Mérkőzés utáni interjú
2016-03-20 15:49 | Írta: boszibence | Kategória: Interjúk

Alex Iwobi?

„Intelligens srác, elhivatott a játék iránt, tanulni szeretne. Nagyon alázatos ugyanakkor, még csak 19 éves. 8 éves kora óta a klubnál van. Egész évben figyeltem az edzésmunkáját, valamint tetszett, amit az előszezonban nyújtott. Majd nagyon gyorsan fejlődött az első csapatnál. Hónapról hónapra jobb lett, ezért építettem be, és adtam neki játéklehetőséget.”

Az első félidős teljesítményről?

„A játékunk a mozgékonyságon és a technikás támadásokon alapszik. Helyes egyensúlyra kell törekednünk, nem mindig sikerül. Ne felejtsük el, hogy sok játékosunk az egész szezonra kidőlt, míg páran, mint Danny Welbeck is csak most tért vissza, és lendült játékba. Iwobi most épült be a csapatba, csakúgy mint Mohamed Elneny, akit csak januárban igazoltunk, de gyorsan beilleszkedett. Segítettek a megfelelő egyensúly eltalálásában. Angliában nagyon nehéz értékelni a teljesítményt, mert ha vereséget szenvedsz, akkor katasztrófa történt. Nem voltunk olyan rosszak, mint amilyennek az emberek mondtak minket, de egyetértek, a sportban vagy nyersz, vagy vesztesz. A szezon végéig hajtanunk kell. Ma hátunk a falhoz ért, de jól válaszoltunk. Örülök, hogy nyomás alatt ilyen választ adtunk, mikor megkérdőjelezték a játékosaim karakterét. Tudtuk, ha nem nyerünk ma, akkor kiesünk a bajnoki címért folyó harcból, mentális teszt volt ez a mai meccs.”

Ha az Arsenal kikapott volna, akkor oda lett volna a bajnokság?

„Igen.”

A bajnoki címről?

„Nem húznám még ki magunkat. Matematikailag van még esélyünk. Még van egy hazai elmaradt meccsünk. Nem mi vagyunk az esélyesek, de ha nem remélünk, akkor senki sem fog helyettünk. Ha még a környezet is szkeptikus, akkor minden meccsen a legjobbunkat kell nyújtanunk. Alázatosnak kell lennünk, és minden meccsen küzdenünk kell, akárcsak ma. Jó teljesítményt kell nyújtatnunk, amit befolyásolni tudunk és szükségünk van pár kedvező eredményre, amire viszont nincs hatásunk.”

Özil?

„Boka probléma, de inkább egy rúgásnak tűnik, mint sérülésnek.”

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Makaveli1971 véleménye:
2016-03-27 12:44
A sok kritika melle nezzunk egy kis focit is, elvegre azert van:d ... [link]
 
Profil
Üzenet
eszeveszett véleménye:
2016-03-26 10:32
[link] Hűű baszki :D Kár, hogy "nálunk" ilyenek nem mennek
 
Profil
Üzenet
eszeveszett véleménye:
2016-03-25 21:49
egyetértek raypk és toloszek!! Amúgy eközben Giroud gól a hollandok ellen
 
Profil
Üzenet
RayPK véleménye:
2016-03-25 21:10
szerintem nem Wenger kiállása miatt "büntetnek" minket, hanem sokkal inkább a hipster hozzáállásá miatt, miszerint ő azért se fog font 100 milliókat költeni egy nyáron, ahogy az most éppen divat és talán éppen ez szúrja a szemeket. ugye akik többet költenek, úgy gondolják, h több joguk is van megnyerni a bajnokságot, de nem csak ők, hanem a kívülálló felek is (pl bírók, semleges nézők), "az a csapat sokkal többet költött, szóval biztos ők fognak nyerni" és ezzel hozzáállással, már meg is van az, amit toloszek felvetett; tudattalan, érzelmi támogatást kap a másik csapat, mert az követi a trendet, míg mi nem. de ez az életben is hasonló, ha nem állsz be a sorba, akkor szívni fogsz, tök mindegy, h mit csinálsz.
 
Profil
Üzenet
pinters véleménye:
2016-03-25 20:53
RayPK: nekem már az is öröm Milikkel kapcsolatba, hogy nem csak én agyszüleményem, hogy helye lenne az Arsenalba. Nálam olyan Elneny-s titkos befutó. Nála is mondtam már az elején, hogy jó lesz, mikor még mindenki a nevét kereste a gugliba, és sopánkodott, hogy megint egy Sanogo vagy Chamakh! ;) (Persze Welbeck mögött 2. számú)
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2016-03-25 19:52
Toloszek: nagyon jó meglátások. Nagyon remélem, hogy az FA nem akarja tovább nyomni a Leicestert. És ezt nem csak azért mondom, mert szerintem igenis kevesebbet fog érni a kupa a rókák győzelmével (mint ahogy a Chelsea BL győzelme, senki sem vitatja, de mindenki lenézi). Az alapvetően igaz volt a PL-re, hogy a kiscsapatoknak elszoktak nézni olyanokat, amiket a csúnya nagycsapatoknak nem, lehetőséget adva a kemény játéknak és a meglepetésszerű eredményeknek, amelyek szinte minden fordulóban rendre jönnek is. De most annyira nyomatják a rókákat, hogy csak itt felmerül a kérdés, mi a PL? Focibajnokság, vagy X faktor? Pont a Swansea elleni hazai bukón gondolkoztam ezen, amikor Ramsey akasztják hátulról tovább, az ellenélnél meg Özil fault és gól + lesgól született. Azért nyert a Swansea mert jobb volt (nem játszottak rosszul, de pontra sem lett volna elég egyenlők küzdelménél) vagy azért mert ez volt a PL és a bevételek érdeke? Az angol focinak pont az a varázsa amit írtál, nem pedig, hogy kiscsapatból csinálunk bajnokot, mert az mekkora reklám lesz már. Megy a drámázás ezerrel, ami egyre több pénzt generál a fogyasztói piacon. De őszintén szólva kezd elegem lenni abból, hogy egyre kevésbé lehetek szurkoló, mert az FA szemében fogyasztó vagyok. Amúgy az UEFA is zárkózik fel rendesen. A négy nagyot (Real, Barca, BM, PSG) nem sorsolják össze... Erre mennyi esély volt? Vagy az EL-ben Pool-ManU + Sp*rs-Dortmund, majd utána Pool - Dortmund Klopp miatt... Utóbbin egy percig nevettünk sírva a poolos haverommal, mint Tom Hanks a pénznyelőben :)

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (81 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 22
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design