Mérkőzés utáni interjú
2015-08-10 13:02 | Írta: arsenal1995 | Kategória: Interjúk
Arséne Wenger nyilatkozott a médiának a West Ham United elleni 2-0-s vereség után.

A mérkőzésről...

"Úgy gondolom, hogy nem nyújtottunk meggyőző teljesítményt. Védekezésben és támadásban sem voltunk jók. Összességében ezért meg is büntettek minket. Ráadásul úgy éreztem, hogy két nagyon könnyű gólt adtunk nekik, amelyek rossz pillanatokban este - az első félidő vége előtt és a második kezdete után. A csapat saját magát hozta nehéz helyzetbe. A West Ham pontosabbnak és felkészültebbnek tűnt, mint mi. Végül is akartuk a győzelmet, de nem voltunk meggyőzőek, agilisek, gyorsak. A labadajáratás nagyon lassú volt, és ezért megbüntettek minket."

Arról, miért alakult rosszul a teljesítmény...

"A West Ham egy kicsit előrébb jár a felkészülésben, mint mi. Az Európa Ligában volt több tétmérkőzésük. Tudtam a mérkőzés előtt, hogy ez egy trükkös találkozó lesz ebből a szempontból. Leginkább a kapott gólt szerettük volna elkerülni. Nehéz megérteni, hogyan kaphattuk be az első gólt egy ilyen tapasztalt csapattal."

A várakozások súlyáról...

"Úgy éreztem, kicsit idegesek voltunk és kapkodtunk. Nem mindig nyúltunk vissza alapokhoz. Az első félidőben nagyon gyorsan akartunk előretörni. Nem hiszem, hogy elbíztuk magunkat, inkább azt mondanám, hogy idegesek voltunk."

Petr Cech-ről...

"Még nem beszéltem vele. Nem sokan nyújtottak ma meggyőző teljesítményt, ezért nehéz kiemelni bárkit is."

A gólokról...

"Még nem elemeztem ki őket."

Arról, hogy elöl nem voltak elég pontosak...

"A passzjátékunk nem volt elég pontos. Walcottot a mérkőzés vége előtt 35 perccel cseréltem be, máskor nem tudtam. Éppen előtte kaptunk be a második gólunkat. Ezt követően a West Ham mélyen védekezett és ölte az időt - csak a szokásos, ha az ember hazai pályán vesztésre áll. Úgy gondolom, hogy talán abban vagyunk bűnösek, hogy 0-0-nál olyan könnyelmű gólt adtunk nekik."

A vereségből való kilábalásról...

"Nehéz, de ez a munkánk része. Egy sikeres szezon mindig azon múlik, hogyan reagál a csapat a csalódásokra, és sosem kikövezett út vezet a sikerhez. Gyorsan reagálnunk kell a vereségre. Trükkösen kezdődik a szezon. A Crystal Palace nagyon jó csapat, a Liverpool meg főleg, és ma újra láthatták, hogy nem vagyunk még teljesen ott fizikailag, ahol szeretnénk."

A gólról...

"Az egész csapaté. Úgy gondolom, hogy sok dologról lehetne beszélni. Tudtam, ha az előkészítés jó lett volna, akkor a szabadrúgás előtt is nagy gondban lettünk volna."

Arról, hogy pontrúgásból kaptak gólt...

"A koncentráció és a helyezkedés sem volt tökéletes. Túl távol voltunk a kapunktól, és így túl sok területet adtunk nekik, ahová be tudtak futni. Saját magunkat győztük le."

Cech-ről és a helyezkedésről...

"Nem csak ő volt a hibás. Elég tapasztalt védőink vannak hátul. Ha megnézik a védőinket, láthatják, hogy a fiatalabbik is 30 éves."

Az átigazolásokról...

"Úgy gondolom, hogy nekünk kell játékosokat és edzőket vásárolni, nem a médiának. Ha valaki profi játékos, akkor vállalnia kell a felelősséget, nem máshová tekintgetni. Ma mi magunkra koncentrálunk, és úgy gondolom, hogy nem voltunk elég jók, de nem hiszem, hogy az átigazolásokat megoldást jelentenének számunkra. Nem voltunk meggyőzőek. A West Ham jól játszott. Gratulálok nekik, és remélhetőleg hamarosan vissza tudunk vágni nekik. Csak magamat tudom ismételni. Ha egy kiváló megoldás feltűnne, akkor megcsinálnánk az üzletet. De egy ilyen vereség után nagyon fontos, hogy ne kívül keressük a megoldásokat."

Reece Oxfordról...

"Meggyőzőnek tűnt, de meg kell néznem a játékát újra. Jól teljesített. Amikor megvoltak a lehetőségeink, nem mindig hoztunk jó döntéseket, főleg az első félidőben. Sokszor alakítottunk ki helyzeteket. Összességében 16 évesen meggyőző volt, amit csinált."

Forrás: Arsenal.com

HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
8Arteta8 véleménye:
2015-08-10 13:14
Friss hír :Az Arsenal vezeti a Real Madrid brazil kozéppalyásáért folytatott versenyt! Lucas Silvát kölcsön akarják adni a spanyolok és az Arsenal áll legközelebb a brazil kölcsönvételéhez.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (8 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 13
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design