Mérkőzés utáni interjú
2015-09-26 23:18 | Írta: boszibence | Kategória: Interjúk

Ilyen játékot szeretne az Arsenaltól?

„Azt akarom, hogy gólokat szerezzünk, azt kell mondanom a Leicester City jól játszott, egy jó futballmeccshez két csapatra van szükség. Erősen kezdtek, már a kezdő sípszótól nyomás alá helyeztek minket, az első gól után aggódtam, mert ha ők szerezték volna a másodikat is, akkor nagyon nehéz meccs elé néztünk volna. Sikerült egyenlítenünk, amit követően a technikai képességeink és a csatárok üres területei gondokat okoztak számukra, a félidő előtt a vezetést is megszereztük. A második játékrészben kontrolláltuk a játékot, és úgy nézett ki, hogy bármikor képesek vagyunk gólokat szerezni.”

Alexis teljesítményéről?

„Visszatért a szintjére. Chilével megnyerték a Copa Americát. Szerintem idő kell, hogy mentálisan újból készen állj a meccsekre. Az edzéseken már máshogy mozgott az előző 1-2 hétben, és ezt meg is mutatta ma. Ha támadott, mindig veszélyes volt.”

Alexis világklasszis?

„Úgy gondolom. Szerintem sok játékosom világklasszis. Meg kell értened, mit jelent ezt a kifejezés, de összességében egy keményen küzdő, villámgyors csapatjátékos. Ha a csapat jól játszik, gólokat tud rúgni.”

Özil gólpasszáról?

„Klasszis megmozdulás volt, kicsit frusztrált vagyok, hogy nem sikerült számára a gólszerzés. Özil is szomorú, mert tudja, hogy szüksége van a gólokra, de a labda, amit adott Alexisnek fantasztikus volt.”

A bajnoki versenyfutásról?

„Mivel a Tottenham megverte a Manchester Cityt, így az egész bajnokság szorosabb lett. Két hete, amikor a City a West Hamet fogadta otthon, mindenki azt várta, hogy a különbség nőni fog.”

A sérülésekről?

„Coquelin akár játszhat már kedden. Ma Flamini dőlt ki, de Gabriel eltiltása is a mai meccsel lejárt.”

Flamini sérülése?

„Térdín”

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2015-09-28 12:29
Hát én abból indultam ki , hogy acsirkék és a Pool voltak eddig nekik az egyetlen komolyabb ellenfelük idén, ahol egy öngóllal (Spurs) tudtak nyerni a Villa ellen is öngóllal nyertek ha jól emlékszem szóval eddig szerencsések voltak mondhatni . Utána a többi oké nagyjából hozták a kötelezőt de mint csapat több sebből is véreznek szerintem . Kevés dologgal tudnak operálni gyakorlatilag egyetlen fegyverük , hogy a középpályát megszállva próbálják elfojtani az ellenfél játékát és várnak a hibákra . Minden komoly mutatóba elmaradnak tőlünk vagy a Citytől . Most még ezeket nem részletezném nagyon, még egy picit korai lenne,de ami már feltűnő és engedd valamire következtetni a City és mi kétszer annyit helyzetet alakítunk ki és kétszer annyiszor találjuk el a kaput is mint pl MU . Tavaly ugyan ez volt velük .Szerintem kb náluk ez a plafon míg pl mi még messze vagyunk a csúcsformánktól. Reményeim szerint azért a támadóink most már jóval nagyobb százalékban fogják értékesíteni a helyzeteiket és akkor nem fogják tudni tartani velünk a lépést .
 
Profil
Üzenet
gylynyo véleménye:
2015-09-28 11:28
Szerintem a MU bajnokaspiráns lehet már idén. Legalábbis nem látom, hogy miért kevésbé, mint a City, a CFC vagy az Arsenal. Őszintén megmondva, szerintem az angol nagycsapatok mindegyike csúnyán gyengélkedik.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2015-09-28 09:30
ha már Alexis akkor öt se felejtsük el : [link]?v=oaqUA3T3_vQ ehhez se kellenek szavak :)
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2015-09-28 09:14
Alexisnek nagyon fontos volt a gól , hetek óta görcsösen játszott . Miután betalált látványosan feloldódott. A csapatról, is elmondható , hogy egyre gördülékenyebb a játék . Az ellenfeleknek meg főhet a feje mert nagyon nehéz volt a szeptember hónapunk a tegnapival együtt zsinórban 4 idegenbeli találkozón vagyunk túl . A Chelsea mögöttünk 5 ponttal és a City meg előttünk 2-vel azt hiszem . Ez sokkal jobb mint amire számítottam. Mu-val nem foglalkozom mert nem bajnok aspiráns idén még . Egy csapat erejét az is mutatja , hogy mikor a játékosok nincsenek formában mennyire képesek küzdeni és nézzük meg a City eddig szárnyalt és ahogy várható volt leeresztett a lufi és mit értek el van 2 pont előnyük ami gyakorlatilag semmi . A Cheslea-t meg hagyjuk . Mou geci gyengesége megmutatkozik megint miszerint 2 szezonos edző . Hétvégén a Mu-t verni kell , és akkor befűtöttünk a Citynek. go Gunners !!!

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (4 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 11
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design