Mérkőzés utáni interjú
2015-11-09 19:06 | Írta: arsenal1995 | Kategória: Interjúk
Arséne Wenger nyilatkozott a médiának, miután csapata 1-1-es döntetlent ért el hazai pályán a Tottenham Hotspur ellen.

Az érzelmeiről...

"Ha a csapat 1-0-s hátrányban van, és sikerül egyenlíteni, akkor az megváltás és sajnálat is egyben. Ha nagyon pontosak lettünk volna, akkor az utolsó 15 percben megnyerhettük volna a találkozót. De azt kell mondanom, hogy a döntetlen igazságos eredmény."

Giroud-ról...

"Nagyon mérges."

Az Arsenal kezdéséről...

"Úgy érzem, hogy mentálisan nagyot küzdött a csapat. Nem mondhatom, hogy nem voltunk elkötelezettek. Nem voltam csalódott. Alapesetben Cazorla irányítja a játékot."

Arról, hogy Gibbs a megmentő...

"Gyerekkora óta a klubnál játszik. Amikor pályára lép, egyensúlyba hozza a csapatot. Nagyon kevés támadóm volt a padon. Ezért is kellett Alexist áttennem a másik oldalra, így azért több lehetőségem volt. Összességében működött a becserélése, és megmutatta, hogy jól tud helyezkedni és egy okos játékos."

A mérkőzésről...

"Nagyon pörgős mérkőzés volt, amelyen mindkét csapat nagyon eltökélt volt. Az első félidőben szenvedtünk, mert Cazorla 30%-ot tudott kihozni magából, szédült az első félidő folyamán. Ott ültem a padon, és gondolkoztam rajta, hogy lehozzam-e őt. Sosem lehet tudni, talán egyszer csak jobban lesz. A félidőben végül lecseréltem, és a második félidőben már jobban működött a csapat."

A csapat válaszáról...

"A csapat megmutatta, hogy mentálisan nagyon erős, mert nem adtuk fel. A Tottenhamnek egy jó pillanata volt a második félidőben, amikor helyzetet tudtak kialakítani. Végül is igazságos a döntetlen."

Cazorla szédüléséről...

"Nem beteg, csak szédült és nem tudott mozogni, ezt látni is lehetett a pályán. Nem igazán tudom, mi baja volt, ezért a félidőben lecseréltem, és remélem, hogy semmi komoly, de nem tűnik súlyosnak, mert már most jobban van."

Arról, hogy jó időben jön a szünet...

"10 játékosunk sérült. Remélem, hogy a válogatott szünet alatt nem veszítünk el többet, de valószínűleg visszatérhet Ramsey és Chamberlain a szünet után. Sánchez, akinek így is sok mérkőzés van a lábában, újra elutazik újabb két mérkőzésre."

Arról, hogy a játékosok ugyanazt az edzésmunkát végzik-e el...

"Mindenkinek személyre szabjuk az edzéstervét. Ez minden csapatban így működik: van egy közös edzés, amit mindenki letud, majd van egy személyre szabott rész, amely során figyelembe vesszük egy esetleges sérülés valószínűségét, hogyan aludt éjszaka, mit evett, mennyit aludt, hiszen ezek is befolyásolhatnak egy sérülést. Ez egy nagyon kényes kérdés, és nagyon nehéz kidolgozni egy szeméyre szabott edzéstervet. Másrészről pedig ott vannak a sérültek, akiknek már nem bírta a szervezete a terhelést."

A többi sérültről...

"Debuchy nagyon elfáradt, mert játszott a Bayern ellen és mai, és nem volt meccsrutinja, de úgy tűnik, hogy rendben van."

Arról, hogy örül-e neki, hogy Giroud mérges magára...

"Örülök neki. Akkor kell elkezdeni aggódni, ha egy játékos boldog, ha kihagyja a helyzeteit. Ő egy igazi gólgyáros, és próbálkozott. Az utóbbi két mérkőzésen, a Bayern ellen és ma, nagyon keményen küzdött, és talán túlságosan is be akart találni, főleg az ötösön belülről, de ez megtörténik."

Arról, hogy a csapatban van tartás...

"Úgy gondolom, hogy megmutattuk, hogy a csapatban van tartás, mert padlóra kerültünk, de aztán sikerült felállnunk. Amikor nagy csalódás ér minket, úgy érzem, hogy a következő mérkőzésen mindig jól válaszolunk. Ha megnézik a mai eredményeket: a Villa-City 0-0 lett, a Liverpool kikapott, mi pedig 1-1-et játszottunk. Ez csak azt bizonyítja, hogy a bajnokság mindenki számára nagyon nehéz. A mentális képességeknek nagy szerepe lehet a jövőben, és úgy gondolom, hogy ezekre még szükség lesz."

Arról, hogy elszalasztottak egy esélyt...

"Ugyanezt elmondhatnánk a Cityről is. Úgy gondolom, ha hosszabb távot nézünk, akkor a legutóbbi hat mérkőzésünkből ötöt megnyertünk és egy döntetlent játszottunk. Tehát összességében csalódott vagyok, mert nem sikerült nyernünk, de ha egy blokként tekintünk erre a hat mérkőzésre, akkor elmondthatjuk, hogy minden hatodik mérkőzésen hullajthatunk pontokat."

Arról, hogy Cech hány pontot hozott már a csapatnak...

"Nem tudom. Még nem számoltam ki. De ma újra bebizonyította, hogy nagyon fontos része a csapatnak, és talán a kapus poszt a legalulértékeltebb az egész labdarúgásban, mert vannak pillanatok, amikor csak egy klasszis teljesítménnyel nyerheted meg a mérkőzést. Ha 2-0-s hátrányba kerül egy csapat, akkor már mindegy."

Forrás: Arsenal.com

HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2015-11-10 18:13
azt gondoltam hogy van...na mindegy.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2015-11-10 12:46
???? Olyan díj nincsen .
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2015-11-10 12:40
a hónap csapata meg az Arsenal lett akkor? Na Debu már kilátásba helyzete hogy télen dobbant. Helyébe Én is mennék. Nem is volt értelme leigazolni...töredékét ha visszakapjuk az árának. Jenki vagy vissza vagy Chambers lesz a csere szélen.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2015-11-10 08:51
A papus meg Október hónap menedzsere!!! Megérdemelte .
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2015-11-10 08:49
Scared24 köszi az infot , amúgy énis biztos vagyok benne ha visszatérnek a sérültek nem lesz gond . Most már csak az a dolgunk , hogy imádkozunk , hogy a válogatottaknál ne sérüljenek meg a srácok.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (5 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 74
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design