Hatékonyabbak voltunk elöl
2015-08-18 12:00 | Írta: arsenal1995 | Kategória: Interjúk
Olivier Giroud nyilatkozott a médiának, miután csapata 2-1-re győzött a Crystal Palace otthonában.

A győzelemről...

"A West Ham ellen elszenvedett vereséget követően nagyon nagy szükségünk volt a három pontra. A saját játékunkat akartuk játszani. Ugyan nyertünk ma délután, de előbb is lezárhattuk volna a mérkőzést, de kezdésnek jó volt."

Arról, hogy korán betaláltak...

"Igen, természetesen egy támadónak mindig örömöt okoz, ha betalál, így utána már szabadabban és önbizalommal telve játszhat. Egyre több dolgot próbál ki, többet kockáztat. Több gólt is szerezhettünk volna, ha az utolsó passzok még jobbak lettek volna, de nagyon elégedettek vagyunk a három ponttal, és ez a fontos a csapatnak."

A góljáról...

"Igen, mindig nagyszerű gólt szerezni, főleg egy ilyet kapásból. Tavaly kb. 16 gólt szereztem, abból pedig kilenc kapásból volt. Az edző elmondta nekem, hogy a büntetőterületen belül kapásból kell megoldanom a gólszerzést, ezért próbálok mindig így cselekedni, és ma betaláltam, de nagyon jó beadás volt Mesuttól. Úgy éreztem az egész mérkőzésen, hogy nagyon jó állapotban vagyok, ezért ez biztató a jövőre nézve, és most már folytatnunk kell ezt a sorozatot hétfőn a Liverpool ellen. Nagyon fontos mérkőzés lesz."

Arról, hogyan viseli a kritikát...

"Ha az ember kikap, mindig kritizálják, főleg ha hazai közönség előtt, de tudjuk, hogy ugyanaz a csapat vagyunk, mint tavaly. A bajnokság elején jobban akarunk teljesíteni, és meg akarjuk nyerni a ligát, ezért fel kell vennünk a versenyt. Meg kell felelnünk az elvárásoknak. Balszerencsénk volt a West Ham ellen, de még ha ki is kaptunk múlt héten, az a fontos, hogy ma újra nyerni tudtunk, így megmaradt a csapat hite. Győzni akartunk ma, és sikerült is."

Arról, hogy agresszívabban játszottak...

"Igen, természetesen ha valaki a Premier League-ben akar játszani, akkor készen kell állnia rá, és teljesen elkötelezettnek kell lennie. Talán ez hiányzott a múlt héten, de úgy gondolom, hogy nagyon jól kezdtük a mai mérkőzést, és megmutattuk, hogy tanultunk a hibáinkból. Talán ha a West Ham ellen kicsit hatékonyabbak lettünk volna elöl, akkor a három pontot is megszerezhettük volna."

A tipikus Giroud-gólról és az ünneplésről...

"Erős és ollózós volt, talán egy kicsi szerencsém is volt, de így akartam, ezért elégedett vagyok. Debuchynek mondtam, hogy vele szeretnék ünnepelni, ha betalálok, ezért kacsintottam rá."

A technikájáról...

"Igen, szeretek visszanyúlni, úgy értem, hogy szeretem bevárni a beadást, majd visszalépek. Szeretek visszalépni, mert így több időm marad gólt szerezni. Nagyon jó beadás volt Mesuttól. Úgy gondolom, hogy ez volt a legjobb lehetőség egy ilyen befejezésre, szerencsés voltam, de így akartam, ezért örültem én is és a csapat is."

Arról, hogy csapaton volt-e nyomás a múlt heti vereséget követően...

"Igen, itt mutatkozik meg, mennyire jó a csapat mentálisan. Egy rossz teljesítmény, főleg hazai pályán, után az a legfontosabb, hogy a csapat visszataláljon a győzelmek útjára. Ma újra találkoztunk a szurkolóinkkal, akik kitettek magukért, ezért nagyon akartam a győzelmet értük, még ha nem is nyújtottunk tökéletes teljesítményt, begyűjtöttük a három pontot."

Arról, hogy a mérkőzést hamarabb is eldönthették volna...

"Igen, korábban is eldönthettünk volna a mérkőzést, de jó volt ez így. Nagyszerű mérkőzés volt, nagyon át kellett látni a pályát. Nagyon jól érezte magát a csapat a pályán. Úgy gondolom, hogy fejlődni fogunk, és egyre jobban fog menni a játék. Ez a három pont nagyon fontos az önbizalmunknak."

Forrás: Arsenal.com

HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
nttt véleménye:
2015-08-19 22:16
Rolunk semmi hir az atigazolasi piacon...idegfeszitö az atigazolasi politikank. Szettep az ideg
 
Profil
Üzenet
ihpgunner véleménye:
2015-08-19 20:44
álmok színháza...még a hivatalos juhgecis oldal szerkesztője is divatplasztikfos..eddig aztse tudták ki az a memphis monroe csakhogy 30 milla ..mostmeg már egy lapon említik bechammel :DDDD
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2015-08-19 20:02
basset: Persze, ha azt veszed lehetne még izmot pakolni az Arnira is, igen a terminátor Arnira, de nem kötelező. Érdemes mérlegelni, hogy valaki focista akar lenni, vagy csokoládé barnára festve pózolni 150 kilósan egy színpadon. Egy dolog, hogy relatíve alacsony, 176 cm, de a fizikailag nagyon erős, bivaly játékos. Nem tudom van-e nálunk olyan, aki alkatilag olyasmi, mint ő... Talán Wilshere, de ő alacsonyabb, és nem is annyira "köpcös". Az meg elég pozitív hozzáállás, hogy az MU ilyen játékkal 10-be se lesz. Nos, az MU ilyen játékkal egyelőre simán dobogós. Ne érts félre, én is rühellem őket, de nem ülök magas lovon, elismerem, ha valami/valaki jó.
 
Profil
Üzenet
titi1982 véleménye:
2015-08-19 19:23
Ja depay meg buzuljon meg a csicskáknál!
 
Profil
Üzenet
titi1982 véleménye:
2015-08-19 19:22
Szerintem Mandala beton páros lenne Koscyval és Otamendi miatt mozdítható lehet. Szükségesnek érzem a védelem erősítését is nagyon. A másik védekezni is tudó játékost akit logikusnak tartok Fellaininek hívják. Teljesen kiszorul a juhnyájtidből. Ő ráadásul még a padot is tűrné! ;) A legfontosabb, csatár kérdés. Természetesen Benzema v Cavani a cél, de ha ők nem jönnének össze én megvenném Lukakut!Azt gondolom hogy erre a három posztra való erősítéssel lehetne esélyünk Pl-t nyerni! Egyszerűen muszáj ide a minőséget keresni(Arteta, Flamini) mert ha későn jövünk rá arra amire Mou a city ellen, akkor nekünk keso lesz! Ő sem akart igazolni, de ha mindenki erősödik le fogunk maradni! Tartsa egybe a papa persze a csapatot, de aki nem ide való azt pótolni kell sürgősen! Szeretném hogy győzzünk a pudlik ellen, de emellett azt is hogy felnyissa Wenger szemét ez a meccs, hogy igazoljon! Amúgy amit írtam szerintem 100 millából kijönne! Van zsé elvileg! :)
 
Profil
Üzenet
ihpgunner véleménye:
2015-08-19 16:59
szerintem tök8 hogy karimmal vagy nélküle..amíg ő az edző nem lesz ott siker :D bár 2 évnél többet nem adok annak se

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (57 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 52
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design