Minden a jó hozzáálláson múlik
2016-02-10 18:02 | Írta: arsenal1995 | Kategória: Interjúk
Calum Chambers szerint a jó hozzáállás a kulcsa annak, hogy valaki a csúcsra érjen.

A védő hét éves korában került a Southamptonhoz, ahol nevelkedett, majd 2014 nyarán igazolt az Arsenalhoz.

Chambers ezt követően bemutatkozhatott az angol felnőtt válogatottban is, és elmondta, hogy a folyamatos javulni vágyás nagyon fontos.

"Jónak kell lenni a hozzáállásnak" - mondta az Arsenal Playernek. "Úgy gondolom, hogy ez volt az egyik legfontosabb dolog a Southamptonnál, ahol nevelkedtem. Minden a hozzáálláson, a tanulni vágyáson és a többiektől ellesett dolgokon múlik."

"Minden egyes edzés során meg kell próbálni még többet tanulni és javulni. El is lehet lazsálni, vagy pedig olyan felfogással menni, hogy tanulni és fejlődni akarsz a foglalkozás alatt."

"A profi környezetbe lépve és az első csapatban játszva úgy gondolom, hogy az a legfontosabb, hogy legyen önbizalmad, hogy magadat add még nagy közönség előtt is."

"Mindig élvezni kell az edzéseket és a játékot. Ezek a legfontosabbak számomra. Nem lehet lehozni tökéletesen a mérkőzéseken. De ott a lehetőség, hogy visszanézd őket és lásd, hogy miben hibáztál. Úgy gondolom, hogy minden mérkőzésből, döntésből és labdaérintésből lehet tanulni - csak oda kell figyelni magadra."

"Folyamatosan többre kell vágyni és fejlődni. A mérkőzések színvonala miatt minden találkozón a legjobbat kell nyújtani. Szerintem a legfőbb hangsúly a fejlődésen van. Meg kell lenni az akaratnak, hogy jobb játékos legyél, ezért úgy gondolom, hogy már fiatal korban meg kell lenni a jó hozzáállásnak."

"Mondhatjuk azt is, hogy ez választja el a nagyszerűt az átlagostól - az extra lépés, az akarat. Biztos vagyok benne, hogy a legjobb játékosok is mindig készek tanulni és információkat gyűjteni. Úgy gondolom, hogy ez nagyon fontos."

