön még az is, hogy fizikálisan és emberben is kevés ehhez a keretük, amelyet még egy átigazolási szezonnal sem biztos, hogy tudnak orvosolni. Tele vannak sérültekkel a megterhelő játékstílus és az alkalmazható emberek alacsony száma miatt, nem véletlenül szedte áldozatait hamstring bácsi ott is. Érdekes megnézni, hogy vannak azok az edzők, akik a keretben rejlő potenciál alapján határozzák meg a taktikát: ugye Ranieri most ebben nagy divat, de sztem Carlo és Conte is ilyen, míg vannak akik kitaláltak valamit és azt nyomatják minden csapatnál: Klopp, Lajos, Pep, Murinnyó. Wenger kicsit mindkettő. Szóval Klopp lehet, hogy hajszolja a csapatot, de akik kb. immunisak a presszingre, azok ellen nem tud semmit sem csinálni és bukják a pontokat ezerrel. Ebből a szempontból várom, hogy Pep mit csinál Pulis ellen :)
 
Profil
Üzenet
eszeveszett véleménye:
2016-04-15 15:05
bojan: Persze, miután a Poolhoz ment Klopp összekellett rakni a csapatot, nyilván voltak olyan eredmények amik csúnyák voltak, kell egy kis idő, míg összerakja a csapatot, bíznak benne, motiválni tudja őket, stb. stb. és hiába írod, hogy jobb csapatunk van, ez igaz szerintem is, legalábbis papíron jobbak vagyunk, de ha játszanánk ellenük semmivel sem lenne több esélyünk a győzelemre, sőt szerintem jövőre mindenképpen esélyesek a bajnoki címre , a poolban több játékos igen csak alulértékelt!
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2016-04-15 13:50
A középpálya a legmasszívabb és legjobban felépített csapatrészünk, csak a sok sérült idén kevés lehetőséget adott. Mindenki azt hitte, hogy Sanchez és Coq sérülése döntő lesz, aztán később kiderült, hogy Cazorla hiányában esett össze a csapat. Ha jövőre mindenki harcképes, akkor kemény dió lesz eldönteni, hogy ki játsszon, és itt remélem Wenger már ténylegesen ellenfél alapján állítja össze a csapatot. Xhaka védőmunkája jobb Elneny-nél, kb. Coq szinten van. Viszont DP-be Xhaka lenne fizikálisan a legjobb (185 cm; 85 kiló). Ez a rögzített helyzetek levédekezésénél döntő lehet, ezért WHU típusú erős, fizikális csapatok ellen nálam Xhaka az első számú VKP, míg Coq-ot a kontrásabb csapatok ellen használnám. Cazorla simán képes még két jó évre ebben a visszarendelt szerepben, kiscsapatok ellen, ahol a gyorsaság nem döntő, ő lenne az elsőszámú választásom, míg nagycsapatok ellen, amikor átadjuk a területet, ott egyértelműen Jack. Amúgy Cazorlaval 4-2-3-1-et, Jackkel 4-3-3 tolnék, hogy gyorsabb legyen a csapat váltása védekezésből támadásba. Ramseyt csak hamis szélsőként tudom elképzelni jövőre is. Sajnos-nemsajnos ez a klasszik boxtobox állatfajta kihaló félben van. A kérdés, hogy jön-e oda ember, mivel Walcott és Ox is átadó listán vannak, így Wenger vagy igazolni fog oda, vagy Sanchezt forgatja át Iwobiért mint mostanában, vagy marad Ramsey és/vagy Elneny hamis szélsőnek. Én utóbbit mondanám, mert Elneny szerepe kérdéses jövőre, ha marad mindenki. TKP-ra van Özil, akit lehetne rotálni néha Jack-kel (hogy neki is legyen jövőre 20-25 meccs a lábában) és Rosickyvel, akinek, mint személyes kedvencem, határozatlan idejű szerződést adnék élete végéig és egy vadiúj orvosi stábot. A kp összeállítása lesz taktikailag a legkomolyabb feladat.
 
Profil
Üzenet
bojan véleménye:
2016-04-15 13:30
Azt olvastam hogy tíz távozónk is lehet a nyáron.Az tiszta sor hogy Arteta(Man.city pletyka:)))),Rosi,Flamini szerződésük lejártával lépnek...és ha igazak a hírek végre robban az angol mag és Walcott(West ham pletyka:)))),Ox(West ham pletyka:)))),mellett Gibbs és repülhet,valamint jó eséllyel Ospina,Giroud és a kölcsönből visszatérő Debu és BFG is távozni fognak....Kell ide a jó kis vérfrissítés és egy-két word class sem ártana még ide-oda...Sanchez-t nem elengedni(Bayern NO1 target pletyka :((((és Özilt sem,még ha ők sem tökéletesek... A pool-nak meg most kijött tegnap,meg egy-két meccsen a szezonban,de voltak kurva szar meccseik is a nagy Kloppal!Nem kell őket ajnározni,nekünk jobb csapatunk van,de Cazorla kiesése egy igazi mélyütés volt a csapat számára és az, hogy Wenger nem ismerte fel időben hogy őt nem lehet pótolni Ramsey-vel és más folyamatosan sérült játékosokkal(pl.Wilshire) és igazolnia kellett volna már a helyére még a nyár folyamán(csak hát a júdeai közgazdász brigád ezt nem tette lehetővé).Ja, és csak Claude-ot tudom ismételgetni az ArsenalFanTV-ből:-We need a word class striker!
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2016-04-15 12:02
titi: Én eladnám Ramseyt és Walcit is. Campbelt meg Wenger adja el mert útálja mint a szart...ez tiszta sor. Pedig mérföldekkel jobb mint walcott. Merte, Giru nálam is kuka és a 3 öregmotoros is. Bírom a Coq-Elnyinnyo duót...DE ha bármelyik kiesik akkor azokkal akikkel te pótolnád őket...: Jack-akkor sérült lesz, Cazorla öregszik, Ramsey pedig hullámzik és nem tud ott játszani. Özilt szerintem nem lehet pótolni jelenleg egyik játékosunkkal se. Csatárba én is Lukut vagy Abet hoznám. Durván harcosak. Sancsezt Özilt meg kell tartani. Kell csatár és védő meg kp. Milyen fura mi? Mindig ezek hiányoznak:DDDD

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (82 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 18
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design