Az összetartás volt a kulcs
2016-03-31 06:53 | Írta: arsenal1995 | Kategória: Interjúk
Nacho Monreal elmondta, hogy az Arsenalnak azzal sikerült javítania a formáján, hogy összetartottak és csapatként védekeztek.

Az ágyúsok a válogatott szünet előtti utolsó mérkőzésükön megszakították nyeretlenségi sorozatukat a bajnokságban az Everton 2-0-s legyőzésével a Goodison Parkban.

Arséne Wenger csapata jelenleg a harmadik helyen áll a tabellán, 11 ponttal lemaradva az éllovas Leicester Citytől, nyolc mérkőzéssel a bajnokság vége előtt. De Monreal elmondta, hogy jól szeretnék befejezni a szezont.

"Minőségi játékosaink vannak, tehát a játékunk alapja, a labdatartás, majd az ellenfelet beszorítani a saját térfelére. Ezt próbáljuk tenni" - mondta az Arsenal Playernek.

"Ehhez pedig egy komplett csapatra van szükség az egész pályán, és amikor nincs nálunk a labda, akkor keményen kell dolgoznunk, csapatként kell védekeznünk és összetartanunk, mert akkor visszaszerezhetjük a labdát, és vannak olyan játékosaink, akik ilyenkor csodára képesek, ez tesz minket igazán veszélyes csapattá."

"Ebből a szempontból az Everton elleni tökéletes mérkőzés volt. Az első félidő minden értelemben véve fantasztikus volt - jól teljesítettünk, amikor nálunk volt a labda, és akkor is, amikor nem. Alig adtunk nekik lehetőséget, és amint elvesztettük a labdát, már vissza is szereztük, mert jól helyezkedtünk, és nyomást gyakoroltunk az ellenfélre."

"Közelről tanulmányoztuk az ellenfelet a hét során, hogy megtaláljuk, hol foghatjuk meg őket. A labdatartáson és a helyzetek kihasználásán kívül mindig az ellenfél gyengéire kell koncentrálni, hogy helyzetet tudjunk kialakítani, majd gól szerezni belőle, mert ez jelenti a különbséget és a három pontot."

"Tisztában vagyunk vele, hogy nem a saját kezünkben van a sorsunk - ez nyilvánvaló. Jelenleg a harmadik helyen állunk, ezért úgy gondolom, hogy számunkra az lehet a cél, hogy a hátralévő nyolc mérkőzzésünket megnyerjük, és majd meglátjuk, hol állunk a végén. Nem csak rajtunk múlik ez. Még akkor sem, ha megnyerjük mind a nyolc hátralévő mérkőzésünket, nem biztos, hogy bajnokok leszünk. Az viszont rajtunk múlik, hogy ezeket megnyerjük-e."

"Két jó mérkőzésen vagyunk túl, a legutóbbit meg is nyertük. Tudjuk, hogy nehéz dolgunk lesz a Watford ellen, mert mostanában játszottunk ellenük, és kiejtettek minket az FA-kupából, de szeretnénk visszavágni."

"Ez egy teljesen már sorozat. Nem nagy célokért küzdenek, ezért nekünk pedig meg kell mutatnunk, hogy mi igenis nagy célokért küzdünk. Meg kell mutatnunk, hogy mi vagyunk a hazai csapat, és a bajnoki címért harcolunk. Ezt fogjuk tenni."

Forrás: Arsenal.com

HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2016-04-05 21:41
Persze, nyilván több sikeres ember van a "tiszták" között, mint az enyhén alkeszok között, ezt nem vitatom. Csupán hoztam néhány ellenpéldát, hogy ettől még lehet valaki jó ember, jó sportoló. Wilshere meg kurva jó focista... A vérében van az Arsenal játéka.
 
Profil
Üzenet
pinters véleménye:
2016-04-05 20:52
Még annyit: ha tökös gyerek akar lenni menjen küzdősportolónak vagy rögbisnek!
 
Profil
Üzenet
pinters véleménye:
2016-04-05 20:49
Áááhhh! De most tényleg, Zlatan minden egyes balhéja a meccsekkel és az edzéssel kapcsolatos! Az meg hogy szobrot akar az Eiffel torony helyére csak feltünési viszketegség és semmi balhé. Tony Adamset pedig hagyjuk, az már egy másik korosztály (nem is hívják BL sorsolásra vagy szakérteni, sem őt sem Gazzát!)! Na és Puskás, Ő lesz a következő pálda? Na és Kimi kivel balhézott? Senkivel! Nem az a baj ha valaki szórakozik hanem az hogy úgy, hogy okot ad másnap a bulvárnak 2-3 napig cikkezni róla! Különben is Bizonyítson a pályán: nálam totál Diaby! :(
 
Profil
Üzenet
Makaveli1971 véleménye:
2016-04-05 20:32
Jah.. Wilshere csicska.. nem tud focizni..:D azert biztositott neki VIP helyet az angol szovettsegi kapitany. Annak ellenere hogy az EGESZ SZEZONT KIHAGYTA! Szerintetek Tony Adamsek meg a tobbiek csendes gyerekek voltak? Sose csoppentek bele egy ket szovaltasba? Nem a faszt nem.. csak nem volt egy kocsog ujsagiro akiknek ez a fetishe.. Mellesleg Ibra a sajat csapattarsait rugdossa edzesen.. azt mekkora focista.. szemelyiseg kerdese. Akkor nem lenne profi ha nem jarna edzesekre.. meg szarna az egeszre.
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2016-04-05 19:33
Az erőszakot elítélem, de a szórakozással, lazítással szerintem nincs semmi baj. Szerintem Wilshere nem vert péppé senkit, őt se ütötték agyon. Biztos volt egy kis lökdösődés, szóváltás, aztán mindenki amerre lát. Ez azért megesik... De hangsúlyozom még egyszer, nagyon erőszak ellenes vagyok. Azt viszont nem értem, ha valaki piálni akar, miért ne piálhatna. Amíg ez nincs kihatással a viselkedésére, és jelen esetben a pályán nyújtott teljesítményére, miért ne tehetné? Ezt sosem értettem, amit pinters mond. "Ha valaki a profi labdarúgást választja, az igenis éljen úgy ahogy azt elvárják tőle amíg közszereplő." Miért mit várnak el tőle? Ki várja el tőle? Mi közük van hozzá? Civil emberként, azt csinál amit akar. Ezeket a ratyi lesifotósokat kéne fényképezgetni, kíváncsi vagyok, hogy ők mit szólnának hozzá. Nem tudom mennyire követed a Forma-1-et... Ha követed, biztos ismered Kimi Raikkönent. Ő is szeret iszogatni, mégis neki van a legnagyobb szurkolótábora az egész cirkuszban. Jah, és nem mellesleg családapa. Nem kell mindenkinek "jópofinak" lenni, ahhoz, hogy sikeres, és normális legyen. Van belőlük elég...
 
Profil
Üzenet
eszeveszett véleménye:
2016-04-05 15:54
amúgy engem nem érdekel, hogy a pályán kívül, hogy viselkedik, de akkor most már a sérüléseknek véget kell vetni, és odatenni magát a pályán!!

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (221 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 38
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design