Forrás: Arsenal.com

HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2016-02-12 09:01
Kroenkevel és a pénzügyi helyzettel kapcsolatban nekem sokkal szimpatikusabb az, hogy az Arsenalnak a top4-5-6 közül még mindig van filozófiája, amihez próbál hű maradni. Komoly összegért nem veszünk zsákbamacskát. (Benteke, Falcao, Cuadrado, Lamela, Otamendi, Jovetics, nagyon hosszú a lista) Ez egy érett, felelős vezetésre utal. Az pedig, hogy a fiatalokra is komolyan építünk, külön öröm. Voltak igazolásaink, akikkel előbb vagy utóbb befürödtünk, de nem emlékszem olyan kirívó esetre hogy áron felül vettünk valakit megváltónak és egy évvel később áron alul adtuk el. Nekem tetszik, hogy nem Fifa manager módra megy a pénz ezerrel, de azt is meg kell jegyezni, hogy lehetne a csapatot jóval jobban menedzselni pénzügyileg is, ezért viszont dühít Kroenke politikája. A saját pénzével egyébként azt csinál, amit akar. Toloszék: részemről nagyon remélem, hogy a stabil alapjátékot nyomjuk a Leicester ellen legalább az első félidőben és bizony Giroud-val. A második részben, amikor egy kicsit megnyugodtak a fiúk, lehetünk bátrabbak, mint a szentek ellen, azzal a kis különbséggel, hogy 1et begyötrünk a 10 ziccerből. A sorsdöntő meccseket eddig nagyon koncentráltan játszottuk: BM; Olympiacos. Remélem fejben ilyen szintre sikerül felpörgetni a srácokat. Ha ez meglesz, nem kételkedek a srácokban. Egy dologtól viszont őszintén tartok: RAtkinson-faktor.
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2016-02-12 07:36
A szerződések karetein belül a főrészvényes vagy a tulaj azt csinál, amit jónak lát. Ha ez a klubnak, vagy egy másik pénzügyi körnek nem tetszik, akkor vásárolja ki az illetőt. Ehhez mindenesetre a klubnak vonzónak kell lennie, komoly eredmények kellenek éveken keresztül. A mai világban a pénzügyi érdektől való függetlenség -- illúzió. Főrészvényesként Uszmanov sem egészen úgy gondolkodna, ahogy most. Más. A vasárnapi meccsre valamit ki kell találni Wengernek. Vagy biztonsági alapjátékot játszunk, hogy a rókák ne kontrázhassanak, akkor unalomba fulladó iszapbirkózás várható, x körüli eredménnyel, mert a mi kontráink mostanában nem túl élesek (Alexis még nem eléggé labdabiztos, Theo meg mint látjuk a fehérnél is haloványabb). Erős középvonal kell, viszonylag biztos emberekkel (Coq, Elneny - a propos: vele mi van?), s külön figyelni kell a tizenhatos előtti térre, mert a Leszter jól támadja a kipattanókat. A másik lehetőség, hogy nekik ugrunk, mint az első meccsen, és próbáljuk megfojtani őket. De ehhez kéne Santi és egy jó Jack. Ha a szokásos csapatot (Flamóval, Zsiruval) és a szokásos taktikát játszatja Wenger, abból sok jó nem sülhet ki, mert a Leszter igen érett, taktikus focit játszik manapság. Magyarán arra kell bazíroznunk, hogy hibázni fognak, hogy ezen a meccsen nem fog működni a csapatuk. Én Alexis-szel, Ox-szal és Camp-pal kezdenék, Zsirut és Theot padra tenném; a hátvédmármas elé Coq és Elneny, előttük bal- és jobb-kötőben Özil és Aaron. Nagyon meg kéne nyerni ezt a meccset.
 
Profil
Üzenet
pinters véleménye:
2016-02-12 07:31
A magyar Kroenke: [link]
 
Profil
Üzenet
pinters véleménye:
2016-02-12 07:24
van ott más is nem csak a sport: [link]
 
Profil
Üzenet
pinters véleménye:
2016-02-12 07:11
basset: értem én hogy kis pénz kisprofit, itt inkább az lehet a baj, hogy nem rajongásig szereti a klubbot. Nem "A" legnagyobb Arsenal szurkoló. Neki ez egy "vállalkozás" a sok közül, alacsony kockázaton, minimális profittal. És ha van még ilyen 6-8 akkor jól eléldegél, ha meg veszteséges akkor eladja. Tudom hogy minket mint Arsenal szurkolókat ez nem vígasztal, sőt! De lássuk be mi nem is liftezünk annyit mint a többi "sztárcsapat". Usmanovval biztos más lenne a helyzet, de lehet sok játékost áron alul adnenk el és sok játékost pedig bőven áron felül vennénk. Lehet nem is válnának be. Mások vesznek játékost 40M és egy év után már el is adják 20-25M mert nem játszik jól, nem is illet a csapat szerkezetébe, csak jó volt az előző szezonba. Nekünk az igazolásaink: Alexis, Özil, Cech mind beváltak és talán Elneny is közéjük fog tartozni! Nem is a bejövő oldallal van itt a gond, hanem a távozókkal. Nem igazán kerestünk egyiken sem, mi nem tudunk áron felül értékesíteni senkit. Más azon is keres, lásd Afobi. Tőlünk inkább visszavonulnak, vagy leszálló ágban távoznak.
 
Profil
Üzenet
RayPK véleménye:
2016-02-11 20:46
lehet nem szeretni meg utálni embereket, de az már sok, h a mihamarabbi halálát kívánod.... wp

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (26 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 1
Vendég: 4
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design