Mérkőzés utáni interjú
2015-08-25 14:24 | Írta: arsenal1995 | Kategória: Interjúk
Arséne Wenger nyilatkozott a médiának, miután csapata gól nélküli döntetlent játszott a Liverpool ellen az Emirates Stadionban.

Pozitívum, hogy nem kaptak gólt...

"Igen, jól összefoglalta a lényeget."

Arról, hogy Aaron Ramsey gólját meg kellett volna-e adni...

"Igen. Nem mondhatok mást. Egy teljesen szabályos gól volt. Olyan időszakában jött a mérkőzésnek, ahol szenvedtünk védekezésben, de szabályos gól volt. Nem értem, miért nem adták meg. Így a Liverpool sem panaszkodhat."

Arról, hogy beszélt-e a játékvezetővel...

"Igen, beszéltem vele, de nem kértem, hogy megmagyarázza. Mi változna ezzel? Ő hozott egy döntést, ami rossznak bizonyult. Én úgy láttam, hogy nem lehetett lesen, mert az embere mögül indult. Az én szemszögemből így tűnt, de a televízióban talán más szögből láthatták. Nem volt les, de el kell mondanom, hogy az első félidőben jól játszott a Liverpool. Nem állt a helyén a védelmünk, és túl sok labdát adtunk el. Saját magunkat hoztuk nehéz helyzetbe, de az első félidőben is voltak lehetőségeink."

Petr Cech-ről...

"Abban az időszakban tényleg kiválóan teljesített."

Arról, hogy a mérkőzés előtt mindkét középhátvéd kidőlt...

"Chambers és Gabriel még nem játszottak együtt, egyik napról a másikra kerültek be a csapatba, de összességében nem kaptunk gólt. Petr Cech az első félidőben kétszer-háromszor megmentett minket. A második félidőben úgy gondolom, hogy meg kellett volna nyernünk a mérkőzést. Egy kicsit balszerencsések voltunk, hiányzott az erő a csapatból, hogy befejezzük amit elkezdtünk. Még mindig nem gördülékeny a játékunk a támadó harmadban, és ezért nem sikerült gólt szereznünk. A West Ham elleni mérkőzés nyomai még mindig ott vannak a fejekben, és ezért nagyon fontos volt ma, hogy ne kapjunk ki, mert az nagy csapás lett volna számunkra, és most már el kell felejtenünk azt a mérkőzést."

Arról, hogy hazai pályán nem szereztek gólt...

"Nem ez volt az utolsó alkalom. Ez tény, egyetértek, de úgy gondolom, hogy a csapat nem felejtett el gólokat szerezni, és vissza fognak térni a találatok."

Per Mertesackerről és Laurent Koscielnyről...

"Mertesacker beteg. Nem tudom, meddig fog nála tartani a betegség. Koscielnynek a hátával vannak gondok. Már elmondtam, hogy a középhátvédek jól teljesítettek a második félidőben."

Calum Chambers feljavulásáról...

"Jól reagált. Nagyon fontos volt számára. Ültem a padon, és azon gondolkoztam, meddig lehet őt a padon tartani, hogy ne veszítse el az önbizalmát. A második félidőben jól teljesített. Ő jó labdarúgó, erősebben fog kijönni ebből a helyzetből."

Arról, hogy elgondolkozott-e Chambers lecseréléséről a félidőben...

"Az edzők mindig gondolkoznak. Inkább az járt a fejemben, hogy kell-e még támadó szellemű játékos a csapatba. Tudtam, hogy a félidőt ki kell húzni 0-0-val. Tudtuk, hogy a második félidő teljesen más lesz."

Arról, hogy arrogáns dolog-e, hogy nem igazol védekező középpályást...

"Nem tudom, mi köze van ennek az arroganciához. Ebből mindenfélét ki lehetne olvasni. Itt vagyok, hozzászoktam ehhez, a lehető legjobban próbálom végezni a munkámat. Most már lassan 20 éve dolgozom Angliában. Mindenkinek meghagyom a lehetőséget, hogy értékelje a munkámat."

