Meccscenter
2016-02-02 19:45 | Írta: arsenal1995 | Kategória: Mérkőzések

Arsenal

Kezdő: Cech, Bellerin, Gabriel, Koscielny, Monreal, Flamini, Ramsey, Campbell, Ozil, Sanchez, Giroud

Cserék: Ospina, Gibbs, Mertesacker, Chambers, Coquelin, Oxlade-Chamberlain, Walcott

Southampton

Kezdő: Forster, Cedric , Fonte, Van Dijk, Bertrand, Ward-Prowse, Romeu, Wanyama, Tadic, Mane, Long

Cserék: Stekelenburg, Yoshida, Clasie, Martina, Pelle, Juanmi, Targett

Linkek a mérkőzéshez: link

Chat: link

Mindenkinek jó meccsnézést és szurkolást!

Go Gunners!


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Pisti200 véleménye:
2016-02-03 11:37
Janó! Wenger soha nem fog megszabadulni Walcottol és a többi Angoltól,mert kellenek a csapatba. Minden évben szenvedünk a sérültektől. Ezt tudhatná Wenger is. Sajnos nagy hibát követett el,amikor nekiszLadtunk a szezonnak egy egyébbként sem túl acélos Girouddal. Walcott nem remekel most de azért én nem adnám el. Számomra Welbeck kevesebb mint Theo.(egyenlőre) 5 pont még nem behozhatatlan,de már nem csak rajtunk múlik. Fog még veszíteni pontokat a City és a Leichester is. Ahogy leírtam már a szezon slején is,ez a keret nagyon kevés a bajnokság megnyeréséhez. Sajnos még Wenger is követett el nagy hibákat.
 
Profil
Üzenet
Jani véleménye:
2016-02-03 11:14
Songi véleményével szinte szóról szóra egyetértek. Ezzel a csatársorral nekünk bizony a negyedik hely is kiugró teljesítmény. Ezt reálisan látni kell, és ha fáj is de bele kell törődnünk. Én is szomorú vagyok, de még jobban elszomorít, ha belegondolok mi lesz itt a Barcelona ellen. Abban bízom, hogy a Barcában nincs meg az a "gyilkos ösztön", hogy lemészároljanak bennünket, talán beérik a tisztes győzelmekkel ellenünk. Csak azt nem értem miért nem lehet most már, -hiszen már úgyis mindegy,a bajnoki cím ezzel a garnitúrával már úgyis elment, - visszarendelni Akpomot (Giroud helyett), aki legalább erőszakos, célratörő, és Knabyt (Walcott, vagy Oxlaid helyett) visszarendelni, akik legalább a szívüket kiteszik a győzelemért, mint Alexis. Aztán a szezon végén remélem jön a kiárusítás: Wenger, Walcott, Oxlaid, Welbeck, Arteta, és még hosszasan lehetne sorolni.
 
Profil
Üzenet
koczanbalint véleménye:
2016-02-03 10:13
Szokásos, impotens Arsenal foci, ami már évek óta megszokott. Vicc, hogy itt páran komolyan gondolják a bajnoki címet? Igaz, ez az angol liga színvonal vetekszik az Nb1-gyel, még talán ilyen bűngyenge csapat is elérhet valamit. És még mielőtt bárki lehurrogna. Igen, én olyan Arsenalt várok már, amelyben olyan legendák szerepeltek, mint Keown, Parlour, Ian Wright, Bergkamp, Overmars, Pires, Seaman és még sorolhatnánk. Nálam ők a mérce, ezért vagyok elégedetlen és ezért füstölgök néha itt.
 
