Mérkőzés utáni interjú
2015-09-30 18:47 | Írta: boszibence | Kategória: Interjúk

Vajon ez volt a legrosszabb estéje európai meccsen?

„Üljenek a padon egy európai kupadöntőn, majd akkor felteszem én is ezt a kérdést.”

Vajon így képzelte el a mérkőzés alakulását?

„Néhány szempont szerinte egész jól játszottunk, de a védekezésünk nem koncentrált, az Olympiacos ellen játszottunk, akik nagyon jól védekeztek. Szerintem nem igazán volt szerencsénk, négy lövésük ment kapura, amiből 3 gól született, 100 BL-meccsen egyszer történik ilyen. 2-2 volt a fordulópont, miután egyenlítettünk rögtön hátrányba kerültünk. Sokat kiadtunk magunkból, 65%-ban nálunk volt a labda. Bűnösnek érezzük magunkat, mert könnyű gólokat ajándékoztunk nekik.”

Miért Ospina védett?

„Egyszerű dolog. David Ospina 19 mérkőzésen védett tavaly és 14-szer nem kapott gólt, múlt héten fantasztikus meccse volt. Minden kapus tud hibázni, Petr Cech-vel is megtörténhetett volna ez.”

Cech fitt?

„A Leicester City meccs előtt kisebb gondja volt, nem akartam rizikót vállalni, de nem ezért vesztettük el a meccset.”

Vajon frusztráltak-e a szurkolók, amiért Cech nem játszott?

„Én hozom a döntéseket, a csapatösszeállítást, és felelős is vagyok érte. Sok mindent tudok, amit Önök nem, vagy nem vesznek tudomást. Nem lehet úgy összeállítani a csapatot, hogy szavazást írok ki, és mindenki elmondja a véleményét a meccs előtt.”

Vajon így kiesik-e az Arsenal a csoportból?

„Rossz a helyzetünk, de még versenyben vagyunk. Arra kell gondolnunk, hogy képesek vagyunk a Zágrábot és az Olympiacost megverni, jó eredményre van szükségünk a Bayern München ellen idegenben.”

Koscielnyről?

„Térdín probléma. Ezért rotálok, amikor ilyen sok meccsünk van. Más csapatok is ezt csinálják. Nézzék meg más európai kupákban szereplő csapatok kispadját, ugyanezt csinálják. Nem lehet úgy játszani három naponta, hogy mindig ugyanazok szerepelnek. Ez egy tény, és el kell fogadniuk!”

Az öltözői reakciókról?

„4 meccset játszottunk idegenben ezelőtt. Játszottunk Zágrábban, a Chelsea, a Tottenham és a Leicester City ellen is. A mai volt az első hazai meccsünk. Csalódottak vagyunk. Meglepődött? A csalódás elég.”

Mi volt rossz ma?

„Santi Cazorla, Mesut Özil és Francis Coquelin játszott középen. 6 hónapja játszanak együtt. A jobb oldalt Oxlade-Chamberlain, a bal oldalon Alexis, elől Theo Walcott. Mindig ez a csapat játszik. Mindig vagy Chamberlain vagy Ramsey vagy Cazorla. Nyitottak voltunk, mert támadtunk és mentünk előre.”

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Don Ricco véleménye:
2015-10-01 23:07
Csak hazudik,taktikailag kiszámíthatóak vagyunk technikailag meg...nem vagyunk formában és hiányzik 3-4 játékos a keretből(nem a sérültekre gondoltam).
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2015-10-01 20:00
Mi a ...... Van Gaal: "Taktikailag és technikailag az Arsenal a legjobb csapat a bajnokságban." Az igen . Érdekesen akarja levenni a terhet a csapatáról . :)
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2015-10-01 19:11
gylynyo én is kb ezt matekoltam ki , lényeg hogy BM elleni két mérkőzésből 3 pont összejöjjön . Továbbá mivel nem babra megy a a 3 hely se szerintem a Zagrab megfoghatja a görögöket de nagyon gyanús nekem az x is . Nekünk januárig marad a bajnokságban két rangadónk talán tudunk majd a BL-re is koncentrálni , most már csak nem az lesz , hogy az összes BL fordulót egy rangadó mellé tették nekünk . Meleg a pite nagyon de csak ismételni tudom magam a BM ellen összejön 3 pont akkor már nem lenne annyira rossz a helyzet.
 
Profil
Üzenet
gylynyo véleménye:
2015-10-01 19:01
roszko, van abban valami amit mondasz, nem gondolom, hogy teljesen esélytelenek lennénk a BM ellen.. Viszont én úgy számolok, hogy kettőből egyszer szerintem biztos ki fogunk kapni, tehát legfeljebb 3 pontunk lesz ellenük, összesen így legfeljebb 9 a lehető legoptimistább becslésem szerint. (Vagyok annyira nagyképű, hogy a horvátokat szerintem le fogjuk győzni, de görögbe eddig se nyerni jártunk, szóval a 9 is már elég optimista szerintem..) Még ennyivel is elég necces továbbjutni.. (Pl ha a görögök oda-vissza verik a Zágrábot, akkor az 5. fordulóban szurkolni kell a Bayernnek ahhoz, hogy Görögországban kétgólos győzelemmel továbbjuthassunk...) Valahol egy kicsit reménykedek, hogy tovább lehet innen jutni (ahogy 2003-ban is sikerült valahogy, amikor 3 forduló után 1 ponttal álltunk), de csak legeslegbelül, tulajdonképpen az idei BL szereplést szerintem már elengedhetjük sajnos.
 
Profil
Üzenet
gylynyo véleménye:
2015-10-01 18:16
Másik pedig, hogy az angoloknak sokkal fontosabb a bajnokság, mint más ország élcsapatainak, mert egyszerűen sokkal több pénz jön onnan. Egy teljes erőből a BL-re koncentráló csapat 2-3 hellyel is hátrébb végez a bajnokságban, mint az inkább bajnokságra koncentráló riválisai. Ez a 2-3 pozíció nem elfogadható ár, kb csak a végső BL-győzelem esetén térül meg. Ezért nem éri meg a bajnokságban tartalékolni, rotálni a hétközi BL meccs miatt. Nem véletlen, hogy az utolsó 3 angol BL győztesből kettő nem került az első 4-be a bajnokságban BL győzelmük évében. Az sem, hogy pl Liverpool pont abban az évben teljesített erőn felül a hazai bajnokságban, amikor nem voltak BL résztvevők, és a kupákból is korán kiestek.
 
Profil
Üzenet
gylynyo véleménye:
2015-10-01 18:07
Egyik legfőbb gond szerintem az, hogy az angolok nem a legfontosabb meccseiket játsszák a BL-ben: az Arsenalnál például a Zágráb-Chelsea-Tottenham-Leicester-Olympiakosz-ManU sorban bizony a két BL meccs a legkevésbé fontos. Abszolút nem meglepő, hogy a Londonba érkező görögök, meg a horvátok a legnagyobb érdeklődéssel várt Zágrábi meccsükön beleadnak apait-anyait, míg az Arsenalnál ezek a meccsek abszolút egy a sokból jellegűek.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (20 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 12
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design