Mérkőzés utáni interjú
2016-03-03 10:34 | Írta: boszibence | Kategória: Mérkőzések

Az eredményről?

„Szerencsétlen vereség, mert sok helyzetünk volt, nem tudtuk kihasználni őket, ők csak kétszer lőttek kapura, amiből mindkettő gól lett. Nagyon csalódást keltő eredmény. A játékosok a padlóra kerültek, de válaszolnunk kell erre.”

Az önbizalomról van szó?

„Kissé úgy néz ki.”

Hogyan orvosolható a probléma az észak-londoni derbi előtt?

„A saját munkákra koncentrálunk, emlékeztetnünk kell magunkat, hogy minőségi csapatunk van. Elemzésre van szükségünk, majd visszavágni. Három nap múlva nagy meccs vár ránk.”

Aggódik, hogy a bajnokság elúszni látszik?

„Jelenleg a saját eredményeink miatt aggódok. Három meccset vesztettünk, csalódott a csapatunk. Jelenleg nem álmodozunk. Realistának kell lennünk, és visszatérni az alapokhoz.”

Petr Cech?

„Szenvedett. Kisebb ágyékproblémái voltak a meccs előtt, szenvedett ma este.”

A sérülése?

„Nem játszik szombaton.”

Mekkora visszaesés ez?

„Teljesen bízok Ospinában.”

Mennyire súlyos Cech sérülése?

„Nem tudom, még meg kell néznünk. Izomprobléma a vádlijában, nem tudom mennyi időre dőlt ki.”

Laurent Koscielny?

„Szintén vádli bajok. Nem játszik szombaton.”

Miért cserélte le Campbellt Welbeckre?

„Campbell egy ideje nem játszott, fáradni kezdett. Egy nagyon fiatal balszélsővel találta szemben magát, úgy gondoltam Welbeck befutásai gondot okozhatnak neki. Ezek a döntések nem azt jelentik, hogy Campbell rosszul játszott. Szerintem elég jó volt ma este. Megvoltak a helyeink a szélen, hogy veszélyesek legyünk.”

Az atmoszféráról?

„nem tudom. A saját munkánkra kell koncentrálnunk, és mellőzni ezt. A saját oldalunkra kell fordítanunk a szurkolókat. A szurkolók szerettek volna buzdítani minket. Jók voltak. Haloványok voltunk a meccsen, a mérkőzés végén nem járt a labda, nem tudtunk veszélyes helyzeteket kialakítani.”

A bajnoki versenyfutásról?

„Nem tudom. Nagyon nehéz megmondani, mert mindenki hullajtja a pontokat. Jelenleg szerintem újból a helyes kerékvágásba kell kerülnünk, aztán lehet beszélni a bajnokságról. Megjósolhatatlan. A Manchester City kikapott, csakúgy, mint a Tottenham.”

Az Arsenal még megnyerheti a bajnokságot?

„Inkább a következő meccsre fókuszáljunk, és ma ne a bajnoki címről beszéljünk. Nem vagyok ilyen kedvemben. Csalódottak vagyunk, hogy le kell nyelnünk ezt a vereséget. Vissza kell vágnunk.”

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Makaveli1971 véleménye:
2016-03-03 19:28
1995:Az uj oldalon lesz like es dislike a kommentekre? Az se lenne rossz. Kevesebb veszekedes lenne.. valaki ir egy baromsagot byomsz egy dislikeot es csa.. ha meg tetszik likeot. A man u oldalon is mukodik, multkor neztem. Es jol is nez ki.
 