Arról, hogy az Arsenalnak még erősebb középpályára van-e szüksége...

"Mindenkinek megvan a maga véleménye, és mindenkinek lehet saját véleménye. Az már nem biztos, hogy ez minden esetben helyes is, de ma este ne vitázzunk erről. Ha egy csapat nem nyer, akkor valami rosszul ment, és az emberek mindig az okokat keresik. Hogy a jó okokat találják-e meg? Úgy gondolom, hogy vagyok olyan tapasztalt és intelligens, hogy eldöntsem, mi a jó és mi a rossz."

Arról, hogy Olivier Giroud helyére hozta be Theo Walcottot...

"Csupán taktikai döntés volt."

Arról, hogy hiányzik a gördülékenység a támadó harmadban...

"Néhány játékos még kicsit pontatlanul játszik. Természetesen a Liverpoolt is dicséret illeti. Jól védekeztek, gyorsan lezárták a területeket, mi pedig nem tudtuk gyorsan kihozni a szűk helyekrők a labdát.A második félidőben uralva a játékot nem tudtunk gólt szerezni, így őket nem tudtuk kicsalni a kapujuk elől. Voltak helyzeteink, de még a befejezéseknél hiányzik a kreativitás."

Arról, mennyi nyugtalanító a pontatlanság...

"Átlagosan kezdtük a bajnokságot, ezt el kell ismernem, mert két hazai mérkőzés után négy pontunk van. Talán az egyik legnehezebb mérkőzést sikerült megnyernünk idegenben. Hazai pályán még nem sikerült gólt szereznünk."

Az átigazolási pletykákról...

"A Benzema-ügy le van zárva, de hétről hétre új felkapják. De ezzel nem tudunk mit kezdeni. Ha egy játékosnak szerződése van egy klubbal, az dönti el, hogy elengedi-e, de ezt már sokszor elmondtam. Mi a saját játékosainkkal szeretnénk foglalkozni. Ma Wilshere és Welbeck nem voltak bevethetőek, Alexis sem volt teljesen egészséges. Tudtjuk, hogy képesek vagyunk gólokat szerezni, és szerezni is fogunk."

Danny Welbeckről...

"A válogatott szünet után visszatérhet, ha minden jól megy."

Forrás: Arsenal.com

HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2015-08-25 21:26
Abszolút vezér alkat és ahogy lassan jön vissza a magabiztossága egyre többet mer vállalni és megmutatni magát ki is ő . Dinamikus olvassa a játékot , higgadt, határozott . A passz játékban még csak az alapot meri de idővel ott is bátrabb lesz . Vele már fellehet tolni a védekezésünket . Merte eddig jól teljesít de egy komoly riválist kapott . Érdemes végig nézni ( ennél még többet tud ) [link]
 
Profil
Üzenet
dennis89 véleménye:
2015-08-25 20:31
Beszélnek PSG dupla igazolásról is Cavani és Rabiot. Az sem lenne rossz. De Krychowiak és mondjuk Lukaku sem lenne rossz
 
Profil
Üzenet
pinters véleménye:
2015-08-25 20:18
Huhh, végre valahol az én kívánságomat írják! A cél Krychowiak és csak az alternativa Bender: [link] duplán: [link] A tegnapi meccs is megerősítette, hogy védő-vkp kell.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2015-08-25 19:32
Az a két kérdés ,hogy arrogáns dolog-e, hogy nem igazol védekező középpályást meg hogy az Arsenalnak még erősebb középpályára van-e szüksége az Geri Nevil miatt kapta .
 
Profil
Üzenet
Sipoczky véleménye:
2015-08-25 16:06
En elore tudtam h nem jon senki 31e elott. Jo petr cech de o mar januar ota tema volt. Szoval 31ere megveszem a soroket meg egy kis tortilla chipset es a neten logok ejfelig a mister x re varva

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (14 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 28
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design