Minden a jó hozzáálláson múlik
2016-02-10 18:02 | Írta: arsenal1995 | Kategória: Interjúk
Calum Chambers szerint a jó hozzáállás a kulcsa annak, hogy valaki a csúcsra érjen.

A védő hét éves korában került a Southamptonhoz, ahol nevelkedett, majd 2014 nyarán igazolt az Arsenalhoz.

Chambers ezt követően bemutatkozhatott az angol felnőtt válogatottban is, és elmondta, hogy a folyamatos javulni vágyás nagyon fontos.

"Jónak kell lenni a hozzáállásnak" - mondta az Arsenal Playernek. "Úgy gondolom, hogy ez volt az egyik legfontosabb dolog a Southamptonnál, ahol nevelkedtem. Minden a hozzáálláson, a tanulni vágyáson és a többiektől ellesett dolgokon múlik."

"Minden egyes edzés során meg kell próbálni még többet tanulni és javulni. El is lehet lazsálni, vagy pedig olyan felfogással menni, hogy tanulni és fejlődni akarsz a foglalkozás alatt."

"A profi környezetbe lépve és az első csapatban játszva úgy gondolom, hogy az a legfontosabb, hogy legyen önbizalmad, hogy magadat add még nagy közönség előtt is."

"Mindig élvezni kell az edzéseket és a játékot. Ezek a legfontosabbak számomra. Nem lehet lehozni tökéletesen a mérkőzéseken. De ott a lehetőség, hogy visszanézd őket és lásd, hogy miben hibáztál. Úgy gondolom, hogy minden mérkőzésből, döntésből és labdaérintésből lehet tanulni - csak oda kell figyelni magadra."

"Folyamatosan többre kell vágyni és fejlődni. A mérkőzések színvonala miatt minden találkozón a legjobbat kell nyújtani. Szerintem a legfőbb hangsúly a fejlődésen van. Meg kell lenni az akaratnak, hogy jobb játékos legyél, ezért úgy gondolom, hogy már fiatal korban meg kell lenni a jó hozzáállásnak."

"Mondhatjuk azt is, hogy ez választja el a nagyszerűt az átlagostól - az extra lépés, az akarat. Biztos vagyok benne, hogy a legjobb játékosok is mindig készek tanulni és információkat gyűjteni. Úgy gondolom, hogy ez nagyon fontos."