Profil
Üzenet
tomko véleménye:
2016-02-03 10:10
Pl-t nyerni csak egy álom. Elsősorban ha a kereteket nézzük akkor City,Chelsea,MU,Arsenal. Most lett volna esélyünk,hogy megnyerjük de, Wenger szokásos "jók vagyunk" elmélete elmeszel bennünket. Legnagyobb hátrányunk a rengeteg sérült. Itt lenne az ideje lassan lecserélni a rehab osztályt és az ajnározott csillagainkat eladni ( vehetnénk 20 afrikai 16 éves tehetséget...pfff ). A csapat vezetőinek,tulajdonosainak dönteniük kellene,hogy maradunk középszer a nevéből élő NAGY csapatnak számító klub, vagy törekedni fogunk,hogy ne csak a nevünkből éljünk. Várom már,hogy Wenger elmenjen. Változzon már valami, ha rossz ha jó. Kurva unalmas már évről évre ugyanazt az utat bejárni és NEM TANULNI a hibákból.Ez a drága mesterünk legnagyobb bűne.
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2016-02-03 10:04
Nem leszek népszerű. Vissza-visszatérnek a sérültek, sok helyzetet kidolgoztunk, mindegyiket sikerült kihagyni. X-eltünk egy nagyon jól játszó és taktikázó Sotonnal, amibe sajnos (már) megint alaposan benne volt a bíró: játékosainkat büntetlenül szétrúgták, de a legtragikusabb az volt, amikor 2 méterre az alapvonaltól ápolták a srácot, miközben egyértelműen felületi sérülésről volt szó (és még mosolyogva beszélgettek is). Az előtt négy vagy öt helyzetet dolgoztunk ki percek alatt, és meg voltam győződve, hogy következő támadásból jön a gól. Eszméletlenül nyomtunk, de az az ápolás felért egy időkéréssel. Ki is estünk a ritmusból. A ráadásban az a bedobásos időhúzás. Már nem is minket oltottak, hanem a sporit. Kihagytunk minden ziccert, ők meg megúsztak mindent. Ennyi történt. Ehhez képest ez a világvége hangulat, ami itt uralkodik, hát arra tényleg nincsenek szavak. Tegnap dumáltuk, hogy ki jöhetne majd Wenger helyére, normális opció alig van, de Wengerout. Miért nem igazolunk sztárcsatárt télen? Mert nincs mozdítható, ilyen egyszerű, főleg januárban. Hátravan még 14 forduló, az előttünk lévő csapatokkal mind játszunk, ők is még tolják egymás ellen, idén egyébként már mindegyiket megvertük. És ott tartunk, hogy már a 4. hely is csoda lenne? Nehezebb lesz a bajnoki cím, mint eddig, pontosan 2 pontnyival nehezebb, ami a végén biztosan hiányozni fog. Innentől nincs kifogás, nyomni kell, mint az állat. Legyen ez az egyik legjobban megérdemelt bajnoki cím a PL történetében. 2 pont veszteség miatt, főleg mivel tényleg nyomtak a fiúk, 14 fordulóval a vége előtt nem vagyok hajlandó erről lemondani. Ha 5 meccs lenne hátra, és más csapatokért is kéne izgulni, akkor igen, de a szezon szinte csak most kezdődik igazán.
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2016-02-03 10:01
szégyen nem szégyen...vmikor a 2. félidő 16. perce körül elaludtam (!!!!) a meccsen. Addig számomra a nézhetetlen szar és a Szex és New York végtelenített változata között volt a színvonal. Ez van gyerekek. A tegnapról annyi pozitív mondható el szigorúan IRÓNIKUSAN, hogy legalább nem kaptunk 4-et! Kár is bele kezdeni, hogy mi vagy ki miatt van ez. Wengernek ez jó...komfort zónájában van úgyis. 4. hely a kedvence. Szerinte a csapat egyben van mentálisan és szerény is. Hát komám súlyos tévedésben vagy. Úgy hiányzik ennek a csapatnak egy csapatépítő tréning mint a zsíros kennyére a lilahagyma! Baszottul! Öcsém szerint 3. leszünk. Szerrintem vért izzadunk a 4. helyért amit májusban sikerként élünk meg. Szóval hogy klasszikust idézzek: Én nem tudok olyan megbocsájtó lenni mint Cash Úr, Én nem tudok. Mert ez az egész izé KURVÁRA bűzlik. Ez az egész egy NAGY RAKÁS SZAR! :DDDD (aki tudja honnan idéztem minőségi filmeken nőtt fel!!!) És tessék...vasárnap mégis adnak a TV-ben...hát pedig amit ebben az évben produkálunk az minden csak nem foci. Na mindegy. Vasárnap csak nem alszom máááá el! :DD Hajrá meg minden!

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (50 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 31
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design