Profil
Üzenet
arsenal1995 véleménye:
2016-03-03 15:18
gezababa: Ezek a funkciók már meg vannak valósítva az új oldalon, amely még nem elérhető. Nem tudom, hogy mikor lesz elérhető, erről Bergit kérdezzétek.
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2016-03-03 14:19
Tolószék: Jól mondod, személy szerint ezért nem szoktam meccsnapokon kommentelni, mert másnap higgadtabban lehet vitatkozni. (magam részéről ma már megtettem). Elemzésekkel, általános kérdésekkel is nagyon szeretek foglalkozni, de (amiben Szaszának a múltkor igaza is volt) ez egy szurkolói oldal, nem kritizálva ezzel senkit, főleg nem a szerkesztőket. Úgy gondolom alapvetően sok arsenalos van Mo-n, akik vevők lennének komoly, lendületes vitákra, de ez inkább egy blog keretében megvalósítható. Ezt régen még betöltötte az útwenger (már amennyire), de mára teljesen eltrollosodtak (folyamatosan nézem őket és sokszor szakadok a posztokon), és az igényes vitára alkalmatlan. Szerkesztőktől kérdezném: kommentekre válasz opció, és hírek mellett cenzúrázott ad-hoc meccselemzésekre, elmélkedésekre ötletek, lehetőségek, és persze igény van-e/lenne-e? (Vannak itt többen is, akik egy-egy kommentben simán letolnak egy tömörített meccselemzést, amik sokszor vitaindítók szoktak lenni.) Én régi olvasó, de friss regisztrált vagyok, szóval nyugodtan elküldhettek a búsba, de tényleg csak érdeklődés szintjén kérdezem.
 
Profil
Üzenet
Makaveli1971 véleménye:
2016-03-03 14:07
Szombaton 6 pontos meccs ! Tudom azt gondoljatok lealaz minket a Spurs.. az a furcsa es egyben szep az Arsenalban hogy mindig akkor huz egy nagyot mikor senki se varja.. szoval fel a fejjel! Keep ya head up! And cook the chickens!
 
Profil
Üzenet
Makaveli1971 véleménye:
2016-03-03 14:07
Tipikus Arsenal pech volt ez a meccs.. elemezgetni se kell. Volt vagy 3 kapufank + ugyanennyi ziccerunk.. tavoli loveseink is![hoppa] a kocsog seanseanak 2 helyzete volt be is baszta oket.. szabalytalanul igy vagy ugy.. de beszoptuk. Tipikus. Nem olyan reg akkor is tudtunk nyerni ha szarabbak voltunk mint az ellen. Ez gyoztes tulajdosnag. Mostanra visszatert az Arsenal pech.: meg ha jobbak is vagyunk akkor is kiszopjuk a branert. Nem vedem wengert.. hazra ne gyertek:D de a tamadasaink eljutottak a 16 os ig..sot a kapuig is. Az hogy a verebek elszerencsetlenkedik..hat basszatok meg Wenger nem loheti be helyettuk! De ahogy toloszek is mondta wenger a fonok, o rajta csattan.. a csereje rejtely.. oke giroudot fenn akarta hagyni [ÁÁÁ minekkk] de akkor legalabb sanchezt hozta volna le. Campbellt attette volna a balszelre [ugy is bal labas..] welbeck meg johetett volna a jobbszelre.. mind1 nem ertem.. hagyjuk is.. beszoptuk azt kesz.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2016-03-03 13:46
Egy 24 órás szolgálat után megtörve, de legyözve nem. Megnéztem még egyszer a mérközést most már nyugodtan. Azt kell mondjam, hogy nagyon sajnálom a csapatot. Gezababa elmondott mindent amit érdemes elmondani. Röviden annyi hogy jol kezdtük a mérközést. Messze voltunk a top formánktol de uraltuk a játékot, majd a spori akit csak ugy leakasztottak, mert nem ő volt eredetileg nevezve, szuperul visszahozta a mérközésbe öket. Ennek ellenére csak a szerencséjüknek köszönhetik, hogy nem szereztünk vezetést ujra(meg a sporinak ismét meg nem adott büntetök) . Majd Cech bakija végzetesnek bizonyult. Alapba nagyon görcsösek voltunk a cserék se jöttek be de az már tul sok volt. Nem kérdés több sebből vérzünk, nagyon nem mutatunk jól és nem nehéz hibát találni bennünk. Viszont lenyugodva azt mondom a spori ki vett a zsebünkböl 3 pontot plusz hatalmas szerencséje volt az ellenfélnek ( 3 kapufa). Nem volt ez annyira rossz mint az elsőnek tünt.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (22 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 87
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design