Forrás: Arsenal.com

HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2016-02-12 15:26
Azért iylen felvezetéssel se találkoztam még . Pláne nem ilyen korán . :) [link]
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2016-02-12 13:58
Roszko: Hát igen, Usmanov Arsenal fan, nem pedig egy Abra féle venni akarok egy PL csapatot most rögtön. Ha jól emlékszem Abra először a sp*rs-t nézte ki magának, de a Chelsea megverte a poolt 2-1-re és ezzel BL helyen volt + a csőd szélén (volt eladási szándék), ezért inkább a Chelsea-t vette meg hatalmas adóságaival együtt. Ennyin múlt. Ha a pool nyer, Abra most sp*rs drukker lenne és a chelsea sehol. Mondjuk, akkor még jobban utálnánk. Amúgy hiába fejleszti a top4-5-6 az akadémiákat, ha nem profitál belőle a csapat. Nálunk csak felkerült és tagja a mai csapatnak Wilshere, Gibbs?, Coq, Iwobi, szczesny (oxi is először az akadémián játszott), ezek az emberek beépítésre kerültek/kerülnek. Míg a többi klubnál és itt a sp*rs kivétel és ezt el kell ismerni, szinte alig kerül az első csapat közelébe bárki is az akadémiáról. Kölcsönadják őket, aztán meg véglegesen eladják. A tudatos építkezés mára kiveszett a PL-ből, és már a kiscsapatok is 10millióért vesznek (fél)kész játékosokat, ahelyett, hogy kinevelnének. És akkor megy a csodálkozás, hogy miért nem nyert az angol válogatott ezer éve. Az a ManU, aki Giggset, Scholest, Nevilleket, Beckhamet adott a válogatottaknak, most 60-70 misiért vesz Depay-t meg Martialt. Kicsit elkalandoztam. A lényeg, hogy hiába a nagy akadémia, meg fenntartható fejlődés, ameddig ténylegesen bagóznak erre az edzők, tulajok (márpedig nem sok ifistát láttam mostanában beépíteni a city, pool, chelsea fronton), így nincs miről beszélni. Abra közben vissza nem térítendő kölcsönből bővíti a bridge-t, whu megkapja az olimpia stadiont, ahogy a mancity is új stadiont kapott kézbe anno, ingyen. Ez nem piaci verseny. Egyedül a sp*rs járja majd az igazi londoni utat :). De az új tv-s pénzek miatt nem lesz nagy buli kifizetni. Szerintem amint eltűnik a pénz, ezek a csapatok 4-5 éven belül összeomlanak ha nem kapnak új tulajt, tudatos gazdálkodás vagy sem.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2016-02-12 11:47
gezababa dobtam a pacsit meg jár a +1. Komoly kérdések ezek amiket emlitettél . Jelen pillanatban komoly problémának tartom ezt . Az egész helyzet egy darázsfészek . Ki fog ebbe bele nyúlni vajon ? Annyi , hogy igazából speciel én eggyik típust se tartom jó dolognak , de ma már nem vagyok abban biztos , hogy a City féle lufi mikor kipukkad mert ki fog nem ma nem holnap de el fog jönni az ideje akkkor a City annyira rosszul fog kijönni ebböl . Addigra lesz multjuk , akkora Brand lesznek , ha a töke eltünik a csapat mögül akkor szinte biztos , hogy egy másik alig várja majd , hogy beszálhasson . Viszont mondok még valamit az is érdekes , hogy azért ezek a tulajok most már adnak arra is , hogy fentartható legyen a rendszer mert a háttérországra is rengetegt költenek . Akadémiák , stadion . Szóval azért az látszik , hogy hossútávra terveznek és oda figyelnek arra ha kiszállnak akkor könnyen értékesithető legyen a csapat . Az is igaz , hogy ez az önfentartó modell részben kényszer szülte dolog de abba is biztos vagyok , ha a csapat megfelelően lett volna finanszírozva akkor se mentünk vona bele ebbe a költekezés örületbe féle dologba ,mert ahoz hogy komoly eredményket érjünk el az nem követeli meg ezt , hanem ezt a munkát sokkal hatékonyabban kevésbé kiszolgátava külömbzö gazdasági érdekeknek sokkal minőségibben tudnánk ezt művelni . Ezt tudta Dein is azért hozta a klubhoz Usmanovot, Farhad Mosorit mert látta jövöt tudta mekkora töke kell majd jövöben éppen ezért olyan valakit akart vagy valakiket akik szeretik ezt a csapatot . Usmanovéknak már akkor páholyuk volt nálunk amikor Kronke még az apósa cerkáját hegyezte , hogy a papa engedje fönökösdit játszani valamelyik szálodájában .
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2016-02-12 11:01
Roszko +1. Kroenke legnagyobb hibája, hogy nem Arsenal szurkoló, és ezzel párhuzamosan Arsenal tulaj. De személy szerint még mindig 1000x Kroenke aki elvett 10 évet a csapattól, mint Abra vagy manszúr, aki ad 10-15-20 évet a csapatba aztán teljes csőd. Befektetésként tekint az Arsenalra, ami kizárólag Wenger miatt volt tartható. És így Wenger az elmúlt 10 évben nem az volt, akit érdemeltünk, hanem akire szükségünk volt (the dark knight után szabadon :) ). Veretlen PL bajnokból örök negyedik. Ez az, amiért Wengert soha nem fogom hibáztatni, mert itt ő áldozott a legtöbbet. De így alakult ki a mostani Arsenal filozófia is, kvázi ok-okozatként, amivel nagyon tudok azonosulni. És ezért vagyok nagyon kíváncsi a Wenger utáni időszakra. Ha olyan edző jön, aki hozza amit Wenger, marad minden ugyanaz, marad a klub filozófia is. Viszont, ha egy olyan edző jön, aki nem képes ezzel megbirkózni (sanszos, tekintettel arra, amit te is írtál), akkor nem jönnek az eredmények. És itt jön a nagy kérdés: Kroenke erre mit lép? Invesztál (átmegyünk liverpoolba, unitedbe) vagy eladja a részvényeit Usmanovnak? és jön egy Abramovics időszak Arsenal-style-ban.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2016-02-12 10:47
Hát az a bohoc idén ugy tűnik átment fehér Etkinsonba meglepödnék ha lenne piros lap . Csak a kérdés hogy jó e ez nekünk .
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2016-02-12 10:23
Az oké , hogy van filozófiánk söt létszükség mert ha nem igy lenne akkor megnézhetnénk magunkat . Kronke amit megcsinált velünk majd 8 éven keresztül az felháborító . Abba gondoljunk bele ez elött pár évvel nem voltak ekkora szponzori bevételek , ő meg a klubra terhelte a stadion kölcségét plusz , ez még mindig nem volt elég extra profitra is igényt tartott ezért a játékosainkat is értékesiteni kellett . Pedig a klubnak voltak egyéb bevételi forrásai amiről nagyon keveset tudni mennyit hozott pl a lakópark . Teljesen magunkra hagyott minket és rövid távon drasztikus modszerekkel a klub megvételéből származó deficitjét minimalizálta plusz még a hitelt is nyakunkba sózta . Teljesen el lehetetlenitette , hogy mi bármi féle sorozatban sikereket érjünk el . Ezt az embert nem érdekli , hogy bajnok e a csapat vagy sem talán még a foci se érdekli . Neki csak a profit számit . Minimális kockázattal minnél nagyobb profit . Befektetni soha nem fog mert ahoz kellene némi ambició ami ráforditással járna ugye. Pedig jóval többet ki lehetne hozni ebböl a történetből ahogy a City , Chelsea, Barca , MU, Madrid PSG, Bayern , de ő nem hajlandó ezzel veszödni . Abba gondoljunk bele pusztán a száraz tényeket nézve kinek vonzó a jelenkori arsenal. Az edzők töbsége kerülni fogja a csapatot mert a személyes céljai ellentétesek Kronke-val . Egy edző sikereket akar, de a riválisoknál sokkal de sokkal jobb körülmények között dolgozhatnak ,játékos szintén sikereket és sok pénzt akar és ök is látják , hogy a riválisoknál a kerités is kolbászból van . Az már egy csoda , hogy ennyi éven kerszetül mig igy ott bírtunk maradni . Ami csak annak köszönhető hogy csapaton belül olyan de olyan szakmai töke és munkabírás van , volt és remélem lesz is , hogy az elött csak meghajolni lehet . Rendben ő a fö részvényes és ő mutatja az utat ( sajnos ) de ez egy nagyon veszélyes út . Elég csak egy komolyabb hiba és a mai rohanó világban nagyon de nagyon könnyen egy Ajax mellé kerülhetünk . Megmondom öszintén ez az ember most már bármit csinálhat utálni fogom mert el vett az életemből a csapatomtól majdnem 10 évet csak azért , hogy ő a pénzénél legyen . Más tulajdonosk befekteő csoportok futball centikusan gondolkoznak pedig aztán Kronke ezekhez az emberekhez képest egy senki . Viszont az ember mit várjon egy olyan milliomostól aki csak a felesége révén tudott felkapaszkondni .

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (26 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 29
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design